19
marec

3-urna ZVOČNA MEDITACIJA

Organizira: Alja Petric
Kdaj: 19. marca ob 18:00 do
19. marca 2023 ob 21:00
Kje:
Prispevek:35€/40€
Organizira:Alja Petric
Kontakt:alja.petric@gmail.com /// 031604340

8 ogledov

Pričetek pomladi naznanja boginja Ostara, boginja plodnosti, ki nosi modrosti novih začetkov in sprememb, 
odstira nove poti in priložnosti ter prinaša pogum in moč za spuščanje starega balasta in vzorcev.
Tako čudovite energije prihajajo iz narave v tem obdobju. 
Prebujanje številnih poganjkov, odpiranje popkov, vedno več luči, topline in novega življenja. 


Dnevi, ki zaznamujejo prehod ciklov v naravi (solsticij, ekvinokcij...) so vedno dragoceni saj je kozmos takrat 
še posebej podporen in odprt za naše transformacije. Enakonočje nam prinaša ogromno sveže energije, podpore pri spuščanju, 
brstenju in rojstvu novega v življenju. 


3-urni zvočni potop je vabilo in hkrati lepa priložnost, da se z lastno namero uglasimo v energije spuščanja, čiščenja ter razkroja in se prepustimo zvoku, da počasi prodira skozi mnogotere plasti našega organizma in nam odpira vrata do lastnih uvidov iz globin. Daljša izpostavljenost zdravilnim zvočnim vibracijam omogoča postopno spuščanje mentalnega in fizičnega ovoja, rahljanje energijskega telesa in tako podporo pri doseganju globinske sprostitve. 
V treh urah zvočna uglasitev poteka počasi. Posamezni sklopi glasbil pojejo dlje in tako omogočajo, da se telo v svojem ritmu odpre posameznim zvočnim ambientom. Ob podpori ozvočenja bo tudi moje petje okrepljeno in bo prehajalo med intuitivnimi melodijami in harmoničnimi napevi. 


Dvorana Val nam ob tej izkušnji nudi zelo udobne debele ležalke, na katerih se bodo vaša telesa lahko res celostno sprostila in zazibala v 3-urno zvočno potovanje. 


Odprimo se in uglasimo v naše namere, ter se prepustimo številnim darovom, ki čakajo na povabilo, da zapolnijo naša življenja. 


Prosim, pridite 10 minutk prej, da v miru pristanete, se namestite in uglasite vase.
Ker Zvočno uglaševanje odpira različne procese pri vsakem posamezniku in je v osnovi namenjeno čutenju, sprostitvi in transformaciji je prav, da si vzajemno damo prostor tišine in miru, da se lažje prepustimo lastnim uvidom. Mirnejši kot je prostor preden začnemo in ko končamo, lažje bo za vsakega posameznika in bolj usklajeno bomo zadihali kot skupina.

 

URA: 18:00 - 21:00 (začnemo točno, pridite cca. 10 min pred pričetkom)
LOKACIJA: Dvorana Val, Dolenjska cesta 361, Lavrica
CENA: early bird 35€ (do 12.3.), 40€ (po 12.3.)
PRIJAVE: alja.petric@gmail.com
KAJ POTREBUJEŠ: Udobna oblačila, vzglavnik, tanjšo odejo, stekleničko vode. 
(vzglavniki in pregrinjala so na voljo tudi v studiu)


Za udeležbo na dogodku so obvezne predhodne objave in predhodno vplačilo. 
Število mest je omejeno.

Podatki: Alja Petric - samozaposlena v kulturi, pevka

Lendavska ulica 19A, Murska Sobota, 9000 Murska Sobota

SI56 6100 0001 4873 260 (D.H.)

 

 

Med Zvočnim uglaševanjem, se ustvari posebno frekvenčno polje namenjeno posamezniku, da se sprosti in uglasi ob podpori terapevtskih glasbil in petja. Ljudje smo dnevno izpostavljeni raznovrstnim dražljajem: zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju in notranjim neslišnim zvokom emocionalnega ter mentalnega telesa (frekvenca čustev in misli). Vsi dražljaji se kopičijo v nas in dražijo našo osnovno vibracijo, kar posledično vpliva na
počutje, imunski sistem in skupek vsega - na kakovost našega življenja. 
Zvoki gonga, bobna, himalajskih in kristalnih posod, flavt, zvončkov, glasu,... ter drugih glasbil, ki se uporabljajo med tretmajem, je zelo blizu zvočnemu valovanju narave in naše telo se začne samodejno uglaševati z njimi. Posebna značilnost glasbil je tudi ta, da upočasnijo naše možgansko valovanje (alfa, theta, delta), kar vodi do stanja zelo globoke sproščenosti, v katerih se samodejno aktivirajo procesi celične regeneracije, razstrupljanja in zdravljenje organizma. Med tretmajem se ob povezavi skupine ustvari zelo močan energijski prostor, ki odpira možnosti poglobljene zaznave in transformacije posameznika na različnih
nivojih. 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Alja Petric je pevka, ki je svoje življenje usmerila v raziskovanje glasbene umetnosti, glasovno-zvočnih frekvenc in njihovega vpliva na človeka.

Nalagam...