Magično doživetje

Ponudnik: Žarek sreče
Prispevek:od 120€ do 350€ (odvidno od dolžine terapije)
Izvaja:Žarek sreče
Kontakt:041 905 740, info@zareksrece.si (Maša Plaznik)
Kje:

121 ogledov

Energijska terapija Magično doživetje je izjemna energijska terapija, ki vam omogoča popolno energijsko prenovo.

Maša pravi:

"Sem izredno hvaležna, da imam to možnost in lahko omogočim vsem nam, da skupaj rastemo in se razvijamo v čudovita bitja, katera v resnici smo."


Maša Plaznik izvaja terapijo Magično doživetje od začetka januarja 2019. Terapija je namenjena vsem tistim osebam, ki so pripravljeni prejeti visoke vibracije magičnega doživetja in se še bolj približati delovanju, bivanju in bitju v svoji resničnosti.

Med terapijo se povežemo z vašim bitjem, telesom in z vsem kar vi ste v katerem koli življenju, prostoru ali času.

S pomočjo čistih vibracij iz univerzuma, ki so izbrale Mašo Plaznik, da jih preda vsem bitjem na planetu Zemlja, med energijsko terapijo Magično doživetje, stranka prejme:

 • osvoboditev vsega nepotrebnega (čustev, misli, bremen, nizkih vibracij, sider, zelo starih omejitev različnih vrst in oblik ter vsega kar nosimo s seboj in nas drži navzdol)
 • visoke vibracije in naravnavo na nove energije, ki prihajajo na naš planet
 • ozaveščanje kdo v resnici smo ter kaj zmoremo kot bitje in telo narediti tukaj in zdaj
 • aktualizacijo obilja
 • globok mir in stik s seboj v čistosti svojega obstoja
 • odstranitev starih težkih energij, ki niso več potrebne
 • odklop od pijavk, energijskih vampirjev, entitet in ljudi, ki nas izčrpavajo oz. praznijo
 • odstranjevanje energijskih vampirjev, entitet in demonov
 • energiziranje čaker
 • energiziranje telesa
 • energiziranje posameznih organov
 • čiščenje entitet
 • prejme vse tisto, kar je že dolgo časa na čakanju in se do sedaj ni moglo aktivirati
 • odstranitev vsega tistega, kar je že dolgo časa bilo zataknjeno in se do sedaj ni moglo odstraniti

 

Med magičnim doživetjem vsaka stranka prejme tudi domačo nalogo z navodili, za izvajanje doma. Namen domače naloge je, da podpremo vse tisto, kar smo med energijsko terapijo dosegli in da stranka začne graditi na sebi tisto, kar je trenutno največji prispevek. S pomočjo domačih nalog omogočimo, da se nova zavedanja, spoznanja in programi vsedejo in da lahko na lastni koži spoznavamo moč, ki jo imajo orodja za delo na sebi.

Energijska terapija magično doživetje se izvaja individualno ali v obliki skupinske terapije. Lahko jo izvedemo osebno v živo ali online, preko spleta, video konferenc ali navadnega telefonskega klica.

 

Pošljite povpraševanje s klikom tukaj in izpolnite obrazec. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditev o uspešno oddanem povpraševanju. Poglejte tudi v mapo z vsiljeno pošto. V kolikor potrditvenega e-maila ne prejmete, nam to sporočite.

Mnenja strank

Wow Maša še enkrat hvala… Moje dosedanje življenje se je sestavilo kot puzzle in ozavestila sem marsikaj in naenkrat je moje življenje bolj lahkotno. Hm kako je še boljše kot tako. Hvala, ker si in ker ozaveščaš ljudi. 

 

Vesna

 

 

Ne morem opisati občutka, ko zavestno ležiš, poslušaš navodila Maše in ko obstaneš v tišini (samo ti in zvok narave iz ozadja) in začutiš ter vidiš kako lebdiš nad svojim telesom oz. kot bi tvoja duša občutila svobodo in poletela ... neprecenljivo. Ker je bilo tako močno in intezivno, sem se po 40 min sama spustila in zaključila, ker enostavno je imelo telo dovolj in je dobilo kar je hotelo.
Hvala Maša♥

 

G.S.

 

 Tempo življenja nas nenehno sili k iskanju rešitev, kako premagati stres. Redna terapija Magično doživetje je neprecenljivi del mojega soočanja s stresnimi situacijamu, saj me v zelo kratkem času umiri in napolni z energijo. Neskončno hvaležna za to izkušnjo.
Priporočam vsem, ki si želijo izjemen stik s seboj in hitro ter učinkovito dvigovati navzgor. 

 

Maja

 

Individualna terapija Magično doživetje preko telefona, ki mi jo je skreirala Maša Plaznik je bila zame prav tako kot prijetna izkušnja kot v času, ko mi je to lahko naredila brez posrednika - telefona. Jaz dojemam zadnje čase kot hitre prehode, spremembe na vsakem koraku iz dneva v dan, soočanje s svojimi zidovi in omejitvami.  

 

Jaz osebno imam rada pristop ena na ena. Osebno. Brez telefona in drugih sodobnih tehnoloških naprav. Pravzaprav mi nikoli niso bili preveč všeč. V tem času, pa sem jih sprejela in sprejela tudi idejo dela na daljavo preko telefona. Popolnoma sem zaupala Maši, da me bo začutila in podprla točno tam, kjer potrebujem. In iskreno povem, da je bilo tako. Poudarim pa naj še eno pozitivno plat dela na daljavo. Jaz sem po končani terapiji začutila, da moje telo potrebuje še kar nekaj časa ležati v topli domači postelji v temni spalnici. In to sem si tudi privoščila. Tako se je povečal učinek terapije, ker se energija ni razpršila. To razkošje je po mojem mnenju dodana vrednost Magičnemu doživetju na daljavo.

 

Nekaj dni po terapiji lahko povem, da sem ozavestila veliko, spustila zid, premaknila meje in dobila potrditve, da sem izbrala pravo terapijo in pravo osebo, da me podpre na moji evolutivni poti in osvetli tisto, kar sama ne uspem videti. Maša, hvala, ker deliš z mano svoje sposobnosti. 

 

Mojca Štrukej, Unique fit studio

 

A si predstavljate, da se po 30 minutah počutite lahkotno, prenovljeno, z jasnim ciljem? Si predstavljate telo brez bolečin, napetosti? Si ne? Pa vam povem, da je to na dlani z Magičnim doživetjem. Kratko a jedrnato, hitro a učinkovito je to Magično doživetje, prečudovito orodje, ki ga Maša obvlada. Predlagam pa, da prej spoznate vaše bitje, da je lahko Magično doživetje še čarobnejše. 

 

Metuljčica

PONUDNIK

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo...

  |  www.zareksrece.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...