Urška Trampuš

Smo res za vse krive me ženske?

1. marec 2017    174 ogledov

Zdi se mi, da smo trenutno skoraj vsi nekako, več ali manj, na istem. Lovi nas še preteklost, stari odnosi, stare rane in slabe emocije in s tem je povezano seveda vse, kar se nam dogaja v tem trenutku. Vse, kar nas lovi in nismo rešili nas čaka, kot prah na okenjski polici. Dokler ga ne obrišeš sam fizično, bo tam, nabiral se bo in nam tudi kvaril pogled.

Danes bi se rada dotaknila odnosov, ki so najtežja tema, vsaj zame. V odnosih se najbolj lovimo in iščemo, v odnosih pa se tudi največ naučimo in zrastemo, če upoštevamo drug drugega, se učimo na lastnih napakah in dojamemo, da je vse, kar nas moti na partnerju dejansko naš problem. V kolikor pa nam gre partner celo na živce to preprosto pomeni, da v sebi nosimo stare zamere – nekaj je partner storil pa tega nismo sprejeli, nismo mu oprostili ali se o tem preprosto pogovorili. Dejansko je zelo enostavno, če se znamo pogovarjati, ampak dokler ne osvojimo tega preprostega orodja se seveda prepriramo, kričimo in za vse krivimo druge ljudi, tudi našo preteklost, starše,…

Ampak, ali smo zares za vse krive me ženske in na drugi strani, ali so zares za vse krivi moški?

Krivda je na obeh straneh, poglejmo zakaj. Od leta 2012 smo v ženski energiji, po 3000 letih vladanja moške energije smo prešli na tankočutno in nežno, inutitivno žensko energijo, ki bo zelo zaznamovala vse spremembe, ki sledijo na našem prečudovitem planetu. Ja, dogaja se, na veliko, v ozadju je prava akcija, četudi izgleda, da se vse dogaja zgolj in samo na fizičnem nivoju, daleč od tega. Prehod na žensko energijo pomeni, da se vsi prebujamo, ne samo moški in ženske, ampak cel planet. Otroci so vsekakor velik del tega procesa, opazujte jih vendar malo, več kot prebujeni so in včasih celo zrelejši od svojih spečih staršev. Ženske se prebujamo zelo intenzivno, moški nam sledijo, počasi, nekateri se še upirajo, spet drugi so igro vzeli čisto za svojo.

Zakaj pa potrebujemo prebujanje?

Ženske s svojimi zaprtimi srci danes ne morejo več funkcionirati! Ženska energija, ki je vedno bolj močna jih spodbuja k temu, da naredijo to veliko spremembo, se prepustijo in se popolnoma odprejo. Ženska srca so ostala zaprta stoletja in tisočletja, to je bil edini način, da je ženska preživela, to je bila njena zaščita, kajti bila je ponižana, zatrta, tepena, doživela je spolno nasilje in verbalno zmerjanje, doživela je največje ponižanje žensk v celi zgodovini. Feminizem tukaj nima nobene veze, govorimo namreč o ženski boginji, tisti, ki se zaveda svoje lepote, moči svoje seksualne energije in zna tudi z vsem tem živeti na Zemlji. Ženska je torej morala sebe zaščititi, da je preživela, ampak ob tem je moški izgubil svoj pravi pomen in nekako je sledilo, da je moral na to reagirati tudi sam. Vemo, da je vse v ravnotežju, jin in jang, ženska in moška energija, povsod v naravi, v odnosih, v družbi, kjerkoli smo vlada zakon ravnovesja, zato pravi moški ne more biti pravi, če nima ob sebi prave ženske. In smo tam, začarani krog. Moški so postali surovi, nasilni, ženske so jemali kot spolni objekt, kot domače sužnje, mame, kurbe, gospodinje, vse prej smo bile kot ženske in danes je še marsikje tako. In kjer je tako se podira, vse se podira, kot hišica iz kart. Nezadovoljni in nezadovoljeni moški in utrujene in izčrpane ženske. Prišli smo do točke, kjer krivdo ne smemo metati ne na eno ne na drugo stran, ampak moramo samo reagirati.

Poženščeni moški in ženske možače so rezultat 3000 let vladanja moške energije! Po domače povedano, moški brez jajc in hladne, brezčutne ženske. 

Dragi moški, krive smo, ampak krivi ste tudi vi, sedaj je dovolj, čas je da se prebudite in ozavestite svoj moški božanski princip.

Sama se moškim samo še čudim, ker znajo biti tako čudoviti in neverjetni. Dejansko sem bila v nekem trenutku samospoznanja tega preprostega dejstva! Veliko bolj nežni in ljubeči znajo biti, veliko bolj čutni in občutljivi, ko se začnejo zavedati samih sebe in svojega poslanstva na tem svetu.

Ko imam ob sebi prebujenega moškega, ki ima rad sebe in svoje telo, ki deluje spontano in sproščeno, tistega, ki obožuje svojo boginjo, jo nosi po rokah in ljubi brezpogojno, ostanem vedno brez diha ob tej lepoti. Ja, on jo razvaja, ji govori kako je lepa, raste skupaj z njo in pridno čisti vse, kar bi lahko na karkršenkoli način prišlo med njima. On se zaveda svoje ženske energije in ve kako je pomembna, ima odlično intuicijo in deluje skozi njo doma, ob svoji lady, pri delu, v družbi, povsod, kjer je mogoče. Zaveda pa se tudi svoje moške energije in se počuti kot pravi moški. Svojo žensko lahko ljubi celo noč zgolj s poljubi, ne vzame si jo, ker si jo želi, vzame si jo kadar je med njima ogenj take strasti, da ju žge od potrebe. Vzame si jo kadar jo že tako pokrije s poljubi, da mu kriči naj vstopi vanjo. Vzame si jo ko jo objema z lepimi besedami in poželjivimi pogledi in ji prej da vedeti, da obožuje vsak delček njene koži. Vzame si jo, ko se ji posveti v tolikšni meri, da je že izgubila glavo in razum in si želi samo njegovega telesa. On se zaveda svoje moškosti, svojega popolnega božanskega principa, pometal je iz sebe oklepe družbe in sistema, živi samo še zase in za svojo boginjo, deluje s srcem in s celim svojim bitjem.

Čudim pa se tudi moškim, ki prav lepo spijo in živijo nekje v preteklosti med svojimi ideali, sanjajo popolen sex, veliko oprsje, dolge noge… in na žensko sploh ne gledajo kot na človeka, dušo, bitje, ampak v njej vidijo samo sredstvo za potešitev svojih fantazij in želj, ki jim nikoli ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva. Vidijo samo pot v nebesa, ne opazijo pa da imajo ženska nebesa veliko več poti, ovinkov, postaj, globine nepopisane narave in občutkov in da je ljubljenje stvar energije dveh teles in ne fizičnega akta. Ženske jim kuhajo, perejo in pospravljajo za njimi kot za majhnimi otroci, oni pa pričakujejo, da bodo v očeh žensk pravi moški, mačoti in poželjivi ljubimci. Dragi moški, dan se začne, ko vstanemo, dolg je, verjamem, da se za vse najde čas, tudi za pomoč v hiši. Kdor ne daje, ne dobi. Zakon ravnovesja, spet smo tam. Starokopitno ravnanje z žensko vas vozi v pogubo in ob nesrečnih ženskah ste nesrečni tudi sami.

In kako je z odnosi trenutno?

Ker se ženske prebujajo (seveda ne vse, nekatere raje delujejo z zaprtimi srci in “furajo” naprej svoje navidezno popolno življenje), odpirajo svoja srca in začenjajo delovati skozi svojo žensko energijo, potrebujejo ob sebi prebujene moške. Speči moški ob taki ženski nima kaj početi, saj niti ne ve kaj bi z njo. Ravnovesje med tema dvema energijama se mora zopet ustvariti v odnosu. Ob speči ženski se moški težko prebuja, ženska pa se, v tem obdobju ženske energije, lažje zbudi ob spečem moškem, ampak kmalu dojame, da je tisto, kar ima doma, daleč od tega kar si želi in kar potrebuje za gojenje svoje boginje.

Danes dela na sebi skoraj 60% žensk, procent moških ostaja pod 10. 

Ona čuti kaj stoji za njegovimi besedami, ona ve kdaj želi samo tisto, ona razume ali jo ljubi ali ne, ve kakšen odnos ima od sebe…ona ve, da ob sebi nima moškega, ampak spečega fantka, ki steguje roko, išče pozornost, prosi za pomoč ali pa na drugi strani beži od vseh svojih domačih dolžnosti in se veliko raje ukvarja s svojimi prijatelji, za spremembo pa naredi bore malo. Dragi moški, vzemite odgovornost za svoja dejanja! Vzemite odgovornost za svoja življenja, za svoje osebne bitke in trepljenja. Veliko ga imate, rešite se ga in se zbudite iz tega spanja! Drugače boste izgubili svoje ženske, odšle bodo, ker od vas nimajo več nič, samo še pospravljajo vam in kuhajo, prave energije z vaše strani pa že dolgo ni več. Ko ste ranjeni, kričite in žalite, ko razumete, da vas pozna do zadnje celice v telesu, se branite in obsojate, ne razumete pa, da vas njene besede bolijo, ker so gola resnica, zato poglejte se v ogledalo, vprašajte se kje ste in spoznali boste, da rabite pomoč. Ja, kriva je tudi ona, ker vas mogoče ne ljubi, ampak to je že drugi problem.

Kaj pa, ko pridejo otroci?

Speča ženska z zaprtim srcem zelo hrepeni po ljubezni, saj jo ne čuti, zato vse nadomesti z otroci. Otrokom daje vso svojo pozornost in prosti čas, zanemari pa odnos s svojim moškim, izgleda kot da ga ne potrebuje več. Pomanjkanje ljubezni je nadomestila z otroci, fizičnega stika ne išče in moški se tako čuti zapostavljenega. Moški v tem primeru zanjo predstavlja samo še dodatno skrb. V primeru prebujene ženske je zadeva seveda drugačna. Ker je njeno srce odprto in ker ljubi svojega moškega mu daje vso moč tudi ko postaneta družina. Pusti mu, da z vseh vidikov odigra svojo vlogo očeta, še vedno se mu redno posveča in zanj ne skrbi, samo ljubi ga. Skrb za vse si razdelita, saj prebujeni moški dobro ve, da je najbolj pomembna prav ona in njena vloga matere v tistem trenutku!

Kdo je torej kriv?

Nihče ni kriv. Kriva so pohlepna dejanja, vere, napačni voditelji, krivi so tisti, ki so se drznili uporabiti spolnost v slabe namene, tisti, ki so se upali postaviti žensko na zadnje mesto in vzeli njeno sveto vlogo, krivi so lobiji in njihov sistem zasužnjevanja, krivi so… oh, kdo vse je lahko kriv, ampak sploh ne gre za to. Dejstvo je, da imamo na razpolago čudovita orodja prebujanja, ozaveščanja in osebnega razvoja. Dejstvo je, da je vse ostalo samo navaden izgovor in lenoba. Dejstvo je, da je čas, da prava ženska najde svoje pravo mesto ob pravem moškem in da končno spet postanemo eno. Samo skupaj smo celota, eno, in samo skupaj lahko dosežemo neizmerne višave. Samo skupaj, sami nismo nič! Ženska boginja in pravi moški lahko skupaj rešita ta svet in naredita ogromno čudovitih stvari. In ko se ljubita se trese cela zemlja, kajti oddajata tako energijo brezpogojne ljubezni, ki se jo čuti povsod. S tem pomagata to ozavestit vsem ostalim, vračata ljubezen v ta temni svet in rojevata otroke, ki so ustvarjeni iz čiste ljubezni in kot taki nedotakljivi. Samo ljubezen rojeva ljubezen, zato vas prosim, da nehamo z obsojanjem tega kdo je kriv. Vsi smo krivi in vsak mora vzeti odgovornost zase, samo tako lahko gremo skupaj naprej.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...