Tina Ananda

AKCIJA: audio trening Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih za 80%?

prodaja: Tina Ananda
28. februar 2017    2225 ogledov

Za vas smo s sodelovanjem s Tino Anando pripravili resnično osupljivo akcijo! Tinin nov audio trening "Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih za 80%?" vam je na voljo 30% CENEJE preko spodnjega obrazca ;)

Ko nam recimo pade nekaj na tla in sami sebi rečemo "Joj, kakšen štor sem!", je to v popolnem nasprotju z ljubeznijo do sebe. Najbolj hecno pa je, da se nam takšni izrazi ne zdijo nič čudnega in smo jih v bistvu čisto navajeni - so nam samoumevni.

Vendar POZOR: ti izrazi, ki si jih govorimo, niso niti slučajno tako nedolžni, kot se nam zdijo!

Ampak še bolj utrjujejo zavračanje samih sebe in sovraštvo do sebe. Ne morete reči sebi "štor" in se ob tem počutiti dobro! To enostavno ne gre! In če samih sebe ne spoštujete, vas ne bodo spoštovali niti drugi. Zato je potrebno tega notranjega samokritika omiliti in začeti s sabo ravnati spoštljivo in nežno.

Zato se v kritiziranju sebe in drugih pravzaprav kaže vaša ljubezen DO SEBE

Kajti človek, ki se ima RESNIČNO rad, ne bo kritiziral ničesar in nikogar, kajti to početje vsebuje izjemno nizke vibracije. Ko kritiziramo, se počutimo slabo in naša energija ostaja na nizkih nivojih, kjer se ljubezen do sebe ne more razviti.

Ker so (samo)kritiziranje, pritiskanje nase in notranje priganjanje tako pereči problemi in se z njimi ukvarjamo pravzaprav vsi na dnevni bazi ter s tem početjem dnevno ranimo svoje najdražje in sebe, sem za vas pripravila poseben mp3 audio trening s posebnimi vajami in nalogami z naslovom »Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih za 80%?«.

Vsi vemo, da smo včasih do sebe prav neprizanesljivi in se obtožujemo, da bi se do sedaj pa že ja morali imeti bolj radi. Napaka! Tudi to je samokritiziranje in s tem gremo ravno v nasprotni smeri ljubezni do sebe in samospoštovanja. In v takih trenutkih tudi ne vidimo, kaj vse pa smo že naredili zase do sedaj. Naš fokus je samo na tem, kaj nam še manjka in kje še nismo! Namesto, da bi bili do sebe bolj nežni, prizanesljivi in razumevajoči, bolj sproščeni z manj priganjanja in zahtev do sebe. In zaradi tega mehanizma, ki se dogaja znotraj nas, potem »nastradajo« tudi ljudje okoli nas (naši najdražji). Nakar nam je, seveda, žal, ampak je že prepozno, kajti besede so nam že zletele iz ust.

V tem skoraj 2-urnem audio treningu boste spoznali podtalne mehanizme kritiziranja in kako ga odpraviti kar do 80%!

Mp3 audio trening sem razdelila na 5 sekcij in sicer:

1. KAKO SPLOH ODKRITI NOTRANJEGA SABOTERJA OZIROMA SAMOKRITIKA?
Kajti, očitno, če ga ne odkrijemo, ne moremo ven iz tega vzorca. 

2. ZAKAJ KRITIZIRAMO SEBE IN DRUGE IN KAKO PRIDE DO TEGA?
Zelo je pomembno, da poznamo ta mehanizem res v globino in zakaj se sploh dogaja, da ga bomo lažje razkrinkali in bo s tem izgubil moč nad nami. 

3. VEČINA KRITIK SO AVTOBIOGRAFSKE PROJEKCIJE
Kaj so avtobiografske projekcije in zakaj se toliko obtožujemo med sabo? Kako biti manj občutljivi oziroma bolj imuni na kritiko? 

4. KAKO PRAVILNO PODATI SVOJE MNENJE ALI KRITIKO (DOMA ALI V SLUŽBI)?
Kdaj se naše mnenje spremeni v kritiko (kdaj prestopimo prag kritiziranja)? Kakšna je razlika med mnenjem in kritiko? 

5. KAKO ZMANJŠATI KRITIZIRANJE SEBE IN DRUGIH ZA 80%?
To nas pa vse zanima in si tega res želimo, kajne? :) S to posebno vajo vam bo to uspelo!

Kaj o tem audio treningu pravi Katarina iz Maribora?

"Vau, vau, vau!!!... to pa je prava bomba za možgane. Čestitam Tina, vrhunsko! Kot vedno direktna, konkretna, jasna, oprijemljiva in uporabna sporočila. Res noro. NORO!!! Zelo prizemljeno, kar mi je še bolj ZELO všeč. :-) Pa ne da te hvalim, ampak tak pač je. :-)))))"

Kakšne preboje je imela Tatjana iz Ljubljane s tem audio treningom?

"Predraga Tina, tisočkrat hvala za ta audio trening "Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih".
S testiranjem odnosa do sebe in drugih sem končno dojela, zakaj me vedno kaj razjezi, moti... na drugih (predvsem tast in tašča ;), ko kritizirata, da mladi itak nič ne znamo... ker tudi jaz kritiziram... Pa še moja bolečina iz otroških let, ker itak nisem bila dovolj dobra, ali da bi kaj dobrega naredila... niti slučajno. To me zaboli še včasih zdaj, pa čeprav delam na sebi 7. leto.
Dovolj to nisem več jaz. To je moj stari jaz. To nočem več biti.
Ker ob spoznanju oz. občutku miru, ko mi uspe spustiti vse tisto, kar me moti, žalosti, jezi... je to tisto blaženo stanje bi jaz temu rekla in sem vsakokrat presrečna. TA OBČUTEK VAU.
Je pa res, spoznanje in začetek nista lahka... pritekle so mi solze prav iz srca, boleče a odrešujoče.
Vaja dela mojstra, le če mojster dela vajo. To drži še kako. Fokusiram se zdaj vse bolj na to, kaj je "OK" in ne na pomanjkliivosti.
Hvala tebi Tina, KER SI IN KAJ DELIŠ Z NAMI, KI TE POTREBUJEMO."

Skratka, v to temo bomo povrtali po dolgem in počez, razkrinkali ta vzorec in zmanjšali (samo)kritika ter mu odvzeli moč

Za vas sem v posnetku pripravila veliko najboljših vaj in nalog (nekatere trajajo 10 minut, druge cel teden), tako da jih boste lahko izvajali v svojem tempu, vse naenkrat ali pa eno po eno.

Za lažje delo in izvajanje nalog prejmete tudi posebne delovne liste z nalogami in najbolj pomembnimi točkami, da jih lahko vedno na hitro pogledate, ko jih boste potrebovali.

Trening lahko poslušate kadarkoli v udobju vašega doma, vse podane naloge pa lahko izvajate v lastnem tempu in v želenem zaporedju (ob pomoči delovnih listov).

S poslušanjem audio treninga "Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih do 80%?" lahko pričnete takoj! Kako?

Naročite ga preko spodnjega hitrega obrazca. Cena audio treninga za bralce portala Svetloba.si je le 67,90€ (30% ceneje), redna cena  je 97 eur (DDV vključen pri obeh cenah). Posnetek traja 1 uro in 44 minut, izvajanje nalog pa 5 tednov.

Paket vsebuje: mp3 posnetek, delovne liste ter 3 vaje, ki jih naredite tekom poslušanja in 5 nalog, ki jih naredite v svojem tempu v 5-tih tednih. Trening, ki vam bo absolutno spremenil življenje na bolje, kajti garantirano boste zmanjšali kritiziranje in povečali ljubezen do sebe, naročite preko spodnjega hitrega obrazca 30% ceneje. 

Audio trening Kako zmanjšati kritiziranje sebe in drugih za 80%?

V tem skoraj 2-urnem audio treningu boste spoznali podtalne mehanizme kritiziranja in kako ga odpraviti kar do 80%!
97,00 € 67,90 €
NAROČI
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb
NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku.

IzdelekKoličinaZnesek
Poštnina0,00 €
 SKUPAJ 0,00 € 

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke


V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.


Nalagam...