17
november

Access Bars ® delavnica z Ano

Organizira: Ana Plešec
Kdaj: 17. novembra ob 9:00 do
17. novembra 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240,00 €
Organizira:Ana Plešec
Kontakt:040/284-011

365 ogledov

Na zgodnje nedeljsko jutro bomo premagali meglice in skozi njih prišli do svoje lastne resnice...

Si upaš odstreti iluzorni plašč megle skozi katerega deluješ že vse svoje življenje? Kaj, če nič sploh ni res? Kaj, če do sedaj sploh še nisi živel/a sebe?

Kdo si, ko se meglice razpršijo in odpadejo vse projekcije drugih?Kdo si, ko si dovoliš zaživeti sebe in odkriti kaj je prav zate?

Jaz sem to našla s pomočjo Access Bars tehnike. Pa ne samo jaz. Tudi številni drugi Slovenci in tisoči ljudje po vsem svetu. To je tehnika, ki v svetu obstaja že 28 let.

Za kaj gre?

Za 32 točk na glavi, povezanih z 32 različnimi področji našega življenja, v zvezi s katerimi smo nabrali določene poglede, prepričanja, čustva in občutke. Veliko jih je na nezavedni ravni in nam predstavljajo ovire, preko katerih se zdi, da ne znamo in ne zmoremo preskočiti. Vse dokler tega z Access Bars-i ne pobrišemo. Ne brišemo spominov, brišemo pa električni naboj, ki ostaja v našem energijskem polju in nam onemogoča jasnost, svobodo in možnosti. Bars-i so mi pomagali do več poguma in samozavesti, da življenje zaživim  po svoje. Da spet verjamem v čarobnost in jo na dnevni ravni tudi doživljam.

O čem ljudje še večinoma poročajo po Bars-ih?

večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj,
veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti,
manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
odstranitvi določenih vzorcev obnašanja in delovanja,
premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
manj stresa in travm,
manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
več sproščenosti in boljšem spancu.
 

Bars-i lahko spremenijo v vašem življenju prav vse – od odnosa do sebe, svojega telesa, samozavesti, do bolj zadovoljujočih partnerskih odnosov, več denarja, kreativnosti, boljše komunikacije, prinesejo več miru, umirjenosti in hvaležnosti.

 

Dobrodošli torej na dogodek, kjer bom z vami delila tudi mojo osebno zgodbo in ostala Access Consciousness orodja, saj to niso samo Access Bars-i, ampak še veliko drugih telesnih procesov in orodij. Gre za zelo široko področje, ki posameznika opolnomoča, da ve, da lahko sledi sebi in da si lahko ustvari življenje po svoji meri. Izven okvirjev ostale družbe. 

Kaj dobite?
2 seansi Bars-ov izvajate, 2 prejmete. Priročnik z vprašanji, tehnikami in dodatna orodja za spremembe. Mednarodni certifikat.

To je lahko tudi vaša nova ali dodatna poslovna dejavnost, saj dobite po delavnici mednarodni certifikat, ki vam TAKOJ omogoči, da znanje prenesete v prakso – zase, za svoje domače ali stranke.

Kaj lahko izgubite? In koliko lahko pridobite?

Zame so ta orodja in zavedanje, ki sem ga z Barski prejela neprecenljive vrednosti. Vi pa preverite sami zase.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ime mi je Ana. Sem učiteljica ter večna učenka joge, Access Bars facilitatorica, pisateljica, ljubiteljica narave in vsega onkraj vidnega. Sem večna popotnica ter raziskovalka življenja.

Nalagam...