20
december

3 – MESEČNA ZIMSKA NOTRANJA ALKIMIJA (spletni program)

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 20. decembra ob 19:00 do
21. marca 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Investicija vase (za 3 mesece): 99 € za prijave do 18. 12. (redna cena za kasnejše prijave 198 €) in vključuje vse po programu. Možno je plačilo na tri ali več obrokov po dogovoru.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

36 ogledov

Zima je letni čas, ko se narava iz površja skrije v zemljo, da si spočije in nabere energijo v tišini, temi, da postane seme, ki lahko spomladi vzklije. Podobno se dogaja tudi z našim telesom. To je obdobje, ko je priporočljivo negovati in krepiti ledvice. Dobra dediščina, ohranjena v ledvicah, je temelj dolgega življenja ter dolgotrajnega dobrega videza in jamstvo za odlično kakovost organov in ustvarja odločnost in pripravljenost na spremembe, zato moramo ledvica nenehno krepiti. Ledvice so simbol nežnosti, ker se v nežnosti skriva največja moč. Stabilna energija ledvic se kaže v »klimi« znotraj in zunaj telesa – torej v odnosih. Človek s stabilno energijo ledvic ima veliko energije, odprt um in modrost, lahko dela dlje časa zbrano in usmerjeno v cilj. Slabo delovanje ledvic povzroča staranje, pigmentne madeže, slabenje in izpadanje las, prezgodnji pojav gub in izpadanje zob. Preveč energije ledvic se kaže v kronični žeji, poslabšanem sluhu, zategnjenosti v spodnjem delu hrbta. Človek s preveč energije ledvic je deloholik in perfekcionist, dela predvsem zaradi strahu pred neuspehom. Vsekakor je pomembno ravnovesje.

Ste za totalno regeneracijo, pomladitev in prenovo vseh svojih teles (misli, čustev, fizičnega in svetlobnega telesa)? 

Ste za zimsko notranjo alkimijo (pomlajevanje, regeneracijo, transformacijo, povečanje libida)?

Komu je namenjen program ?

Program je namenjen prav vsem (posameznikom, parom, skupinam, otrokom, tako mlajši in starejši populaciji). Predvsem je namenjen vsem tistim, ki se želite naučiti preprostih naravnih tehnik, s pomočjo katerih se lahko na naraven in nežen način razbremenite vsakodnevnih obveznosti in stresnih situacij ter sami prevzamete »odgovornost« za svoje življenje. Tako boste lahko vedno ob vsakem času in kjerkoli sam sebi najboljši »terapevt in zdravnik«. Predznanja niso potrebna.

Kaj bomo počeli ?

V tem programu bomo namenili pozornost predvsem:
• Terapevtskim položajem, ki nas bodo razbremenili vsakodnevnih obveznosti in stresa.
• Posvetili se bomo organom, ki so povezani z zimo (ledvice, mehur).
• Posvetili se bomo čustvom, ki bodo iskala svoje ravnovesje v času zime (raztopili in se soočili s svojimi strahovi in podzavestjo).
• Seznanili se bomo z akupresurnimi točkami meridiana ledvic in mehurja.
• Prebudili svojo nežno Božansko energijo.
• Aktivirali svojo spolno energijo.
• Se posvečali prebujanju intuicije.
• Delali bomo vaja za odpiranje meridianov in še marsikaj.
• Meditirali in se posvečali predvsem najbolj pomembni osebi na svetu – to ste vi sam.
• Izvajali posebne rituale in napotke za 12 svetih noči.

V tem programu se bomo seznanili z različnimi terapevtskimi orodji in aktivirali svojo intuicijo skozi meditacijo in druge terapevtske tehnike. Program bova vodila jaz in Jani.

Kako bo program potekal ?

Srečanja bodo potekala preko spleta 1x tedensko, predvidoma vsako nedeljo od 19 – 20 ure (60 minut). Ko se bo skupina oblikovala, se bomo skupaj dogovorili za dan in termin naših srečanj, ki bo ustrezal večini.
Srečanja bodo potekala v živo preko spleta, vi pa se ga boste lahko udeležili v živo kar iz udobja svojega doma ali pa si kasneje pogledate posnetek. Prijave so obvezne in vsem prijavljenim bomo poslali podrobnejša navodila.
Če se srečanja v živo ne morete udeležiti, si boste lahko kasneje pogledali posnetke. Lahko se nam pridružite tudi, če nimate FB profila.

S srečanji pričnemo v nedeljo, 20. 12., ob 19.00 uri (do predvidoma 20.00 ure).
Ker smo v tem času kriznih razmer sem se odločila, da za prijave do 18. 12. ponudim polovično ceno, ker verjamem, da lahko program resnično pripomore, da pričnemo z najbolj pomembnim delom v življenju, to je delu na sebi. Skupina bo majhna in intenzivna. S programom pričnemo v nedeljo, 20. 12., in bomo skupaj vse do začetka pomladi 20. 3. (pomladnega enakonočja).

Investicija vase (za 3 mesece): 99 € za prijave do 18. 12. (redna cena za kasnejše prijave 198 €) in vključuje:
✓ 12 x 1-urna srečanja v živo preko spleta.
✓ terapevtsko jogo, vodene meditacije in vse zgoraj navedeno po programu.
✓ vso potrebno gradivo, posnetke boste prejeli tudi na vaš meil in vse bo zbrano v zasebni skupini.
Možno je plačilo na tri ali več obrokov po dogovoru.

Privoščite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo. Če si zastavljate vprašanja kot so, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, je sedaj pravi ČAS počitka, premišljanja in obnove. To je čas za rast v samoti, za iskanje odgovorov v nas samih. Pridruži se nam to zimo, se še bolj povežite z naravo in jo izkoristi sebi v prid.

Tokrat se nam lahko pridružite prav vsi, saj ne bomo lokacijsko omejeni.

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com
Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veseliva srečanja z vami Irena in Jan

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...