Renata Damiš

Tedenska tarot napoved: 18. - 24. 9. 2023

piše: Renata Damiš
18. september 2023    740 ogledov

Klju─Źne besede tega tedna so usmerjenost navzven, svetovoljanstvo, akcija, delovanje, potovanja, tujina, na─Źrtovanja, izku┼íanja, potreba po svobodi, ┼íirjenje na┼íih kril, ekspanzija.

Trojka palic, ki nam je padla za ta teden predstavlja potovanja, selitve, premike v tujino, tuje kraje pa
tudi popla─Źila za trdo delo, uspeh in zadovoljstvo z rezultati ter izbirami v danih situacijah. Moto tega
tedna bo ÔÇťsre─Źa nagrajuje pogumneÔÇŁ. V tem tednu bo nagrajena spontanost, sre─Źe in ─Źude┼żne razre┼íitve situacij pa se lahko nadejate predvsem tam, kjer jih obi─Źajno ne pri─Źakujete.

V tem tednu lahko zacvetijo tudi prilo┼żnostne po─Źitni┼íke romance in razmerja, kjer je med osebami
razdalja, bodisi fizi─Źna bodisi mentalna, ─Źustvena, du┼íevna.

Ljubezenska razmerja bodo v tem tednu ponovno obujena in vznemirljiva. Samski bodo u┼żivali v
raziskovanju in svobodi, ki jo ponuja samsko ┼żivljenje. V tem tednu ne bomo veliko doma, vleklo nas bo ven, kjer lahko spoznamo nove ljudi, odpirali se bomo novim prilo┼żnostim. Nove ljudi lahko spoznamo prav na potovanjih, izletih, v novih okoljih, kjer se obi─Źajno ne zadr┼żujemo.

V kolikor se nam ne bo odpiralo na ljubezenskem podro─Źju, bomo morda potovali ali pa vsaj razmi┼íljali o premikih. Mo┼żni so premiki tudi na slu┼żbenem podro─Źju. Morda bomo potovali slu┼żbeno, razmi┼íljali o delu v tujini ali pa preprosto premi┼íljevali o novih opcijah, kako usmeriti, raz┼íiriti svoj posel navzven, da bi dosegli ve─Ź ljudi.

Ekspanzija in rast se bo dogajala tudi na finan─Źnih podro─Źjih, v marketingu ali trgovini, uspehe si lahko obetajo posredniki in ljudje, ki so v odnosih z javnostjo oz. v stikih s tujino.

V duhovnem smislu bomo zadovoljni z na┼íim napredkom in rastjo. Obudil se bo na┼í avanturisti─Źen in raziskovalen duh, teden pa bo primeren tudi za osebni razvoj in uvide na osebnem podro─Źju. V tem tednu bodo nagrajeni predvsem pogumni, zato v tem tednu ne ─Źakajte doma, ampak pogumno raz┼íirite svoja obzorja in se podajte v nove neznane poti.

Kako se pa tebi zdi? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj ra─Źun 3 ┼żarke (za tvoj 1. komentar)!
Bojana
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala
Nalagam...