22
september

5 korakov do spremembe, ki si jo želiš živeti.

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 22. septembra ob 19:00 do
22. septembra 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com; 051650180

20 ogledov

Želite darilo v vrednosti 120,00 evrov?

Pot do darila je preprosta: Sporočite, da si želite priložnost in izberete vaš termin za vaš raziskovalni razgovor z dr. Kristino Knific.

  • Koliko časa si že prizadevate, da bi dosegli željeno spremembo? Koliko kolikokrat ste že poskusili? Kolikokrat ste že odnehali?
  • Ste se kdaj vprašali, kako bi bilo, če bi vam šlo lažje in hitreje? Kako bi bilo, če bi se osvobodili notranjih omejitev, strahov in drugih notranjih blokad ter bi zato svojo željo tokrat lažje uresničili, bili poleg tega ponosni nase?
  • V tem trenutku ste na križišču novih priložnosti in se lahko odločite, kam boste šli? Si želite iti isti smeri kot v preteklosti? Kaj vas čaka čez leto, pet ali deset let, če boste odlašali? Kako se boste počutili? Kakšno bo vaše zdravje? Koliko energije bo v vašem telesu? Kakšni bodo vaši odnosi? Kariera?
  • V vas še gori želja za nekaj več? Si želite bolj uspešno in srečnejše življenje? Več želenih rezultatov? Več napredka? Osebnih in poslovnih uspehov?
  • Dopustite, tistemu delu v vas, ki vas čaka, da se opogumite in uresničite svoje srčne želje. Kako v tej vaši realnosti živite? Kako se počutite? Kakšni ljudje vas obkrožajo? Kaj vidite, slišite in čutite?
  • Želite vse to živeti v realnosti? Za vas imamo preizkušen program, ki garantirano prinaša rezultate: 5KA Transformacijski coaching.
  • Še niste slišali zanj? Izpolnite vprašalnik spodaj in morda vas izberem na raziskovalni razgovor, kjer vam bom povedala kako uresničiti  želeno.  Delam samo s klienti v katere sama verjamem.
    V tem tednu bom izmed vseh, ki odgovorite na spodnja vprašanja, izbrala tri kandidate s katerima se bom srečala 1:1 v živo (preko Zoom-a).

Upoštevali bomo le prijave preko obrazca: kliknite tu 

Vaše odgovore bomo pregledali in vam sporočili ali ste izbrani za vaš brezplačni raziskovalni sestanek. Izbrali bomo tri osebe. V kolikor boste izbrani za raziskovalni sestanek, ki sicer stane120,00 evrov, vedite, da dobite tokrat to izjemno priložnost popolnoma brezplačno!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...