Redni glavoboli in migrene
Urška Trampuš

Redni glavoboli in migrene

piše: Urška Trampuš
4. oktober 2016    45 ogledov

Natka je stara okoli 35 let in v zadnjem letu so se ji začeli hudi glavoboli. V tednu dni so bili na sporedu vsaj štirikrat. Poleg tega dobi včasih zares hud migrenski napad, ki jo ohromi za kakšen dan ali dva. Pri zdravniku je bila ogromnokrat in vsakič je dobila isti odgovor. Proti takim glavobolom pomagajo samo protibolečinske tablete, prav nič drugega vam ne morem storiti, je slišala vedno znova od svoje zdravnice. Kasneje je tudi zahtevala dodatne raziskave, ki pa niso pokazale nič posebnega, po menju zdravnika je bila Natka popolnoma zdrava, njene glavobole pa je pripisal stresu v službi in utrujenosti, zaradi majhnih otrok.

Natka je bila pri meni že pred časom in uspešno sem ji očistila občutke samokritike in nezadovoljstva, ki ga je čutila do sebe, a glavoboli so ostali. Zame je bil to velik poraz in želela sem priti zadevi do dna. Pred kakim mesesem dni sem jo povabila naj pride znova, kajti čutila sem, da ji lahko glavobole očistim s čiščenjem preteklega življenja. Tudi sanjalo sem jo in prav se mi je zdelo, da poskusim še ta način. Odgovorila mi je, da pride z veseljem.

Uleže se na masažno mizo in pred samim začetkom ji preverim stanje njenih čaker. Ko je prvič prišla k meni je bilo njeno biopolje polno sivine in napačnih informacij, vse precej destruktivne narave, še posebej v odnosu do same sebe. Z zaprto prvo in tretjo čakro sem takoj začutila premalo zaupanja in ljubezni. Tokrat je bila zadeva drugačna, sivino sem začutila samo še v njeni srčni čakri in nekaj malenkosti v grleni. Njene prve tri so bile očiščene in lepo balansirane. Pri zdravljenju srčne čakre nisem opazila nič posebnega, razen nekaj bolečine in žalosti, pri njeni grleni čakri pa me je tokrat čakala vizija nasilne smrti. Mlado dekle kakih dvajsetih let so sredi temnih ulic večjega mesta zgrabili in potisnili nekam na skrito. Vzeli so ji vse, kar je imela pri sebi vrednega, nato pa jo je moški močnejše postave prijel za vrat in jo začel dušiti. Z njegovo levo roko jo je držal za vrat, z desno pa je pritiskal ob njeno glavo pištolo. V trenutku sem začutila bolečino na levi strani glave in vedela sem kaj sledi. Ustrelil je in padla je po tleh. Nadaljevala sem zdravljenje, prikazala se mi je celotna slika njenega prejšnega življenja in še bolj sem se zavedala, da so njeni glavoboli posledica nasilne smrti oziroma strela v glavo. Očistila sem jo vsega in zaenkrat izgleda, da se je z njenimi glavoboli končalo. Presrečna je, jaz pa tudi.

Res je zanimivo, da je skoraj vedno za določen problem kriva naša daljna preteklost, naša pretekla življenja in vse tisto, kar smo prinesli na ta svet z reinkranacijo. Duša ima svoj spomin in na temu je potrebno delati, zato vedno rada rečem, da mora vsak posameznik rešiti svojo dušo. Lahko tudi rečemo, da zadanemo karmo v čelo in se ji postavimo po robu. Rešujemo sebe in še marsikaj drugega in z vsako pozitivno spremembo, ki jo naredimo na sebi, smo zgled ostalim.

 
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji