13
oktober

Access Bars ® delavnica z Ano

Organizira: Ana Plešec
Kdaj: 13. oktobra ob 8:00 do
13. oktobra 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:240,00 €
Organizira:Ana Plešec
Kontakt:040/284-011

16 ogledov

Access Bars je tehnika, s katero počistimo omejujoča prepričanja našega uma, ujeta čustva v telesu, podzavestne vzorce in povzete avtomatizme na izjemno lahkoten in sproščujoč način. Brez tuhtanja, analiziranja in podoživljanja preteklosti. Omogoči nam takojšnjo sprostitev, dobro počutje, boljši spanec in ima tudi globlje učinke na naše življenje.

Kaj če vam ta delavnica lahko da orodja, ki jih že ves čas iščete?
Access Bars je tretma, ki se izvaja z nežnim dotikom 32 točk na glavi, kar povzroči utišanje uma, prinese več miru, notranjega ravnovesja in dobrega počutja, ki se lahko primerja z masažo ali meditacijo, s tem, da z Bars-i dobite še toliko več! Vsaka točka je zadolžena za določeno področje in z dotikom te točke se čisti električni naboj misli, prepričanj, čustev, občutkov, povezanih s tem področjem. Imamo točko za zdravljenje, kontrolo, denar, kreativnost, telo, spolnost, manifestacijo, moč, mir, umirjenost, prijaznost, hvaležnost, komunikacijo, radost, žalost, čas in prostor… Zato vam Bars-i resnično lahko spremenijo marsikaj, saj vplivajo na in so povezani z vsemi ključnimi življenjskimi področji.

Kaj dobite?
2 seansi Bars-ov izvajate, 2 prejmete. Priročnik z vprašanji, tehnikami in dodatna orodja za spremembe. Mednarodni certifikat.

Tretma vam omogoči več:
– zabave, lahkotnosti, radosti in pomirjenosti na vseh življenjskih področjih,
– ljudje ali situacije, ki so vas prej spravljali ob živce, vas ne ganejo več,
– zmanjšanje depresije (ta v večini primerov izgine že z enim tretmanom), stresa in anksioznosti,
– otrokom pomaga, da so bolj pomirjeni in uspešni v šoli

Po zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno).

Bars-i so tudi znanstveno dokazani. V tem videu si lahko ogledate osupljive izsledke raziskave dr. nevroznanosti. Obstaja pa tudi raziskava na področju depresije in anksioznosti, kjer je bil pri vseh udeleženih najslabši rezultat 50% izboljšanje po enem samem tretmaju

Cena
240 € – redna cena
120 € – za ponavljanje in 16. – 18. letnike
brezplačno – do 15. leta spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico

Lokacija

Dvorana, Dunajska 116
Ljubljana, Slovenija + Google Map

Na delavnico se nujno prej prijavite preko e-maila: anahatha@anaplesec.si ali telefona 040/284-011.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ime mi je Ana. Sem učiteljica ter večna učenka joge, Access Bars facilitatorica, pisateljica, ljubiteljica narave in vsega onkraj vidnega. Sem večna popotnica ter raziskovalka življenja.

Nalagam...