Eva Pavlin

Preko svoje DNK do popolnega zdravja

piše: Eva Pavlin
3. marec 2019    72 ogledov

Zadnja leta prehajamo skozi velike spremembe, ki vplivajo na naše fizično, čustveno, miselno in duhovno telo. Povečana uporabnost nove DNK daje nove zmožnosti, ki jih črpamo iz lastnih podatkov svoje DNK, da smo se sposobni zdraviti sami. Zaradi tega nam bitja iz najvišjih vibracij narekujejo NOVE KVANTNE TEHNOLOGIJE za dvig vibracije in sposobnosti samozdravljenja.

Procesi zdravljenja in uravnotežanja telesa se že in se bodo v prihodnosti bistveno razlikovali od preteklih, do sedaj znanih človeštvu. Kar je razumljivo, saj se naša novo nastajajoče kristalna telesa spreminjajo in od starih bioloških zemeljskih teles delujejo povsem drugače.

Osnovna razlika je v tem, da so kristalna telesa popolnoma aktivirana in povezana z dostopnostjo celotne DNK. Sposobna so delovati na principu osnovnih predlog oz šablon svete geometrije, na osnovi njihove lastne energije ali vzorcev valovanj, s čemer si tako dvigajo oz. višajo frekvenco po lastni volji.

Stare zemeljske tehnike zdravljenja in vzorci često temeljijo na lociranju in procesiranju travme. Kar pomeni, da smo iskali in opuščali energijske blokade v avri in psihičnem telesu. To je bilo in je primerno za ponastaviti energijski tok in funkcijo v energijskem polju in fizičnem telesu posameznika. A deluje le na, čemur bi lahko rekli, starih energijskih predlogah.

Stare energijske predloge so človeški vzorci, ki so spravljeni v naši DNK in se prenašajo naprej iz roda v rod. Ta DNK vsebuje vse družinske rodovne zapise, vse nepravilnosti in bolezni, ki jih kot posamezniki lahko potegnemo v svoje konkretno življenje, da jih izkusimo v tej konkretni inkarnaciji.

Fizična manifestacija bolezni in obolenj se često nanaša ali je celo produkt napačnih čustev in napačnih miselnih karmičnih vzorcev greha, krivde, kaznovanja in povračila ( napačno razlaganje karme, da se ti vse vrne ). Ta verovanja in prepričanja so na čustvenem in miselnem nivoju globoko zakodirana v naši DNK in skupaj tvorijo stare energijske predloge.

Torej - če se res želimo samozdraviti in uravnovesiti - ne bo zares učinkovalo, če se še vedno opiramo na predlogo, ki vključuje degenerativne bolezni in težave, ki smo jih sprejeli kot "stanje človeka" ali "izkušnjo".

Razumevanje narave in funkcije svoje DNK iz vidika duhovnega gledanja nam bo pomagalo razumeti, kako na najbolj uspešen način ravnati z zdravilnimi energijami. DNK je v bistvu obsežna knjižnica, zapis, oz. Informacijski center, ki iz vsake inkarnacije posebej vsebuje in shranjuje predloge ( šablone ) svete geometrije.

Fizično telo vsebuje DNK zapise za to naše človeško vozilo, vendar ima tudi vsako naše subtilno telo podobne DNK zapise. Večina starejših Zemljanov je bilo povezanih s svojo DNK le s svojimi fizičnimi, čustvenimi in miselnimi telesi. Niso pa bili povezani s svojo duhovno ali kozmično DNK. Del dviga vibracije v kristalno stanje je ponovna povezava z obema, kar pomeni, da ima bitje dostop do celotnega sklopa podatkov DNK zapisov, znanih tudi pod imenom Akaški zapisi, tako glede svoje vsebine, kot tudi planetarne, solarne in galaktične.

V trenutnem stanju nima vsakdo enakega statusa, ampak tekom razvoja in dogodkov, z dvigom vibracije in zavedanja bomo to spremenili in se razvili do svojih najvišjih zmožnosti. Torej, če opravimo zdravljenje in uravnoteženje, v resnici ne bo najbolj efektno, če ga opravljamo na starih DNK predlogah, kar vključuje degenerativen bolezni in nepravilnosti, ki so zasidrane v ljudeh kot del človeških izkušenj.

Če na DNK gledamo in jo razumemo iz duhovnega stališla, nam to pomaga razumeti, kako delati z energijami na najboljši način. Naše razumevanje DNK pomeni, da je to velikanska baza podatkov, ki hrani in vsebuje predloge Svete geometrije vsake inkarnacije našega življenje posebej.

Ta hip tega še nimamo popolnoma razvitega, a sčasom bo to dano vsem. Ko se vibracijsko toliko dvignemo, imamo dostop do popolnega zdravja – fizičnega, čustvenega in miselnega, kar je izvorni načrt in forma človeštva na našem planetu.To obstaja v naših in planetarnih DNK predlogah. A kako to doseči? S tehnikami, kot so npr. Kvantne meditacije in Kvantne hipno-regreso terapije, smo korak za korakom bližje k spoznavanju in sprejetju tega, saj nam ta način omogoča razvoj do svojih popolnih zmožnosti.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...