Nastja Spasojevi─ç

Mlaj v devici september 2023: poglobitev v notranje energije

14. september 2023    410 ogledov

Iz no─Źi 14. na 15. septembra bo prazna luna, v znamenju Device, osvetlila nebo. Ta prazna luna prihaja v ─Źasu, ko je ┼íest pomembnih planetov v retrogradnem gibanju, kar pomeni, da energija trenutno upo─Źasnjuje svoj tok.┬á

Pomembnost mlaja v devici

Mlaj v devici je zadnji mlaj pred ekvinokcijem in za─Źetkom sezone mrkov. Postavlja temelje, na katerih bodo zgrajene prihodnje spremembe. Vendar pa zaradi retrogradnih planetov trenutno ob─Źutimo zastoj in upo─Źasnitev v energiji okoli nas. To ni ─Źas za akcijo, ampak ─Źas za umik vase.

Mlaj: vpliv retrogradnih planetov

S ┼íestimi planeti v retrogradnem gibanju se zdi, da se ┼żivljenje ali dolo─Źene situacije ustavljajo ali premikajo zelo po─Źasi. To nas lahko pripelje do ob─Źutka zmede in razpr┼íenosti. Vendar pa je pomembno razumeti, da retrogradni planeti prina┼íajo prilo┼żnost za poglobitev in refleksijo. To je ─Źas, ko lahko pogledamo nazaj in preu─Źimo, kje smo bili, preden se premaknemo naprej.

Prizemljenost in vsakodnevna opravila

Simboli─Źno je Devica predstavljena kot boginja, ki je samozadostna in polna mo─Źi. To znamenje nas spodbuja k temu, da se osredoto─Źimo na prizemljene aktivnosti in vsakodnevna opravila. Namesto da hitimo naprej, nas Devica vabi, da se ustavimo, se posvetimo rutini in uredimo svoje ┼żivljenje. To je ─Źas, ko lahko gradimo trdne temelje za prihodnost.

Mo─Ź Boginje v znamenju device

Boginja v preobleki device je simbol popolnosti, notranje bo┼żanskosti in suverenosti. To nam sporo─Źa, da imamo vse potrebno ┼że v sebi. Ne glede na to, kaj se zgodi, smo svobodna bitja, sposobna izraziti svojo mo─Ź in modrost na svoj na─Źin. Ta prazna luna nas spodbuja, da stopimo v svojo mo─Ź, da verjamemo vase in sledimo lastni poti.

Kako izkoristiti energije mlaja v devici

Da bi najbolje izkoristili energije te prazne lune, se osredoto─Źite na prizemljenost in vsakodnevna opravila. Ustvarite trdno rutino, organizirajte svoje ┼żivljenje in si vzemite ─Źas za refleksijo. To ni ─Źas za hitre odlo─Źitve, ampak za premi┼íljeno delovanje.

Mlaj v devici od nas zahteva umik vase, prizemljenost in osredoto─Źenost na vsakodnevna opravila. S ┼íestimi retrogradnimi planeti je to ─Źas za refleksijo in gradnjo trdnih temeljev za prihodnost. Spodbuja nas, da stopimo v svojo mo─Ź na svoj na─Źin, podobno kot boginja v preobleki Device. To je ─Źas, ko lahko odkrijemo svojo notranjo mo─Ź in modrost ter se pripravimo na prihodnje spremembe.

Vir: povzeto po foreverconscious.com, astrolife, exploredeeply.com
Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 ┼żarke!
Nalagam...