Mojca Koprivnikar

Srčna čakra je ključ za prehod v 5D

12. september 2020    755 ogledov

Srčna čakra je ključ do celostne (duhovne in osebnostne) rasti. Odprta srčna čakra naše življenje popelje na višjo raven in je vhod v peto dimenzijo. Nadangel Chamuel, kot skrbnik srčne čakre, nas v tem proces lahko podpre.

Srčna čakra nas povezuje s Kozmičnim srcem in Kristusovo zavestjo. Ko se naš srčni center, z zavestnim delom na sebi, vse bolj odpira, se spreminja tudi sama srčna čakra in tako se naše srce odpira energijam 5. dimenzije, čakra takrat spreminja tudi barvo – od zelene, roza, do čiste bele.

Otroci imajo srčno čakro široko odprto in so polni čiste in brezpogojne ljubezni. Z odraščanjem postopoma izgubljajo stik s svojo srčiko in pogosto svoje srce tudi zaprejo, kar na dolgi rok žal prinaša žalost, osamljenost, razočaranje in druge oblike t.i. trpljenja. Vse to se zgodi največkrat, zaradi okolice, v kateri odraščajo (v t.i. disfunkcionalnih odnosih) in sistema - vzgojno – izobraževalnega in ostalih sistemov, ki večinoma stojijo (še) na 3D temeljih – prevlada razuma, strahu, spodbujanje tekmovanja, razločevanje, delovanje po »šabloni« (vse to se lahko dogaja tudi zelo subtilno ali pa zelo jasno in opazno). Takšen sistem pa večinoma »pozablja« na edinstvene potenciale in darove posameznika, njegovo srčiko in ga ukaluplja v okvire, ki niso njegovi.   

Tako zrastemo v odrasle posameznike, ki se slej ali prej soočimo z nezadovoljstvom, počutimo se lahko same in osamljene, zapuščene, zavrnjene, nemočne, razočarane, z občutkom, da je vse na tem svetu borba in da nikjer več ni radosti, veselja, sprejemanja, zaupanja, ljubezni. Naša srčna čakra se zapre, da bi se zavarovali pred naslednjo bolečo izkušnjo. Delovati začnemo iz ega in to nas pelje po nikoli končanih začaranih krogih (nezadovoljstva) v doživljanju sebe in v odnosih. A nekje tam zadaj vemo, naše notranje bitje ve in trka, da je lahko radostno in lepo in te začarane kroge seveda lahko prekinemo in znova lahko začutimo tisto otroško radost, veselje in zaupanje v svet in življenje … To je pravzaprav naša resnična esenca. Srčna čakra se znova začne odpirati … in počasi napredujemo po energijski »lestvici« iz 3D (zaprtost), preko 4D in postopoma tudi že v 5D.

Čiščenje srčne čakre & Nadangel Chamuel

Odprta srčna čakra je vhod v 5. dimenzijo in vsak ima točno v tem času izjemno priložnost, da ujame ta podporni energijski val (s strani angelov in bitji svetlobe) in očisti, odpre svoje srce višjim ravnem ljubezni. Del tega procesa je odpuščanje in spuščanje preteklih bolečin, ki so bile razlog, da smo zaprli svoje srce in ga zavarovali. Zamera, žalost, osamljenost, razočaranja, občutek zapuščenosti, neljubljenosti itn. … vse to lahko s primernimi tehnikami in metodami odpustimo in spustimo. Odločiti se moramo, delovati v tej smeri in ljubezen sama ter življenje nas bosta podprla.

Nadangel Chamuel (in tudi njegov ženski aspekt Nadangelica Charity) nas ob tem lahko izjemno podpre. Nadangel Chamuel je namreč skrbnik srčne čakre in je nadangel, ki nosi energijo čiste in brezpogojne ljubezni. Je energija miline, mehkobe, nežnosti in že samo njegova prisotnost lahko začne raztapljati in mehčati težke energije nižjih vibracij ter jih razreševati. Ob Nadangelu Chamuelu je trenutek napolnjen z obiljem ljubezni. Pomaga posameznikom, ki so se razšli s partnerjem ali pa parom, ki se soočajo z izzivi v odnosu, pa tudi samskim pomaga pri iskanju sorodne duše ali pa pri preseganju občutkov osamljenosti….

Ko razrešimo 3d energije, preko 4d in se naše srce odpira in naša zavest širi se tako tudi vibracijsko dvigujemo in se bližamo 5d, kjer nas navdaja občutek zaupanja, radosti, svoje darove delimo s svetom in prav tako smo odprti za sprejemanje. Ljubezen teče in sprejemamo svet in okolico, zaupamo v Božansko voden proces. Prebuja se tudi kreativnost in kreacije, ki prihajajo iz srca dosežejo veliko ljudi in se jih dotaknejo …

Nadangeli Ljubezni in Nadangel Chamuel (kot pravzaprav vsi angeli) vedno delujejo v skladu z duhovnimi zakoni, ki veljajo na Zemlji. To pomeni, da moramo za njihovo pomoč zaprositi iz srca in v najvišje dobro.

Kako lahko pokličete Nadangela Chamuela in/ali Angele ljubezni? Za začetek najdimo mirno mesto, kjer nas nihče ne bo motil. Morda prižgimo svečko in v roki držimo kristal roževec (če ga imamo). Umirimo se. Začnimo dihati. Sprostimo svoje telo. Ko smo sproščeni svojo pozornost usmerimo na področje srčne čakre in nekaj časa dihajmo z fokusom na srčno čakro. Nato pokličimo k sebi Nadangela Chamuela in Angele ljubezni in si začnimo predstavljati, kako se naša avra polni z nežno roza in belo barvo. Vdihujmo barvi. Prepustimo se procesu. Na koncu se zahvalimo Nadangelu Chamuelu in angelom.

Vajo lahko izvajate tudi tako, da se pred meditacijo npr. odločite, da želite spustiti neko zamero  oz. postavite namero za spustitev zamere.

Kako se pa tebi zdi? 2
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Mojca
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala <3
Zana
  komentiral 3 leto nazaj
Hvala za čudoviti zapis ❤
Nalagam...