22
maj

Access Energijski Facelift ® delavnica

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 22. maja ob 9:30 do
22. maja 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:210 €, ponavljanje polovično, polovična cena za 16. in 17. let, do 15. leta brezplačna udeležba v spremstvu odrasle osebe, ki plača delavnico
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, info@polonaplesec.si

24 ogledov

Si želite več svežine in energije na vašemu obrazu, telesu in v življenju? 

Access Energijski Facelift je čudovita priložnost, da poživite svoj obraz, telo in življenje. 

Tretma je izjemno negovalen in sproščujoč. Izvaja se na masažni mizi, z nežnim dotikom od dekolteja navzgor po obrazu do lasišča.

Naša stališča in izkušnje vplivajo na videz našega obraza, zato je proces zelo dinamičen, potenten in gre globlje od zgolj estetskih učinkov. Vpliva namreč na naše celotno življenje.

Ljudje po delavnici poročajo, da imajo več energije in jasnosti v življenju. Poveča se tudi samozavest. Manj se sodimo.

Kaj vse je mogoče spremeniti z energijskim Facelift-om (našteti so resnični primeri):

  • manj gubic in strogih linij,
  • izboljšan vid,
  • manj podočnjakov,
  • boljši tonus obraznih mišic in lepši, bolj sijoč izgled celotne kože,
  • hitrejše celjenje ran in manj vidne brazgotine (tudi obstoječe),
  • bolj zdrava koža in celoten videz,
  • izboljšanje aknaste kože,
  • privzdignjene prsi, ritka, povešena maternica in črevesje.

Na delavnici tretma dvakrat prejmete in ga dvakrat izvajate oziroma se ga naučite izvajati drugim. Po delavnici dobite mednarodni certifikat in lahko takoj začnete z izvajanjem Facelifta sebi, vašim domačim, znancem ali na strankah.

Učinki tretmaja so vidni (in občutni) že po delavnici.

Ta delavnica ni namenjena le tistim, ki želijo tretmaje izvajati drugim. To je delavnica, ki bo predvsem vam samim spremenila izgled, pogled na telo, staranje in življenje. Med delavnico se pogovarjamo, delamo čistilne izreke in domov odidete drugačni. To je naložba v vaše dobro počutje in v boljše življenje.

Najboljše pri vsem tem je, da gre proces mnogo globlje od zunanjega videza. Naš zunanji videz je odraz našega življenja, prepričanj, misli, čustev, občutkov, izkušenj, življenjskega sloga… V priročniku dobite napisane tudi dodatne verbalne procese, ki vam pomagajo izničiti vaša prepričanja v zvezi s staranjem in vas dodatno podprejo pri bolj mladostnem videzu in vitalnemu življenju. Veliko ljudi poroča tudi o več samozavesti in o tem, da prenehajo zavračati in soditi svoje telo, ampak ga končno sprejmejo, v njem uživajo, se z veseljem pokažejo svetu in se vzljubijo. Deluje tudi na notranje organe (npr. na povešeno črevo – udeleženka moje delavnice se je z izvajanjem tega procesa izognila operaciji).

Upam, da se kmalu vidimo in pomladimo skupaj!

Spodaj pa si lahko ogledate tudi predstavitveni video prikaz Facelift tretmaja. Kaj pravi vaše telo? Je za? :)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...