Kristina Dia, srčno mentorstvo za otroke

AKCIJA: Knjiga Žepna lučka 20 % ceneje

prodaja: Kristina Dia
11. februar 2017    1292 ogledov

AKCIJA JE POTEKLA, KNJIGA JE SEDAJ NA VOLJO PO REDNI CENI!

Želite v pravem trenutku pravi nasvet? Se želite globlje povezati s seboj in izboljšati svoj odnos (s seboj, otrokom, partnerjem ...)? Želite občutiti več notranjega miru in zasijati v svojih pravih barvah?

Potem je ŽEPNA LUČKA prava knjiga, ki vam bo osvetlila pot do notranje resnice.

Žepna lučka ni le knjiga. Je vaša vsakodnevna prijateljica in sopotnica, ki vas spremlja povsod. V vsakem trenutku dileme ji postavite vprašanje in jo odprite naključno. Vedno znova vam bo podarila modrost, ki vam bo osvetlila ključ do rešitve in pomagala krepiti samozaupanje, notranji mir in sproščenost.

V 2. delu vas bo iz teorije popeljala v prakso. V 21 vajah boste poglobili odnos s seboj, pozdravili svojega notranjega otroka, spoznali vse skrite kotičke svojega srca in zasijali v svojih pravih barvah.

O avtorici

Kristina Dia s svojimi inspiracijami osvetljuje pot vsem, ki ste pripravljeni v polnosti zaživeti svoje življenje. Njeni izdelki so prepojeni z energijo Luči. Njen namen je prebujati radost – osvetliti vaš izvorni 'zaklad', ki je bližje, kot si morda mislite.

Njen moto: "Otroci nam kažejo tisti delček absolutne resničnosti, na katero smo odrasli z izkušnjami pozabili. Naj nam bodo vzor pri uživanju trenutkov TUKAJ in ZDAJ."

AKCIJA JE POTEKLA, KNJIGA SEDAJ NA VOLJO PO REDNI CENI!

Knjiga Žepna lučka

Žepna lučka ni le knjiga. Je vaša vsakodnevna prijateljica in sopotnica, ki vas spremlja povsod. V vsakem trenutku dileme ji postavite vprašanje in jo odprite naključno. Vedno znova vam bo podarila modrost, ki vam bo osvetlila ključ do rešitve.
19,90 €
NAROČI
Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Naročilnica

  Registrirani uporabniki z naročilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Za naročilo najprej izberi izdelek. Izbereš ga enostavno s klikom na gumb
NAROČI, ki se nahaja ob vsakem izdelku. Simpl k pasul :)

IzdelekKoličinaZnesek
 SKUPAJ 0,00 €
+ POŠTINA
 
  Poštnina je ob plačilu po predračunu ali ob naročilu 3 ali več izvodov knjige BREZPLAČNA, drugače (plačilo po povzetju) znaša 3,33€.

Izberi način plačilaVpiši svoje osebne podatke
Nalagam...