Založba 5KA, založništvo in izobraževanja

AKCIJA: knjiga Moje misli … v tvoje srce 22% CENEJE!

prodaja: Založba 5KA
15. december 2020    224 ogledov

Pesniška zbirka s čudovitimi slikami.

Dve ženski. Dve ustvarjalki. Dve različni generaciji. Dve različni poziciji. Dva različna pogleda – skozi besedo in skozi sliko. In ena knjiga, ki sije od energije povezovanja in izražanja umetniškega duha.

Knjiga je na voljo po akcijski ceni do 10. 1. 2021!

Knjiga, ki nas navdahne ob misli, kakšne stvaritve nas čakajo, ko začnemo sodelovati in se dopolnjevati. To sta dokazali Aneja in Manja, dijakinja in profesorica, ki se preko besede in slik dotikata naših src.

Zbirko pesmi in ilustracij so podprli: Občina Ruše, Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše in Osnovna šola Janka Glazerja Ruše. Hvala! 

Ko spoznamo dejstvo, da nismo mi tisti, ki gremo skozi življenje, temveč je življenje tisto, ki gre skozi nas, takrat spremenimo svoj pogled na svet. Takrat postanemo bolj čuječi in ljubeči, saj se začnemo zavedati svoje majhnosti, a obenem tako velike pomembnosti in odgovornosti v življenju, ki ga živimo.

Vse je že v nas, a vendar nas morajo velikokrat težki dogodki, situacije in neprijetne stvari, in pa seveda ljudje, ki jih tako ali drugače srečamo ali pa morda izgubimo, na to zopet spomniti. Vendar se to ne zgodi zato, ker nas življenje ne bi imelo rado ali pa ker bi nas želelo kaznovati ter nas kakorkoli drugače prizadeti, temveč da bi nam pomagalo se mu še bolj odpreti, mu zaupati in ga še bolj ljubiti.

Zato bi bilo popolnoma nesmiselno, da bi skušali življenju (ali pa razmerjem, dogodkom in stvarem) ubežati ali pa se od njih odmakniti. In prav tako bi bilo popolnoma nesmiselno, da bi skušali življenje izboljšati – z namenom, da bi to izboljšanje vodilo k več sreče.

Vsak naslednji trenutek, ki namreč pride, ne more biti boljši. In pravzaprav ne more biti niti slabši, čeprav je lahko seveda bolj ali manj udoben.  Vsak naslednji trenutek je namreč lahko samo bolj zavesten. To pa je tudi edini »recept« za srečo, če življenju v ZAVEDANJU sploh lahko tako rečemo.

Življenje nas ne osrečuje – za to smo v prvi meri odgovorni sami. In vsak nov dan, ko se prebudimo, se za to lahko odločimo. Manja in Aneja sta se odločili … Predlagam vam, da se za življenje odločite tudi vi. - Urban Urbanc

O avtoricah

Aneja Založnik Jaušnik – dijakinja Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše. Manja Tancer – profesorica na Gimnaziji in srednji kemijski šoli Ruše. Obe pa umetnici, ustvarjalki, ki preko besede in slike v ljudeh prebujata najgloblja čustva.

Dokazali sta, kaj čudovitega se lahko ustvari, ko sodelujemo, se podpiramo in skupaj ustvarjamo.

Knjiga je na voljo po akcijski ceni do 10. 1. 2021!

knjiga Moje misli … v tvoje srce

14,70 €
NAROČI
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb
NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku.

IzdelekKoličinaZnesek
Poštnina3,70 €
 SKUPAJ 0,00 € 

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke


V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.


Nalagam...