Eva Pavlin

Za Zastrtimi Vrati: Nerazumljiv Odnos Očeta do Hčerke

piše: Eva Pavlin
11. oktober 2017    69 ogledov

Z metodo Intuitivega Kvantnega karmično-regresijskega svetovanja že leta opravljamo pomembno delo pomagati poiskati ljudem vzroke za njihove bolečine, stiske, nerazumljiva negativna občutja, za zaprta srca, vzroke za obolenja, neuspeh, nerazumevanje, strahove, nesamozavest, zlorabe vseh vrst, napade negativnih energij, kot seveda odkrivati poslanstva, obujati darove, globoko zakopane v spominih preteklih življenj.

Zaradi zanimanja za ta postopek sem se odločila objavljati posamezne zanimive zgodbe in prikazati možnost reševanja problemov na ta način.

1. ZGODBA – Nerazumljiv Odnos Očeta do Hčerke

Mlado dekle ima veliko težavo z očetom. Zadnjih nekaj let, odkar je začelo samo hoditi ven in odkar ima svojega fanta, jo oče popolnoma ignorira, ne govori več z njo z njo. Nihče ne pozna razloga za to. Oče se na vprašanja, zakaj se tako vede, ne odziva, trmasto se je umaknil v tišino. To je bil za dekle in celo družino velik šok, saj je prej kazal do deklice veliko ljubezni in naklonjenosti.
Odveč so besede, kako je dekle vse to prizadelo, počutilo se je ranjeno, izdano, žalostno, zavrženo, tudi krivo, četudi ni vedelo, zakaj se oče tako obnaša. Želelo je izvedeti in razumeti, zato je pri meni poiskalo pomoč.
Skozi ustaljen in določen postopek sem jo s pomočjo Bitij Višje Zavesti, njenega Višjega Jaza in njene duše privedla do enega prejšnjih življenj, ki se je pokazalo kot razlog za današnje očetovo obnašanje. Sledi opis, kako je tretman potekal:

Prejšnje življenje: Dekle se vidi kot mala deklica, vozi kozico s sabo, hodi z očetom. Sta v stari Grčiji, na tržnici. Oče z nekom govori, spusti njeno roko, deklica radovedno nekaj gleda in izgine v množici. Nenadoma se oče zave, da je ni! Išče jo, a je ne najde, preveč ljudi je. Deklica s kozo se izgubi v neznano. Oče je razburjen, je ne najde, se krivi, kaj je naredil. Panično jo išče, a vse zaman. Nor je od skrbi, obupan, krivi se skozi celo življenje. Nikoli več je ne najde.


Razlaga bitji Višje Zavesti, zakaj se je to zgodilo:


Življenje ji je bilo pokazano zaradi odnosa z očetom. Ta se na podzavestni ravni še danes krivi, da jo je zapustil, da se je izgubila. V zdajšnjem življenju se oče krivi tudi, da ga ona zapušča, ker se odpravlja živeti s fantom. Kriv, da ni zagotovil, da bi jo zaščitil. Počuti se brez moči, da je ne zna zaščititi. Vendar deklica zdaj ni več malo dekle, temveč odrasla oseba, sposobna zase prevzeti skrb in odgovornost. Oče iz strahu, da je spet ne izgubi, ni sposoben sprejeti, da ga več ne posluša, da misli in odloča po svoje.
Četudi je to podzavestni spomin in se ga oče ne zaveda, je v strahu in paniki in ne zmore reagirati drugače, kot je. Je obupan, počuti se krivega, a je tudi trmast. Preprosto ne zna sam popraviti te situacije. Zelo mu je žal, da se tako vede, a sam ne zmore drugače. Na videz ignorira hčerko, a navznoter zelo, zelo trpi, srce mu kravavi od bolečine in nemoči. Tudi v tem življenju sta se odločila inkarnirati kot oče in hči, prišla sta popraviti tisti dogodek.


Kako to lahko storita?

Z zdravljenjem, ozaveščanjem in brisanjem ran, bolečin in krivde iz celičnega zapisa. Oče se mora zavedati, da hči ni kriva za njegovo obnašanje in čutenje, ničesar ni kriva. Oče enostavno ne zmore ravnati drugače zaradi spomina iz preteklosti in je preponosen, ker je bil vzgojen kot moški ter je zato zbegan, kaj sploh je njegova vloga. Ne najde rešitve, kako stopiti ven iz te zaprtosti, ki si jo je sam zgradil, kako pristopiti k hčerki in vse urediti na lahek način. On ob tem najbolj trpi.

Hči mu lahko pomaga tako, da do njega začuti sočutje in ne jeze. Če bo do njega sočutna in ne jezna, bo on začutil njeno srce in se bo sposoben pomakniti proti njej. Mi bomo pomagali, energije mu bodo pomagale, a kaj mora storiti tudi sam zase. Če tudi sam česa ne stori, mu ne moremo pomagati. Hči mu lahko pomaga s spremembo svojega odnosa do njega.


Mu bo oprostila?

Najprej deklica ni razumela, zakaj je tako. S to razlago bo v bodoče bolje razumela celo situacijo, da jo ima oče rad, a da ni bil zmožen ravnati drugače. Če bo to razumela in bila sočutna, mu bo na ta način omogočila smaozdravljenje. Začutil bo njeno srce v svojem srcu. Počasi se bo odnos izboljšal in končno rešil. Ne obsojati očeta, ker ni v stanju ravnati bolje. Do sedaj zaradi svojih bolečin, strahov in vzgoje ni znal ravnati drugače.

Kako je izgledala konkretna pomoč obema osebama:


Bitja Višje zavesti so preko deklice iz očetovega celičnega zapisa odstranjevala skrb, krivdo in strah iz tistega življenja, ko je izgubil malo deklico; iz zdajšnjega pa predvsem njegov strah, da je ne more zaščititi. Vlivali so mu energijo zaupanja in razumevanja ter lajšali srčne bolečine, nemoč in zaprtost vase.

Deklici so iz celičnega zapisa odstranjevali srčne bolečine ignoriranja, zavrženosti, izdanosti njene ljubezni, žalosti in nesprejemanja ter občutek krivde da je storila kaj narobe. Vlivali so ji notranjo moč, energijo sočutja, milosti in razumevanja do očeta in dogodka. Vse to ji bo prišlo prav v razumevanju raznih situacij v življenju, ki jo še čaka in pomoči drugim.

Kaj se je zgodilo potem:

že po nekaj dneh, ko je dekle pristopilo k očetu z drugo energijo v srcu in razumevanjem, predvsem pa sprejemanjem njega in ker je razumelo vzroke vsega tega, se je oče pričel počasi "taliti". Pričel je odzdravljati, sledili so drugi občasni besedni odzivi, še več pa je pokazal z raznimi drobnimi dejanji. Že prej ni bil človek, ki bi rad govoril o svojih čustvih. Njej in fantu se je ponudil, da jima pomaga pri ureditvi njunega prvega skupnega doma in tako je tudi bilo. Vezi so se ob skupnem delu tiho, a odločno pričele tkati nazaj.
Dolgotrajna napetost se je sprostila, družina je ponovno zaživela v normalnih, srčnih in srečnih odnosih.

 

~Opomba: Intuitivnega kvantnega karmično regresijskega svetovanja ne izvajamo kot zdravstveno storitev, ampak kot pripomoček k osebni in duhovni rasti.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...