Tjasa Marin

Prazna luna v raku (10. julij)

piše: Tjasa Marin
8. julij 2021    462 ogledov

Tako kot vsaka prazna luna je tudi ta polna potencialov in blagoslovov.

Luna je povezana z nevidnimi svetovi, z našo podzavestjo, z nezavednim in nam odpira vrata do tega. Takrat, ko je le ta v raku, v vodnem znamenju pa smo še toliko bolj podprti pri čiščenju naših notranjih voda. Na dan lahko priplavajo mnogi spomini, ozavestimo lahko različne vzorce (družinske; vzorce naših prednikov) po katerih delujemo, omejujoča prepričanja, obrambne mehanizme, iluzije, družbene programe... vse kar smo vzeli/prevzeli za svoje, vse naučeno/privzgojeno, kar v resnici ni v skladu z našo izvorno esenco/dušo, z našimi dušnimi koreninami. Ob odkrivanju in ozaveščanju vsega omenjenega, imamo priložnost to prepisati in premostiti, izbrati tisto kar nas podpira na naši poti uresničevanja sebe, svojega poslanstva, misije; ustvarjanja tistega kar si srčno želimo in zaradi česar smo se v resnici inkarnirali na zemljo. 

Sama prazna luna bo nastopila to soboto, 10-tega julija ob 3:17 glede na to, da smo imeli pravkar tudi portal 77 pa je povezovanje z našim dušnim znanjem in modrostjo, prebujanje naših dušnih potencialov, darov, talentov... še toliko bolj podprto. Sedaj se zlahka povežemo z višjim znanjem, lažje lahko vidimo višjo sliko dogodkov v našem življenju in razumemo kaj nas le ti učijo, kaj preko teh izkušenj mojstrimo. Priložnost imamo videti in globje razumeti, da je vse skupaj del čarobnega božanskega plana, da je vse točno tako kot mora biti, v skladu z našim dušnim (karmičnim) ciljem. Prav tiste izkušnje, ki se nam zdijo najbolj težke in nam predstavljajo največje izzive, pa so tiste ki nam prinašajo največ znanja in modrosti, največje nagrade in darove. 

Tokratna prazna luna prinaša potencijal:

 • utelešanja in globjega razumevanja kaj pomeni biti in delovati kot eno poenoteno bitje (one unified being); skupno delovanje uma, telesa in duha,
 • utelešenje in prizemljevanje svetlobnega telesa,
 • videnje svetlobe in ljubezni znotraj vseh in vsega,
 • poenotenje vseh teles (čustveno, mentalno, fizično, duhovno=ENO) 
 • odklop iz množične zavesti (mass consciousness); programov družbe (kaj je zaradi okolja v katerem si odraščal in deloval zate normalno, a v resnici ni zate zdravo in podporno) naravnava/poravnava z vašo dušo, resnico (=namesto realnosti, ki temelji na strahovih, aktivno ustvarjanje realnosti, ki temelji na ljubezni in svetlobi); namesto ločenosti od sebe in drugih, zavedanje, da je vse ENO, da smo vsi med seboj povezani ter da s svojim delovanjem in odločitvami vplivamo drug na drugega, soustvarjamo svet v katerem živimo 
 • za odpuščanje, osvobajanje, rast
 • rušenje starega (starih načinov, oblik...) in rojevanje novega

Popeljala vas bo na takšen ali drugačen način, na duhovno potovanje, zato si vzemite čas za samorefleksijo, povezavo s samim sabo in svojim notranjim svetom, svojimi občutki... kar vam bo prineslo več jasnosti in razumevanja sebe in tega kar se za vas dogaja. To bo tudi čas svetlobnih aktivacij, kar pomeni, da bo svetloba posijala na vaše senčne dele z namenom iluminacije (=presvetlitve), zdravljenja, uravnovešanja in transformacije vsega kar ni v skladu z vašo notranjo resnico, notranjim glasom, notranjim vodstvom...- naj bo vaša intuicija tista, ki vas na tej poti vodi, usmirja na za vas pravo pot. Tako, da boste lahko bili to kar ste in svetili v vsej svoji lepoti, izražali in delili svojo posebnost, darove in talente. 

S tokratno luno vas nagovarjam, da ste resnično iskreni sami s seboj in da si priznate in vidite naslednje:

 • kje ste trmasti in s to trmoglavostjo škodite le samim sebi 
 • kje ste nepremakljivi in vztrajate pri svojem pa čeprav še sami ne veste čemu (preverite sami pri sebi čemu in kdaj ste ustvarili ta omejujoča prepričanja)
 • kje ostajate v preteklosti zaradi zamere, obžalovanj... in skušate spremeniti preteklost, tisto kar je že mimo namesto, da bi videli, da je to le izkušnja ter na drugi strani koliko vas je le ta naučila
 • kje igrate različne vloge, ker se to od vas 'pričakuje', delujete avtomatsko, po ustaljenih vzorcih in se obnašate kot žrtev, kot da nimate izbire, se počutite ujete in/ali nemočne 
 • kje in kdaj ste ves čas v borbi do trenutka popolne izčrpanosti in izgube vse energije; in še le takrat morda dovolite da pride do predaje višjemu (prepoznaj, predaj, prepusti, verjemi da bo poskrbljeno zate)
 • kje in čemu se oklepate preteklosti, kje so izkušnje, vse tisto kar ste doživeli, izgovor, da v svojem življenju ne uživate ter ga živite tako kot si želite, kje ne izpustite starega in živite v preteklosti ter jo na ta način poustvarjate
 • kje in kdaj nimate občutka varnosti in doma v svojem telesu, v okolju, družbi znotraj katere delujete 

S tem, ko imamo pogum stopiti na pot zdravljenja in osvobajanja, zavedanja, prebujanja... postajamo vedno bolj čist kanal za ljubezen in svetlobo tako, da se lahko nato naša duša prosto izraža čez naše telo. Z zdravljenjem odnosa do samega sebe, do svetlobe, ljubezni, strasti, moči... se znotraj nas ponovno prebudi žar, ustvarjamo prostor in varnost biti to kar smo, se izražati, uresničevati in živeti svoje sanje ne glede na to kako na to reagirajo in kaj na to pravijo drugi. Pridobivamo zaupanje vase in v svoje sposobnosti, vedno bolj so nam jasne naše potrebe in vrednote, vedno bolj se razumemo, se imamo radi, se sprejemamo in si sledimo. Vedno bolj uživamo sebe in življenje, smo zadovoljni in veseli.

Torej imej pogum in moč stopiti na to pot ter poglej vse blagoslove, ki ti jih le ta (pot zdravljenja in uresničevanja) prinaša, ne glede na vse izzive ter 'težke' trenutke, je na koncu vse to več kot vredno. Poleg tega z zdravljenjem sebe, z integracijo svetlobe in svetlobnih kod, sodeluješ pri kolektivnem zdravljenju ter pomagaš pri zdravljenju Zemlje same. 

Naj bo tokratno popotovanje s prazno luno zate čimbolj nežno ter prijazno in naj ti prinese tisto in toliko kot je to v tvoje najvišje dobro, v zate prilagojenem ritmu in času.

 

Priporočam ti, da se mi pridružiš tudi v moji FB skupini in si pogledaš naslednje FB-live, ki so povezana s trenutnim zdravljenjem na kolektivni ravni:

 • Become a clear channel (=Postani čist kanal) 
 • Relationship to power (=Odnos do moči)
 • Online activation 77 portal (=spletna aktivacija na portal 77)

kar te lahko še dodatno podpre in ti prinese še dodatno jasnost, uvide ter razumevanje. 

Kaj pa ti praviš? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Biljana
  komentiral 4 mesec nazaj
❤️
Nalagam...