24
september

Access bars® delavnica z Mašo Plaznik

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 24. septembra ob 9:00 do
24. septembra 2023 ob 17:30
Kje:
Prispevek:300 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

84 ogledov

Kaj če imaš lahko prazno glavo vsakič, ko si želiš? Z Access bars terapijo odstraniš vse misli, čustva, občutke in vse ostale zapise, ki te omejujejo v življenju. Popolna svoboda že v 10 minutah.

 

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Gre za krasen pripomoček s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Barsi® nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje.

Ali veste, da lahko vse to dosežete s preprostim, sproščenim in nežnim dotikom energetskih točk na vaši glavi? Z Access Bars® terapijo na zelo učinkovit in preprost način, z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se že dolgo časa tam nabira in ustvarja omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.

Delavnica je namenjena prav vsem. Osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode … Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča.

Med delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars terapijo.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo.

 

ACCESS BARS POMAGA IZBOLJŠATI ODNOSE

Tečajniki, ki Access bars tretma podarjajo svojim partnerjem doživljajo velike spremembe v odnosu in pravijo da:

 • Barsi pomirjajo
 • po Barsih se ne kregamo več
 • PMS stanja so samo še spomin
 • z Barsi sem se naučila odpuščati
 • moja želja po njem se je povečala
 • lepše spim
 • najdeva čas tudi za naju
 • ljubosumja ni več
 • Barsi so zadetek v polno
 • naš dom je sproščen odkar imamo Barse
 • hitro najdemo rešitev problema
 • če je sitna, ji podarim Barse
 • ... in še in še...

 

Access bars je čudovita terapija, ki otrokom in odraslim učinkovito pomaga, da

 • se umirijo
 • se sprostijo
 • so zadovoljni sami s seboj
 • se lažje učijo
 • imajo višjo koncentracijo
 • odpravijo čustvene blokade
 • se znajo postaviti zase
 • boljše spijo
 • in še ...

 

 


Kako pa lahko Access barsi vam pomagajo? Kaj vse lahko pri sebi spremenite ali izboljšate?

Vabljeni, da se nam pridružite! Na delavnici 4x prejmete 1 urno Access bars terapijo, se jo naučite podarjati in poleg tega prejmete še veliko uporabnih orodij, za delo na sebi.

 

RAZISKAVA O UČINKOVITOSTI ACCESS BARS TERAPIJE

V spodnjem videoposnetku vas vabim, da si pogledate nekaj izsledkov iz raziskave, ki je bila narejena v zvezi s prejemanjem Access Bars terapije:

 

KAJ SO ACCESS BARSI

Vabljenu k ogledu teh dveh kratkih videoposnetkov, kjer ustanovitelji Access Consciousnessa Gary Douglas in Dr. Dain Heer skupaj z nekatiri facilitatorji, predstavijo Access bars terapijo in njen vpliv na človeka.

 

 

Delavnico vodi:

MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1, The Body, Bodi ti spremeni svet in Joy of Business.

 

MNENJA STRANK O DELAVNICI

Preden sem prišla na delavnico včeraj sem bila zelo tesnobna. Zadnji teden sem se spopadala z veliko količino stresa ki mi je povzročilo tudi težko dihanje in tesnobo v pljučnem predelu. Ko sem dihala so me prijemali celo rahli krči.

 

 

Danes ? Sem kot nova ! Pljuča so zgubila vso tezžo. Tako, da danes zvečer komaj čakam da podarim barse sebi in možu.

 

Hvala!

 

 

Ula

 

 

Naj povem da ko sem prvič slišala o barsih mi je bilo zanimivo, sem pogledala ceno delavnice pa sem rekla ta trenutek preveč zame. In sem se odločila za delavnico, za katero sem imela v glavi, da si jo lahko privoščim.

 

 

Splet okoliščin je bil da sem dobila opomnik za delavnico, čeprav nisem bila prijavljena. In takrat mi ni dalo mira. Bolj ko sem o tem premišljevala, očitno sem nekako pričarala da je postalo to zame dosegljivo. 

Danes sem Acess Bars Practitioner.

 

Splet okoliščin da je mama ravno v tem cajtu zbolela. Sedaj ji vsak dan delam Barse in tehniki MTVSS. Če nebi sama videla na svoje oči nebi verjela. Mama je vsak dan malenkost boljša in upam da do operacije bo toliko dobra, da bo operacija uspešna.

 

 

Naj povem da sem naredila Barse tudi ocetu, sestri, prijateljici... Vsi med terapijo zaspijo in se po končani terapiji počutijo veliko lahkotnejše, srečne, neobremenjene. 

 


In to se zdaleč ni zadnja delavnica, ki sem se jo udeležila pri Maši Plaznik. kokola hvala.

 

 

Če želite spremembo pri sebi, če želite kvalitetno življenje, naredite nekaj zase. Vložek ki ga daste v sebe je najboljsa naložba.

 

Orjana Krivičič

 

 

Draga Maša, srčna hvala, za celovito in izpolnjeno delavnico Access Barsov.  

Meni je bilo izjemno in sem res vesela ter hvaležna za novo pridobljeno znanje, katerega bi rada delila med moje najdražje.  

 

 

Delavnica je bila nad pričakovanjem in upam, da bom tudi tako pridno znala dobro uporabiti antistresne tehnike...vse te oprijeme, poiskati točke na glavi ter učinkovito narediti nekaj dobrega, zdravega in sproščujočega za mojo družino in prijatelje.   

 

 

Hvala Maša za nove širine in praktično znanje.

 

 

Martina Pirec Bole

 

 Delavnica Access Bars je zame prišla ravno pravi čas.

Ko sem z drugimi tehnikami že marsikaj počistila in dobila precej uvidov, sem po delavnici Access Barss svojo notranjo moč in zaupanje v svoje sposobnosti še okrepila.

 

 

V trenutku, ko sem poklicala barse, sem jih že začutila - in to na sebi in na stranki. Fenomenalno! Poleg tega se je spremenil moj trebuh. Že nekaj časa sem čutila, da potrebuje osvoboditev. Po kraniosakralni terapiji se je tam nekaj premaknilo, po Access Barsih pa se je do konca manifestiralo.

 

 

In po dveh dneh izvajanja celičnega spomina na brazgotini po carskem rezu je le-ta skorajda fizično izbrisana. Kaj je še mogoče?

 

 

Mojca Štrukelj 

 

 Bila sem med prvimi na Obali, ki so s pomočjo Maše spoznali to čudovito orodje. S tako preprosto tehniko, dahko res naredimo velike korake v smer veselja in harmonije.

 

 

Je kot dobit izgubljen ključ za skrivnostno ključavnico življenja. Iz srca sem vesela, da sem spoznala to čudovito osebo in vso tiploto in ljubezen, ki izžareva.

 

 

Priporočam jo VSEM, ki si želijo resničnih sprememb...

 

 

Klarisa Glavina Prebil

 

ZGODBA MAMICE, KI JE NA BARS DELAVNICO PRIŠLA ZARADI OTROKA

 

 

Vsi pod zvezdami imamo osebne zgodbe, nekaj v ozadju, nekaj o čem se nismo vedno pripravljeni odprto in glasno pogovarjati, nekaj o čem tudi ni lahko pisati. Še posebej so emocije zelo subtilne in zelo močne, kot tudi zelo ranljive v primeru, ko se gre za lastnega otroka!

 

 

Tako je tudi pri nas in verjamem nismo izjema!

V naši večjezični družini je mlajša hči imela izrazite jezikovno-govorne težave. Začela je govoriti pri 2., pri 3. letih in besedni zaklad je bil vse prej kot bogat - precej pod nivojem za takšno starost otroka, ki je zahtevan v kakršnikoli medicinski in šolski obravnavi. Kljub temu, da je hčerka z tremi leti začela hoditi v vrtec, ustrezne pomoči ni bilo ter smo se za obravnavo, ki je najbolj primerna njenemu stanju in starosti, morali (in na srečo mogli!) izboriti sami.

 

 

Razen »tehnične« pomoči s strani terapevta in logopeda, smo takoj iskali vse možne alternativne načine, kako bi ji hitro in učinkovito pomagali pri zdravljenju ti. pervazivne motnje.

 Zdrava prehrana, brez glutenska dieta, odstranjevanje vse »kemije« iz stanovanja, različni stimulansi kot so skakanje, plavanje in ples, vse do redne bioenergije so sprožili pravo senzacijo v njenem organizmu. Iz dneva v dan se je situacija menjala. Vsak dan je bil boljši in naprednejši, vsak dan je bil cel novi svet – za njo in za vse nas. Komunikacijskih težav je bilo vse manj in besede so se počasi zlagale v stavke.

 

 

Ne po naključju, nekaj po petem letu je prejela tudi »barse«. Sprememba je bila takojšnja!

 

 

Ne, to ni bila čarobna palica in hčerka se ni začela takoj pogovarjati v kompleksnih stavkih odraslega človeka – ne! Vendarle, sprememba je bila popolna; od obnašanja, do komunikacije in, precej do želje za učenjem.

 

 

V kratkem so se odpustile vse omejitve in vse kar je otroka v programski matrici motilo, da razvoj možganov, oz. del za jezik in govor začne balansirano napredovati.

 

 

Po parih mesecih se je govor kod tudi komunikacija na različnih stopnji vidno zvišala.

 

 

Danes je vključena normalno v vse dejavnosti v vrtcu in izven slednjega pleše, poje, plava, se potaplja, izraža se na vse možne načine….. Predvsem je pa vesela in srečna, ponosna na sebe in zadovoljna s svojim uspehom.

 

 

Vsak dan zaspi z »barsi« na glavici in s nasmeškom na obrazu – angelčku podobnemu.

 Možnosti so res neskončne!

 

 

Anonimna 

 

Videoposnetek o tem, kaj so Barsi prinesli ljudem

 

Energijska izmenjava za udeležbo na delavnici:

cena za udeležbo je 300 EUR

Ceno za delavnico določa Access consciousness in se razlikuje glede na državo prebivanja. Za Slovenijo velja 80% cena (polna cena delavnice je sicer višja). V kolikor nimate stalnega prebivališča v Sloveniji nam sporočite vaš naslov in vam bomo sporočili, kakšna je določena cena za vašo državo.

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok) Otroci od 16. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 150 EUR
V ceno delavnice so vključeni priročnik, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

Lokacija:

Hiša LUKC, Libušnje 3, 5222 Kobarid

OBVEZNE PRIJAVE na email: info@zareksrece.si

Dodatne informacije: Maša Plaznik 041 905 740 ali  info@zareksrece.si

www.zareksrece.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

Nalagam...