8
december

2 dnevna Quantum Touch® delavnica

Kdaj: 8. decembra ob 9:30 do
9. decembra 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:300 ali 250 ali 210 EUR-odvisno od uveljavljanja možnih popustov
Organizira:Pajk Polona izobraževanja
Kontakt:info@pajkpolona.si, 030 328 372

596 ogledov

Si  želite začutiti in dvigniti lastno življenjsko energijo in jo uporabiti za boljše počutje, fokus, umiritev ter samozdravljenje, zdravljenje drugih?

Vabim vas na 2 dnevno QUANTUM-TOUCH® DELAVNICO, ki bo 8. in 9. decembra 2018 v Ljubljani.

Delavnico QUANTUM TOUCH vodim Polona Pajk, edina licencirana učiteljica in terapevtka Quantum-Touch® tehnike v Sloveniji, zato prejmete tudi uradni certifikat o udeležbi ter novo 39-stransko barvno brošuro v angleščini, ki jo je pripravil ameriški Quantum Touch posebej za udeležence delavnice.

ZAKAJ?

QUANTUM TOUCH je enostavna tehnika energijskega zdravljenja, s katero sem svojo bolezen in stres transformirala v zdravje. Moč QUANTUM TOUCH tehnike sem spoznala po “naključju”. Kako? Ameriška učiteljica joge mi je z njo “poravnala” skoliozo in boke. Le z energijo, brez fizičnih manipulacij. Vem, da se sliši noro, ampak….To je bil očitno najlažji način, da racionalistu kot sem bila, vesolje pokaže in dokaže, kaj se da narediti z energijo in ljubeznijo. Ter da je svet veliko širši in mogočnejši od nam poznanih mentalnih okvirov. Obožujem razum, z njim ni nič narobe, še kako potreben in zaželen je, a poskrbeti moramo za vse naše dele. Za ravnovesje misli, čustev, fizičnega telesa in naše duše. V šolah poskrbijo večinoma le za naš miselni del, za ostalo moramo poskrbeti sami. Nihče nas ne nauči dvigniti si energijo, vibracijo. Nihče nas ne nauči, kako spustiti neprijetna čustva in it naprej radostni in lahkotnejši. Nihče nas ne nauči, kako z mislimi vplivati na čustva in energijo. Nihče nas ne nauči, kako rasti kot človek. Ko sem s QUANTUM TOUCH tehniko odkrila svojo moč, sem se zaljubila za vedno. Quantum Touch mi je pokazal, da se spremembe lahko zgodijo tudi takoj in z lahkoto.

Zato je eno izmed mojih poslanstev učenje QUANTUM TOUCH tehnike.

Tu sem zato, da vas podprem in pomagam premostit vaše izzive. Za začetek najlažje tako, da se na delavnici naučite te preproste, a učinkovite energijske tehnike. Da začutite sebe in zvišate lastno energijo s QUANTUM TOUCH tehniko. Zakaj? Prvi ključ do uspeha je zadosten dvig lastne vibracije in pravilno usmerjene misli. Takrat se začnejo premiki, spremembe, ne stojimo več na mestu, blokade se rahljajo, odkrivamo nove poti, vzpostavimo pretočnost v telesu in čustvih. Sprožimo transformacijo telesa, misli in čustev.

 Na QUANTUM TOUCH DELAVNICI se naučite:

·         kako začutiti, upravljati in dvigovati lastno življenjsko energijo (lasten QI, chi, ki, Prano) in jo uporabiti za samozdravljenje in zdravljenje drugih,

·         osnovne Quantum Touch (QT) tehnike zdravljenja z dlanmi, katerih osnova so preproste tehnike dihanja in čutenje, upravljanje ter dvig življenjske energije, ki aktivira procese(samo)zdravljenja,

·         kako lahko s QT zmanjšamo ali odpravimo bolečine in vnetja,

·         kako lahko s QT in z blagim dotikom aktiviramo kosti, da se samodejno»naravnajo« oziroma da jih telo samo premakne v bolj optimalen položaj brez kakršnihkoli bolečin ali fizičnih manipulacij telesa, le z rahlim dotikom,

·         kako lahko s QT izboljšamo in uravnotežimo delovanje imunskega, hormonskega in limfnega sistema,

·         kako lahko s QT izboljšamo in uravnotežimo delovanje notranjih organov in zdravja na splošno,

·         kako lahko s QT delamo z emocijami,

·         kako lahko uporabljamo QT za zdravljenje na daljavo,

·         naprednejše Quantum Touch tehnike, ki še okrepijo moč življenjske energije in učinkovitost,

·         kako lahko s QT delamo na živalcah,

·         kako lahko uporabljamo QT za vplivanje na hrano in vodo.

ZA KOGA JE PRIMERNA DELAVNICA?

Prednost QT je, da ga lahko uporablja vsak za svoje lastno zdravljenje kakor tudi za zdravljenje in pomoč drugim. Tudi takrat, ko dela s QT na drugih, tisti, ki izvaja QT namreč istočasno sam dela na sebi in dviguje svojo lastno življenjsko energijo. Tako da se delu na sebi ne morete izogniti.

QT se lahko nauči vsakdo, tudi tisti brez kakršnegakoli predznanja, zelo lepo pa se lahko kombinira z drugimi tehnikami in vadbami, ki jih že poznate ter se tako poveča njihova učinkovitost (npr. z reikijem, bioenergijskim zdravljenjem, masažo, akopresuro, shiatsujem, kraniosakralno terapijo, refleksoterapijo,…., uspešno ga uporabljajo tudi fizioterapevti, kiropraktiki, psihoterapevti), naravnost čudovit pa je tudi pri delu z otroci in živalmi. Reiki masterji so QT v Ameriki poimenovali reiki na steroidih, turbocharging reiki, kiropraktiki pa ga uporabljajo kot naprednejšo obliko kiropraktike. Da ne govorim o tem, da se imam za zahvaliti QT, da nimam več skolioze in ene noge krajše od druge.

Več si lahko preberete na:

-  internetni strani: http://www.pajkpolona.si , http://www.quantumtouch.com

-  Facebook: Quantum Touch Slovenia

 

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ O DELAVNICI

ČAS IN KRAJ

sobota 8.12.2018, od 09:30- 18:00 ~Ljubljana
nedelja 9.12.2018, od 09:30- 18:00 ~Ljubljana

KOTIZACIJA

Redna cena za Quantum Touch delavnico, predpisana s strani ameriškega Quantum Touch Inc., je za Slovenijo 300 € (vključno s certifikatom in 39-stransko brošuro v angleščini)

MOŽNOSTI POPUSTOV:

·         cena za ZGODNJE PLAČILO do vključno 4.12.2018 je 250 € (namesto 300 €)

·         vsak dobi DODATNI POPUST 40€ na zgornjo ceno, če pridete z enim ali več prijatelji, družinskimi člani, znanci (če oba plačata najkasneje 4.12.2018 vsak plača 210 € namesto 250 €, če plačate kasneje pa vsak plača 260)

·         za “PONAVLJAČE”, to je tečajnike, ki se udeležijo Quantum Touch delavnice drugič ali večkrat: 150 € (pred začetkom tečaja je potrebno predložiti original certifikat o opravljeni Quantum Touch delavnici, ki je bil izdan s strani licenciranega Quantum Touch učitelja, v kolikor ste se udeležili tečaja pri drugem učitelju v tujini in ne pri meni).

Prispevek vključuje sadje, piškote in tople napitke (čaj, kava) na delavnici, ne pa tudi kosila v času odmora med vikendom.

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA, PODATKI ZA PLAČILO

Zaradi omejenega števila tečajnikov je prijava obvezna na mail info@pajkpolona.si in veljavna šele, ko vam potrdim vaše mesto po mailu ter vašem nakazilu zneska kotizacije na:

Pravno svetovanje, izobraževanje in druge storitvene dejavnosti, Pajk Polona s.p.,

Pražakova ulica 12, 1000 Ljubljana

poslovni TRR: SI56 0201 3025 9127 850

Namen: QT1W________________(vaše ime in priimek)

referenca: SI00 12-2018

 

KONTAKT

info@pajkpolona.si
031 328 372

www.pajkpolona.si

V primeru dodatnih vprašanj v zvezi s prijavo in plačilom sem vam z veseljem na voljo!

Objem, Polona

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Polona Pajk, QUANTUM TOUCH delavnice in terapije, osebni razvoj in rast, meditacije, transformacija zdravja, misli in čustev, pridihaj si zdravje, vzemi življenje in energijo v svoje roke, bodi...

Nalagam...