19
oktober

2-dnevna Quantum Touch® delavnica

Kdaj: 19. oktobra ob 9:30 do
20. oktobra 2019 ob 9:30
Kje:
Prispevek:300, 250 ali 210 EUR-odvisno od uveljavljanja možnih popustov
Organizira:Pajk Polona izobraževanja
Kontakt:info@pajkpolona.si, 030 328 372

303 ogledov

Si  želite začutiti in dvigniti lastno življenjsko energijo in jo uporabiti za boljše počutje, fokus, umiritev ter samozdravljenje, zdravljenje drugih?

Vabim vas na 2 dnevno QUANTUM-TOUCH® DELAVNICO, ki bo 19. in 20. oktobra 2019 v LJUBLJANI.

Če želite priti na delavnico v MARIBORU, dne  26. -27. 10.2019, kliknite za več informacij TUKAJ. >>

Delavnico QUANTUM TOUCH vodim Polona Pajk, edina licencirana učiteljica in terapevtka Quantum-Touch® tehnike v Sloveniji, zato prejmete tudi uradni certifikat o udeležbi ter novo 39-stransko barvno brošuro v angleščini, ki jo je pripravil ameriški Quantum Touch posebej za udeležence delavnice.

ZAKAJ?

QUANTUM TOUCH je enostavna tehnika energijskega zdravljenja, s katero sem svojo bolezen in stres transformirala v zdravje. Moč QUANTUM TOUCH tehnike sem spoznala po “naključju”. Kako? Ameriška učiteljica joge mi je z njo “poravnala” skoliozo in boke. Le z energijo, brez fizičnih manipulacij. Vem, da se sliši noro, ampak….To je bil očitno najlažji način, da racionalistu kot sem bila, vesolje pokaže in dokaže, kaj se da narediti z energijo in ljubeznijo. Ter da je svet veliko širši in mogočnejši od nam poznanih mentalnih okvirov. Obožujem razum, z njim ni nič narobe, še kako potreben in zaželen je, a poskrbeti moramo za vse naše dele. Za ravnovesje misli, čustev, fizičnega telesa in naše duše. V šolah poskrbijo večinoma le za naš miselni del, za ostalo moramo poskrbeti sami. Nihče nas ne nauči dvigniti si energijo, vibracijo. Nihče nas ne nauči, kako spustiti neprijetna čustva in it naprej radostni in lahkotnejši. Nihče nas ne nauči, kako z mislimi vplivati na čustva in energijo. Nihče nas ne nauči, kako rasti kot človek. Ko sem s QUANTUM TOUCH tehniko odkrila svojo moč, sem se zaljubila za vedno. Quantum Touch mi je pokazal, da se spremembe lahko zgodijo tudi takoj in z lahkoto.

Zato je eno izmed mojih poslanstev učenje QUANTUM TOUCH tehnike.

Tu sem zato, da vas podprem in pomagam premostit vaše izzive. Za začetek najlažje tako, da se na delavnici naučite te preproste, a učinkovite energijske tehnike. Da začutite sebe in zvišate lastno energijo s QUANTUM TOUCH tehniko. Zakaj? Prvi ključ do uspeha je zadosten dvig lastne vibracije in pravilno usmerjene misli. Takrat se začnejo premiki, spremembe, ne stojimo več na mestu, blokade se rahljajo, odkrivamo nove poti, vzpostavimo pretočnost v telesu in čustvih. Sprožimo transformacijo telesa, misli in čustev.

 Na QUANTUM TOUCH DELAVNICI se naučite:

·         kako začutiti, upravljati in dvigovati lastno življenjsko energijo (lasten QI, chi, ki, Prano) in jo uporabiti za samozdravljenje in zdravljenje drugih,

·         osnovne Quantum Touch (QT) tehnike zdravljenja z dlanmi, katerih osnova so preproste tehnike dihanja in čutenje, upravljanje ter dvig življenjske energije, ki aktivira procese(samo)zdravljenja,

·         kako lahko s QT zmanjšamo ali odpravimo bolečine in vnetja,

·         kako lahko s QT in z blagim dotikom aktiviramo kosti, da se samodejno»naravnajo« oziroma da jih telo samo premakne v bolj optimalen položaj brez kakršnihkoli bolečin ali fizičnih manipulacij telesa, le z rahlim dotikom,

·         kako lahko s QT izboljšamo in uravnotežimo delovanje imunskega, hormonskega in limfnega sistema,

·         kako lahko s QT izboljšamo in uravnotežimo delovanje notranjih organov in zdravja na splošno,

·         kako lahko s QT delamo z emocijami,

·         kako lahko uporabljamo QT za zdravljenje na daljavo,

·         naprednejše Quantum Touch tehnike, ki še okrepijo moč življenjske energije in učinkovitost,

·         kako lahko s QT delamo na živalcah,

·         kako lahko uporabljamo QT za vplivanje na hrano in vodo.

ZA KOGA JE PRIMERNA DELAVNICA?

Prednost QT je, da ga lahko uporablja vsak za svoje lastno zdravljenje kakor tudi za zdravljenje in pomoč drugim. Tudi takrat, ko dela s QT na drugih, tisti, ki izvaja QT namreč istočasno sam dela na sebi in dviguje svojo lastno življenjsko energijo. Tako da se delu na sebi ne morete izogniti.

QT se lahko nauči vsakdo, tudi tisti brez kakršnegakoli predznanja, zelo lepo pa se lahko kombinira z drugimi tehnikami in vadbami, ki jih že poznate ter se tako poveča njihova učinkovitost (npr. z reikijem, bioenergijskim zdravljenjem, masažo, akopresuro, shiatsujem, kraniosakralno terapijo, refleksoterapijo,…., uspešno ga uporabljajo tudi fizioterapevti, kiropraktiki, psihoterapevti), naravnost čudovit pa je tudi pri delu z otroci in živalmi. Reiki masterji so QT v Ameriki poimenovali reiki na steroidih, turbocharging reiki, kiropraktiki pa ga uporabljajo kot naprednejšo obliko kiropraktike. Da ne govorim o tem, da se imam za zahvaliti QT, da nimam več skolioze in ene noge krajše od druge.

Več si lahko preberete na:

-  internetni strani: http://www.pajkpolona.si , http://www.quantumtouch.com

-  Facebook: Quantum Touch Slovenia

 

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ O DELAVNICI

ČAS IN KRAJ

sobota 19.10.2019, od 09:30- 18:30 ~LJUBLJANA
nedelja 20.10.2019, od 09:30- 18:30 ~LJUBLJANA

TERMIN MARIBOR - če bi želeli obiskati delavnico v MB, kliknite tukaj. >>

KOTIZACIJA

Redna cena za Quantum Touch delavnico, predpisana s strani ameriškega Quantum Touch Inc., je za Slovenijo 300 € (vključno s certifikatom in 39-stransko brošuro v angleščini)

MOŽNOSTI POPUSTOV:

·         cena za ZGODNJE PLAČILO do vključno četrtka, 17.10.2019 je 250 € (namesto 300 €)

·         vsak dobi DODATNI POPUST 40€ na zgornjo ceno, za tiste, ki pridete z enim ali več prijatelji, družinskimi člani, znanci (če plačate najkasneje 17.10.2019 je za vsakega od vas cena 210 € namesto 250 €, če plačate 18.10.2019 pa je cena za vsakega od vas 260 € namesto 300 €).

·         za “PONAVLJAČE”, to je tečajnike, ki se udeležijo Quantum Touch delavnice ponovno: 150 € (pred začetkom tečaja je potrebno predložiti original certifikat o opravljeni Quantum Touch delavnici, ki je bil izdan s strani licenciranega Quantum Touch učitelja, v kolikor ste se udeležili tečaja pri drugem učitelju v tujini in ne pri meni). V primeru, da pripeljete s seboj na delavnico še koga, dobita oba popust 40 EUR (ponavljači tako plačajo 110 EUR, pripeljani, ki je na delavnici prvič, pa popust 40 EUR od 300 oziroma 250 EUR, odvisno če uveljavlja zgodnje plačilo).

Kotizacija ne vključuje kosila v času odmora med vikendom.

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA, PODATKI ZA PLAČILO

Zaradi omejenega števila tečajnikov je prijava OBVEZNA na mail info@pajkpolona.si oziroma po telefonu 030 328 372, in veljavna šele, ko vam potrdim vaše mesto po mailu ter vašem nakazilu zneska kotizacije na:

Pajk Polona s.p.

Pražakova ulica 12, 1000 Ljubljana

poslovni TRR: SI56 0201 3025 9127 850

Namen: QT1W________________(vaše ime in priimek)

referenca: SI00 10-2019

 

KONTAKT

info@pajkpolona.si
030 328 372

www.pajkpolona.si

V primeru dodatnih vprašanj v zvezi s prijavo in plačilom sem vam z veseljem na voljo!

Objem, Polona

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Polona Pajk, QUANTUM TOUCH delavnice in terapije, osebni razvoj in rast, meditacije, transformacija zdravja, misli in čustev, pridihaj si zdravje, vzemi življenje in energijo v svoje roke, bodi...

  |  www.pajkpolona.si

Dogodki organizatorja

Nalagam...