Urška Trampuš

Zatirana, posiljena, zažgana, popljuvana....Ženska

4. oktober 2016    534 ogledov

V današnjem odbdobju ženske energije in vseh njenih lastnosti, kot so sočutje, razvita intuicija, dobrosrčnost, materinskost, itd. se dejansko spopadamo z več kot 500 leti zatiranja, ubijanja in spolnega nasilja nad ženskami. Energije se pridno sproščajo in pridne ženske, ki so klic po čiščenju začutile se sedaj končno zavedajo kaj vse jim je bilo storjeno v prejšnih stoletjih, v prejšnih življenjih. Njihove duše nosijo spomine na grozovite prizore, na nerazumljive zločine in na dejstvo, da je bila ženska smatrana zgolj kot spolni objekt in gospodinja. Sicer vsi vemo, da so za to krive religije (razen budizma), ampak v tem trenutku to spoloh ni pomembno, kajti preteklosti ne moremo spremeniti, lahko pa zelo vplivamo na našo prihodnost. Na prihodnost naših žensk, hčera, vnukinj, nečakinj, na prav vsako žensko, ki se je rodila nazaj na Zemljo, da odpušča in spet najde pot nazaj do ljubezni.

Prav tako ni važno ali so moški delali te grozote ali ne, sedaj mora biti pomembna vsaka posamezna ženska, kajti čas je, da si povrnemo našo moč, čas je, da si vzamemo to pravico, da jo zahtevamo zase in za druge, za lepši Svet. Dejansko je skoraj ni ženske, ki nima vsaj enega spomina na nasilje ali umor, pri mojem delu pa opažam, da ženskam ti spomini prihajao na plan kot po tekočem traku. Kadar ženska stopi na pot osebne rasti se v njej nekaj premakne, vključi se njen dušni spomin in takrat začuti kako je potrebna čiščenja, ozaveščanja in vsega, kar paše zraven.

Pri mojem delu opažam tudi kaj vse je bilo storjeno nam ženskam, z mojimi vizijami ozaveščam njihova pretekla življenja, ozaveščam spomine, ki so še vedno z nami, naj kdo reče kar hoče, z osebno karmo prinese marsikaj na ta svet. Pomislite samo na vaše otroke, kako so si različni, kakšno prtljago prinese vsak. Nekateri so vedno veseli, spet drugi vedno jezni, ampak prav vsak je v to življenje nekaj prinesel in dokler tega ne ozavestimo se lahko borimo s tem kolikor želimo, ampak zmage ne bo. To je naše delo na tej Zemlji, najbolj pomembno opravilo, ki smo ga dobili s tem, ko smo se rodili. Ni tvoj cilj, da postaneš bogat ali znan, tvoj cilj je da postaneš srečen! In srečo boš našel samo tako, da boš spoznal življenje, spoznal kdo si in kaj nosiš v sebi. S tem boš tudi ozavestil tvoje poslanstvo, tvoj namen na tem planetu. In takrat boš zaživel, se na novo rodil in gledal na življenje s ptičje perspektive, iz visokega, kajti prav nihče ne bo mogel več do tebe in tvoje resnice.

Drage Ženske, moje poslanstvo je jasno. Tukaj sem, da vsakega posameznika očistim vseh slabih spominov, ki jih nosimo v sebi. Prav vsakemu želim podariti novo priložnost, lepšo prihodnost in notranje zadovoljstvo. Tudi mene je življenje podrlo na tla, da sem se lahko pobrala in za vse vas spoznala kako spet priti nazaj, močnejša in boljša kot prej.

Precej jasno je tudi kaj nam sporočajo naši otroci. Z nami, mamami so najbolj neprizanesljvi, zares izgleda včasih, da nas želijo okrepiti in izboljšati. Na žalost nimamo vedno prave mere potrpežljivosti, ampak na koncu je sporočilo jasno. V kolikor slabih spominov niste izbrisali vi sami, jih bodo morali oni, kajti karma družine bo poskrbela, da bo energija spominov prešla na vaše potomce. Zato se ne čudite, drage mame, če vam kateri od otrok še posebej kravžlja živce. Nekaj vam želi povedati, a vendar ga še vedno težko razumete. Opazujte vašega otroka, opazujte sebe in svoje reakcije, lahko vam kaj kmalu postane jasno kaj se v resnici dogaja s tem otrokom. Noben otrok ni manj priden od drugih ali kaj manj poseben, vsi so božji otroci, in na nas je, da se jih naučimo poslušati in razumeti. Otrok s svojo trmo ali kričanjem sporoča nekaj pomembnega, pomembnega za vas in za njega.

Prav vse nas uči poti nazaj, k človeku, k ljubezni in sočutju. Daleč smo še vsi skupaj, ampak verjamem, da nam bo uspelo in na nas ženskah je, da pozdravimo sebe, svoje otroke in naše moške. Vse v imenu brezpogojne ljubezni!

 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...