Access bars ®

Ponudnik: Žarek sreče
992 ogledov

Access Bars je krasen in sproščujoč tretma, s katerim dosežemo globoko sprostitev in odpravljamo napačna stališča, misli in občutke.

 

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Gre za krasen pripomoček s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Barsi nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje.

 Ali veste, da lahko vse to dosežete s preprostim, sproščenim in nežnim dotikom energetskih točk na vaši glavi? Z Access Bars terapijo na zelo učinkovit in preprost način, z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se že dolgo časa tam nabira in ustvarja omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.

 Enostavna tehnika, ki se jo z lahkoto naučijo tudi otroci, je krasen pripomoček ki omogoča boljše spanje, neobremenjenost, ljubeznive odnose, izboljšanje osebnega počutja in še veliko več.

 V Žarku sreče vam kot storitev omogočamo, da se naročite na terapijo ali obiščete Access bars delavnico, na kateri se naučite izvajati celoten proces in dobite tudi certifikat, ki vam omogoča, da lahko terapijo izvajate tudi na drugih ljudeh.

 Med eno samo terapijo lahko odstranite tudi do 5.000 ali do 10.000 let stare zapise, ki so vas omejevali v vsakodnevnem življenju. Predstavljajte si, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi vsaj enkrat na teden prejeli barse? Koliko omejitev bi lahko odpravili, če bi si dovolili izbrati prejemanje?

Kaj so Access bars točke?


Vabljeni, da si pogledate spodnji videoposnetek, da pobliže spoznate Access bars orodje.

 

Raziskava o vplivu Access bars na naše možgane


V spodnjem videoposnetku lahko pogledate izsledke raziskave, ki jo je opravil Dr. Jeffrey L. Fannin, o tem kako Access bars terapija pomaga pri sproščanju, tako da vpliva na znatno zmanjšanje aktivnosti v možganih.

 

 

 

Vabljeni, da preizkusite Access bars terapijo na sebi in si omogočite popolnoma novo realnost. Za terapijo se lahko naročite na email .

Access bars delavnica

V kolikor vas tehnika Access bars pritegne in bi se jo radi naučilu, se lahko udeležite na Access bars delavnico.

V Žarku sreče že 5 let, vsak mesec vodimo Access bars delavnice. Po opravljeni delavnici postanete access bars praktik in lahko terapijo delate na sebi in na drugih.

Več o delavnici si lahko preberete na spletni strani Žarka sreče tukaj. Ravno tako lahko pogledate koledar dogodkov.

PONUDNIK

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...