Eva Pavlin

Karmične slabe izkušnje z denarjem: zakaj nam denar polzi iz rok?

piše: Eva Pavlin
19. marec 2018    1922 ogledov

Zakaj pritegnemo slabo službo, slabo plačilo? Zakaj nam posli ne stečejo? Zakaj nam denar polzi iz rok? Zakaj smo zato nesrečni, obupani, depresivni in včasih celo ne vidimo izhoda iz tega? Zakaj životarimo ali si ne privoščimo? Kje tičijo razlogi?

Velika večina ljudi na planetu ima težave prav z denarjem in odnosom do njega. Iz dolgoletnih izkušenj in proučevanjem sem prišla do zaključka, da težave izvirajo iz nas samih.

Zajela sem jih v tri kategorije, ki opisujejo vzroke:

a) številni negativni vzorci, prepričanja in učenja, ki se bodisi prenašajo iz roda v rod bodisi iz okolja, v katerem živimo:

Nekaj primerov: denar je slab; denar kvari; ljudje, ki ga imajo, so pokvarjeni; denar ne raste na drevesu; treba je garati, da ga imaš; le če imaš denar, si nekaj vreden; denar je moč ...

Nobena od teh trditev ne drži. Denar je nevtralna energija. Ali za nas dela dobro ali slabo, je odvisno izključno od nas, kakšno lastnost mu pripisujemo ter s kakšno energijo in notranjo močjo se povezujemo z njim.

b) pomanjkanje lastne vrednosti, cenjenja in spoštovanja sebe:

Ko se ne cenimo, ne vrednotimo in ne spoštujemo, se zaničujemo ali nas drugi, ko smo nemočni, zamerljivi, nevoščljivi, privoščljivi, ljubosumni, oddajajmo nizke vibracije, ki jih vsi okrog nas nezavedno (nekateri tudi že zavestno) zaznajo. Prav od tega je odvisno, da si nas podzavestno podredijo, nas izrabljajo, manipulirajo, celo ustrahujejo, ne cenijo, ne vrednotijo in ne spoštujejo.

Posledica tega je, da s tem k sebi pritegnemo slabe službe, slabe delodajalce, slabe partnerje, skratka kup ljudi, ki z nami ne ravnajo dobro. Večinoma se začnemo smiliti sami sebi, obtožujemo druge za svoje padce, a bistvo vsega negativnega izvira iz nas.

c) naše raznovrstne negativne izkušnje, navade in lastnosti, strahovi in travme, povezane z denarjem iz tega, predvsem pa preteklih življenj:

Ko smo bili v različnih življenjih okradeni in nosimo v sebi strah ali odpor do denarja, ko smo sami kradli, bili pogoltni, razsipni, izkoriščani, izkoriščevalski, bili agresivni ali doživeli agresijo, mučenje, zatiranje ali bili sami zatiralski glede denarja, zasužnjevali in bili zasužnjeni, pohlepni ali celo koga umorili zaradi denarja in lastnine, bili premalo plačani, vzvišeni, egoistični, zakrivili karkoli slabega v povezavi z denarjem, lastnino in obiljem ...

Vse to skozi inkarnacije nosimo v svojem celičnem zapisu, kar nam niža vibracijo, ne glede na to, ali se teh lastnosti zavedamo ali ne. Nekatere od njih (predvsem lažje) se razrešijo skozi sanje, meditacije, EFT in številne druge metode, ki so na voljo za razreševanje takih težav.

Najtežje situacije pa po vseh mojih izkušnjah ne gredo stran same od sebe, zato jih je obvezno treba čistiti in odstraniti iz celičnega zapisa na način, da se v najbolj obremenjena življenja naredi vpogled, s katerim se ozavestijo napake in se zgodi multidimenzijsko zdravljenje s pomočjo bitij iz najvišjega vira svetlobe in ljubezni, ki so za to usposobljena in ki so nam dala v roke te uspešne metode.

Istočasno ozaveščamo, zakaj se je duša odločila za tako izkušnjo rasti, se opravičimo morebitnim prizadetim dušam zaradi svojih postopkov, jim pošljemo ljubezen in prek omenjenih svetlobnih mojstrov pomagamo tudi njim do ozdravljenja.

Velikokrat se nam zaradi naših slabih dejanj in odločitev iz preteklih življenj v trenutnem življenju dogajajo slabe stvari od najbližjih, v službah, od drugih sorodnikov in prijateljev, ki nam teh dejanj na nivoju duše še niso oprostili in moramo zato z njimi opraviti karmično energijsko poravnavo.

Denar je darilo Vesolja, namenjeno vsem nam, in dokler obstajamo v življenju v tretji dimenziji, je tudi potreben. Prihaja čas, ko se bo to spremenilo. Prav zato smo na preizkušnji, da zavzamemo pravo stališče ter ravnamo s pravo energijo in pravim odnosom do njega. Samo ko smo na visoki vibraciji, je to možno, zato moramo očistiti in odvreči vsa bremena dvojnosti, ki nas vlečejo navzdol.

Le tako nam bo dobro služil in le tako se odpremo prostemu dotoku in pretoku, kar nam omogoča pritegniti k sebi in živeti življenje v obilju in blagostanju, kar pripada prav vsem. To je pravica, ki nam je dana ob rojstvu, in obenem tudi dolžnost ovrednotiti se ter si s tem zvišati vibracijo, ki nas bo peljala v lepše življenje. Življenje, ki so si ga naše duše zadale doseči v tej inkarnaciji.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...