Eva Pavlin

Na kaj se nanaša Dvig na višjo vibracijo človeštva

piše: Eva Pavlin
16. september 2018    185 ogledov

Stanje prehoda človeštva in vsega živega na višjo vibracijo je mnogo več kot le trenutni kaos in nemiri, ki smo jim priča povsod po svetu. Četudi se nam na videz zdi tako. Vendar, če se umirimo in si tiho prisluhnemo, začne do nas dotekati obilje "notranjih" informacij, ki povedo mnogo več.

Nanašajo se na ljubezen, na brezmejno količino brezpogojne ljubezni - do sebe in drugih.

Nanašajo se na skrb do sebe in zdravljenje - opuščanje vseh stvari ki nas utesnjujejo, vlečejo nas navzdol, zadržujejo v napredovanju in pojačani skrbi za svoje telo, prehrano in duševno stanje.

Nanašajo se na učenje živeti brez zamer in obsodb, živeti svobodno, neobremenjeno življenje.

Pomikati se dalje in napredovati brez priklepanja na negativne misli o sebi in na negativne misli drugih.

Gre za postavljanje meja - ugotoviti kako naj jih udobno vzpostavimo in vzdržujemo.

Večinoma pa se nanašajo na to, kdo smo in zakaj smo tukaj. Da to začutimo in živimo, vedoč da smo si sami izbrali živeti ravno v tem času tranzicije človeštva - da zasijemo in sijemo svojo svetlobo vse naokrog, daleč v vesolje. Da storimo kar največ dobrega.

Vse česar smo se naučili v tem življenju, služi z namenom dvigniti vibracijski nivo planeta Zemlja - prav zdaj, v tem trenutku. Ne dovolite si da vas ta neverjetna, veličastna priložnost zaobide!

Usodno pomembno je imetiveč stika s sabo, svojo dušo in vsem Kar je. Prav tako pomembno se je osvobajati blokad, travm in zavor iz tega in preteklih življenj, ki nas vibracijsko vlečejo navzdol. Nekaj se čisti v sanjah, nekaj v meditacijah, najbolj zakoreninjene in trdovratne pa rabijo vpogled, zdravljenje in izbris iz celičnega zapisa. Brez tega žal ne gre. Brez da odložimo bremena preteklosti, ta prehod iz stanja dvojnosti v stanje enosti ni možen, saj na višjih vibracijah od 3D stanje dvojnosti ne obstaja.

S Svetlobo in Ljubeznijo

 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...