Eva Pavlin

Zameriti ali Odpustiti?

piše: Eva Pavlin
14. december 2017    209 ogledov

Ko nas nekdo zelo močno prizadene ali prizadeva dalj časa, se v nas prebudi zamera. Ali so v otroštvu starši z nami ravnali slabo, ali smo bili tarča posmeha v vrtcu, šoli, od sosedov; ali slabo z nami ravnajo naši partnerji, otroci, tašče in tasti, razlogov za kreiranje zamer je lahko mnogo.

Ko smo nemočni upreti se, se v nas rodijo razna negativna čustva ( žalost, strah, nemoč, jeza, zamere... ). A pozor, zamera je ena najnižjih čustvenih vibracij, ki najbolj škodi in oboli tistega, ki zameri!

V številnih Kvantnih hipno-regreso terapijah smo s pomočjo bitij Višje zavesti odkrili vzroke za nekatera obolenja ravno v zamerah. Obolenja se lahko odražajo kot artritis, revma, putika, stres, srčna obolenja, skratka udarijo nekam, kjer so posameznikove šibke točke. Kdor zameri, škodi najbolj sebi, saj ni srečen in sčasoma oboli. Zamerljiv človek je trpek, zagrenjen, škodoželjen, se smili samamu sebi, igra ubogi Jaz in je nesrečen. Naš cilj pa je biti srečen, sproščen, vesel in radosten!

Ko smo v stanju zamere ( ali katerega drugega negativnega čustva ), je naš energijski pretok moten, na določenih mestih celo zablokiran. Telo se upira, dokler ne popusti in oboli. To je pomembno sporočilo, da nekaj ni v redu, da nekaj ne delamo prav.

Na planet pridemo, da se učimo iz izkušenj in nasprotij. Vse to kot duša sklenemo že pred rojstvom. Tudi skozi kakšne izkušnje bomo šli. Sami jih izberemo, tega ne velja pozabiti! Zato ni razlogov za zamere, ker je vse le učenje in izkušnja Duše.

Ko odpustimo, najprej razbremenimo sebe. Posledično ne zategujemo energije z osebami, ki jim zamerimo. Razumemo in vemo zakaj smo tukaj, zakaj smo rabili take izkušnje. In gremo dalje. Z ozaveščenostjo ne pritegujemo več podobnih slabih situacij. V nasprotnem pa se nam bodo dogajale še naprej, krivili bomo druge, le sami sebe ne. Zakaj? Ker je marsikoga strah zazreti se vase, v svoje šibkosti in težave in je lažje za vse to kriviti nekoga drugega.

Včasih človek ni sposoben z zamerami opraviti sam. V takih primerih pomagamo poiskati vzroke, zakaj pritegujemo take situacije, v tem in preteklih življenjih. Kajti ko se nam dogajajo slabe stvari, je jasno da smo se prišli nekaj naučiti kot posledico slabih izkušenj iz preteklih življenj in odkriti v čem smo še šibki, nemočni, česa nas je strah in zakaj imamo zaprto srce. Običajno izberemo enako ali podobno slabo izkušnjo, da jo prepoznamo in zdravimo.

S pomočjo bitij Višje zavesti najprej raziščemo, zakaj se nam nekaj dogaja. Nato iz celičnega spomina brišemo te šibkosti, slabe izkušnje in slabo karmo. Obenem z njihovo pomočjo dvigamo notranjo moč, odpravljamo bridkosti in rane zaprtega srca, da telo osvobodimo čustvenih blokad. In najbolj pomembno: da skozi vpogled v vzroke in posledice razumemo, zakaj se nam nekaj dogaja, kar je zelo, zelo odrešujoče.

Zaradi vpogleda in razumevanja smo sčasoma sposobni tudi pozabiti in zaživeti neobremenjeno, polno in radostno. Kajti ko odpustimo, si odpremo nove možnosti za srečno življenje in ne razmišljamo več o slabih izkušnjah. Ne živimo več v preteklosti. Kar je bilo, naj tam ostane. Pričnemo živeti v Zdaj in si s tem podarimo možnost kreiranja srečne prihodnosti. Zaradi tega smo modrejši, izkušenejši in močnejši. Z odpuščanjem se osvobodimo!

Torej, kaj boste izbrali? Na vas je.

S Svetlobo in Ljubeznijo.

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...