Urška Trampuš

Če komu poveš, ti bo žal!

29. september 2016    85 ogledov

To je zgodba o prepletenosti večih čaker in o tem kako lahko strah popolnoma uniči naše življenje. Špela je čutila določene blokade pri spolnosti, prav tako se je vedno bala povedati resnico. Njena mama je bila iz “nemške” šole, po pravilih, samo delo in “kulturne stvari”. Svoje mame se je bala in od nje nikoli ni dobila lepih besed, zgolj kritike in napadanja. Pravi, da se spomni kako je to vplivalo negativno nanjo. Vsakič, ko je poslušala kritike svoje mame, vsakič ko jo je mama učila naj ne govori in dela tistega, kar misli in si želi, se je počutila grozno, kot da ji ne pustijo do besede, kot da zlorabljajo njo samo in njeno pravico do svobode govora. Vse je moralo biti tako kot je rekla mama, svobode ni bilo, prav tako malo užitkov in sprostitve. Mamina stroga šola brez ljubezni je iz naredila popolnoma drugo osebo, igrala je vlogo popolne hčerke, se dobro poročila, imela otroke in vse tisto, kar je bilo pričakovano od nje, vse dokler se ni nekega dneva zavedala kako je nesrečna, daleč stran od sebe in svoje resnice, kako polna je strahov in negativnih prepričanja. Tistega dne si je obljubila, da bo dala vse od sebe, da se spet najde in zaživi kot je treba. Dosti ji je bilo pretvarjanja in uboganja drugih, želela je nazaj svoje življenje, pravico, ki ji je bila dana ob njenem rojstvu.

Začela je z delom na sebi, pustila službo in se začela posvečati sebi. Kot rada pravim sama, stopila je na pot svetlobe in ljubezni in se odločila za veliko spremembo. Špela prizna, da je to trnova pot, še posebej, če nimaš prave podpore ljudi okoli sebe in se moraš zato poleg vsemu prilagati tudi njihovim potrebam, četudi si to počel celo življenje in čutiš, da imaš sedaj pravico posvetiti se sebi in svojim potrebam. Seveda predvsem moški (ne vsi) tega ne razumejo, niti ne razumejo, da lahko s tem izgubijo svojo žensko, kajti njihova podpora je velik znak ljubezni in popolnega sprejemanja. A vendar, moški se bojijo sprememb in bolj kot vse, bojijo se, da bi ostali sami in iz tega strahu delajo velike napake.

Veliko stvari je očistila, ozavestila in spremenila. Postala je praktično druga oseba, iz nje sije čudovita svetloba in luč in njen iskreni in dobrosrčen nasmeh ti ogreje srce. Zares je nekaj posebnega, izbrana za veliko poslanstvo. Špela redno hodi na moja zdravljenja in tu sva naredili velike korake naprej. Veliko bolj verjame vase in si zaupa, njeno tretje oko se je čisto odprlo in njene ideje so rezultat njene povezanosti z božanskim. Ko sem jo zdravila prvič, je bila slika čisto drugačna, srce je bilo zaprto in ranjeno, ozdravili sva ga, zelo uspešno. Pred tedni se je spet oglasila, čutila je kot da jo nekdo opazuje, spet je začutila blokado v grlu in napetost v spodnjem delu trebuha in vedela je, da so na plan prišli globji problemi. Izkušena na tem področju je točno vedela kaj mora storiti. Rabila je energijsko zdravljenje in ozaveščanje njenih problemov.

Takoj ko se je ulegla na mizo sem začutila, da je nekdo z nama, opazoval naju je, od daleč. Opazovani sva bili. V trenutku, ko sem se povezala z njeno dušo mi pred očmi pride prizor mlade ženske, ki jo ob steno pritiska moški in ji grozi, da jo bo ubil, če komu pove kaj se je zgodilo. Pri odpiranju druge, spolne čakre začutim ostro bolečino v križu in špikanje v notranjosti, prizor, ki se mi prikaže mi vse pove. Spolni napad, posilstvo. Starejši moški z dolgo brado in smrdljivih ust si jo vzame z vso silo. Usta je imela pokrita z njegovo roko, ni se mu mogla izmotati. Pri grleni čakri nov prizor. Z eno roko jo drži za vrat, v drugi nož in ji grozi. Če komu poveš, te ubijem, tebe in tvoje, si slišala, ji zasika. Prikima mu, spusti jo in pade na tla. Obupana v totalnem strahu za svoje življenje živi samo še za svojo skrivnost. Bradati moški jo opazuje in vsakič, ko ga vidi ponovno doživi srhljivi dogodek in začuti kako se cela tresa v strahu pred njim. Njeno življenje se je končalo, nikomur ni povedala, njena duša pa je spomin na dogodek prinesla v to življenje. Vse sem lepo očistila in ji vrnila vse tisto, kar je s tem dogodkom izgubila. Užitek do svojega telesa in svobodno voljo izražanja.

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...