Pajk Polona izobraževanja
Quantum Touch delavnice, meditacije

1 zahval     1504 ogledov

Sem Polona Pajk, pravnica, ki sem najprej po naključju, nato pa iz nuje, da sem si pomagala, zašla v energijske vode. In ko odkriješ nekaj tako preprostega a mogočnega, se začnejo fenomenalne spremembe. Res je, da nikoli nisem bila tipična pravnica in nikoli se nisem bala biti drugačna. Sem radovedna in rada se postavim na glavo. Tako v vsakdanjem življenu kot pri jogi. A rada tudi stojim z nogami trdno na tleh. Z vsake perspektive je svet drugačen, a fascinanten in lep, naša obzorja pa se širijo. Rada upravljam življenje znotraj okvirjev, še raje pa raziskujem izven okvirjev. Rada imam ljudi in rada pomagam pri reševanju izzivov. Na lastni koži sem izkusila, kako je, če se ti sesujeta zdravje in življenje. Kako pomembno je takrat imeti ob strani le eno osebo ali celo pleme, ki te razume in spodbuja. Da znaš in zmoreš. Da ti pokaže prve korake k spremembi. Zato z največjim veseljem svoje znanje ter sposobnosti usmerjam v delo z ljudmi. V dvig energije, transformacijo misli, čustev, telesa in doseganje željenih življenjskih rezultatov. Preko individualnih svetovanj, terapij in delavnic.

Ker se nenehno razvijam, se vsake toliko časa resetiram. V zadnjem obdobju spet resetiram sebe, svoje programe in pripravljam novo spletno stran. Zato v tem trenutku lahko dobite več informacij o QUANTUM TOUCH tehniki, mojih drugih delavnicah ali terapijah tako, da mi pišite na info@pajkpolona.si ali po telefonu 030 328 372.

Ostali programi bodo na voljo kmalu. Če se želite vpisati na mailing listo, da boste prejemali informacije o Quantum Touch delavnicah in ostalih programih ter dogodkih, mi tudi pišite na info@pajkpolona.si

QUANTUM-TOUCH® DELAVNICA IN TERAPIJE

Z energijsko tehniko QUANTUM TOUCH sem svojo bolezen in stres transformirala v zdravje. Moč QUANTUM TOUCH tehnike sem spoznala po “naključju”. Kako? Ameriška učiteljica joge mi je z njo “poravnala” skoliozo in boke. Le z energijo, brez fizičnih manipulacij. Vem, da se sliši noro, ampak….To je bil očitno najlažji način, da racionalistu kot sem bila, vesolje pokaže in dokaže, kaj se da narediti z energijo in ljubeznijo. Ter da je svet veliko širši in mogočnejši od nam poznanih mentalnih okvirov. Obožujem razum, z njim ni nič narobe, še kako potreben in zaželen je, a poskrbeti moramo za vse naše dele. Za ravnovesje misli, čustev, fizičnega telesa in naše duše. V šolah poskrbijo večinoma le za naš miselni del, za ostalo moramo poskrbeti sami. Nihče nas ne nauči dvigniti si energijo, vibracijo. Nihče nas ne nauči, kako spustiti neprijetna čustva in it naprej radostni in lahkotnejši. Nihče nas ne nauči, kako z mislimi vplivati na čustva in energijo. Nihče nas ne nauči, kako rasti kot človek. Ko sem s QUANTUM TOUCH tehniko odkrila svojo moč, sem se zaljubila za vedno. Quantum Touch mi je pokazal, da se spremembe lahko zgodijo tudi takoj in z lahkoto.

Zato je eno izmed mojih poslanstev učenje QUANTUM TOUCH tehnike.

Sem edina licencirana učiteljica in terapevtka Quantum-Touch® tehnike v Sloveniji, po dogovoru pa učim Quantum Touch tudi v tujini.

Tu sem zato, da vas podprem in pomagam premostit vaše izzive. Za začetek tako, da začutite sebe in zvišate lastno energijo s QUANTUM TOUCH tehniko. Zakaj? Prvi ključ do uspeha je zadosten dvig lastne vibracije in pravilno usmerjene misli. Takrat se začnejo premiki, spremembe, ne stojimo več na mestu, blokade se rahljajo, odkrivamo nove poti, vzpostavimo pretočnost v telesu in čustvih. Sprožimo transformacijo telesa, misli in čustev.

Na QT delavnici vas naučim zavedanja, čutenja in upravljanja z lastno življenjsko energijo, kako jo povežete z dihanjem in dvignete svojo vibracijo. S tem aktivirate lastno transformacijo in zdravljenje fizičnega telesa in čustev. Za več informacij o QUANTUM TOUCH delavnici poglejte pod zavihkom dogodek.

Življenje me je naučilo, da je vedno v mojih rokah. Energija je v mojih rokah.  Si želite tudi vi več energije, zdravja in višje vibracije?

Rada delam z ljudmi, ki si želijo spremembe, več radosti ter lahkotnosti v življenju. Rada delam z ljudmi, ki so tako pogumni, da rečejo “Dovolj je, ne grem se več tega”. Ki grejo v akcijo in poiščejo rešitve. Verjamem v večno učenje. Stik s samim seboj. Odklepanje starih vzorcev in nerazrešenih čustev ter spuščanje leteh. V skok v višjo vibracijo, v svobodne dele sebe. Rada prižigam upanje, moč in vero posameznika v njegove potenciale. Rada vsakemu, ki se odloči za spremembo, stojim ob strani pri njegovem prebujanju in razvoju.

Več informacij o QUANTUM TOUCH tehniki, delavnicah ali terapijah:

e-mail: info@pajkpolona.si

https://www.pajkpolona.si

GSM: 030 328 372

ali pod zavihkom DOGODKI

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Pajk Polona s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...