Eva Pavlin

Občutiti Negativna Čustva: Da ali Ne?

piše: Eva Pavlin
15. maj 2018    272 ogledov

Nekateri mislijo, da ker so duhovni, je kakršnokoli čustvo razen sreče, veselja in ljubezni, nesprejemljivo. A spomnimo se ... na tem planetu smo, da izkusimo in doživimo vsa čustva. V redu je biti jezen, razburjen, žalosten, razočaran, v strahu, nesrečen, žalosten, nesamozavesten... saj se iz tega, iz teh nasprotij pozitivnega naučimo največ. To so pomembni vzroki, da se duša inkarnira, doživi in iz tega uči.

Težava nastane, če se odločimo, da negativna čustva zadržujemo v sebi, jih nadalje "hranimo" in poglabljamo. Če jih ne občutimo, škodimo telesu, saj ga spravljamo v konstantni prikriti stres, živčnost, nemir, nesamozavest, zamere, žalost, neusklajenost s seboj in drugimi. Rojevajo se bojazni, čustvena in miselna ohromljenost, jeza, agresija, še globji stres... kar privede do hormonskega neravnovesja in s tem posledično številnih obolenj - od blažjih, tja do najusodnejših.

Občutenje negativnih čustev nam pomaga pokazati in spoznati, kako dobro je, ko živimo v pozitivnih čustvih, ko nismo pod temi bremeni, ko smo lahki, sproščeni, umirjeni, brez jeze, strahov in nesamozavesti.

Vesolje ve, da lahko traja nekaj časa in zahteva nekaj dela, da pozdravimo in opustimo ta negativna čustva. Ampak ko iz tega zlezemo ven, je olajšanje ogromno. Storimo vse, da se rešimo iz oklepa negativnosti, negativnih energijskih tokov, da odpremo pot pretoku pozitivne energije skozi svoje fizično in energijska telesa!

Vedeti moramo, da so naša čustva naša odgovornost

Prizadevanje, šikaniranje, poniževanje ali agresija do drugih, pošiljanje negativnih čustev vanje in s tem negativne energije, lahko povzroči za nas nezaželen izid. Takrat živimo na nizki vibraciji in smo odprti za vdor še večjega števila negativnih čustev in temnih energij. Ko smo v takem stanju, z nami slabi ljudje zlahka manipulirajo, nas prizadevajo, izkoriščajo in ranijo.

Odločimo se, da se iz negativnih misli in negativnega ega premaknemo v svoj varni prostor - v svoje srce. Na ta način pomagamo negativnim čustvom, da se procesirajo in topijo. Kar pa le ne gre ( za kar je več vzrokov iz tega in množice preteklih življenj, kot tudi vse kar se od miselnih vzorcev in navad prenaša iz roda v rod ), rabimo korenito pomoč in zdravljenje.

Ko razrešimo in pozdravimo negativna čustva, ustvarimo brezmejni prostor za brezpogojno ljubezen, milost, blagost, srečo in harmonijo - več kot ste si kdajkoli sploh lahko zamislili ali doživeli! Tisto, po kar smo prišli naučiti se na ta planet in v tem obstoju.

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...