6
december

Access Energijski Facelift ® delavnica

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 6. decembra ob 9:00 do
6. decembra 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:210 €, ponavljanje polovično, polovična cena za 16. in 17. let, do 15. leta brezplačna udeležba v spremstvu odrasle osebe, ki plača delavnico
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, polona@polonaplesec.si

287 ogledov

Predstavljajte si, da izgledate bolj mladostni, vitalni, spočiti in se počutite bolje brez operacij, injekcij, krem ali tablet.

Access Energijski Facelift je čudovita priložnost, da poživite svoj obraz in telo. Ustavite in celo obrnete znake staranja. Tretma je energijski, izjemno negovalen in sproščujoč. Izvaja se na masažni mizi, z nežnim dotikom od dekolteja navzgor po obrazu do lasišča.

Naša stališča in izkušnje vplivajo na videz našega obraza, zato je proces zelo dinamičen, potenten in gre globlje od zgolj estetskih učinkov. Vpliva namreč na naše celotno življenje.

Ljudje po tretmajih poročajo, da imajo več energije in jasnosti v življenju.

Kaj vse je mogoče spremeniti z energijskim Facelift-om (našteti so resnični primeri):

- manj gubic in strogih linij,
- izboljšan vid,
- manj podočnjakov,
- boljši tonus obraznih mišic in lepši, bolj sijoč izgled celotne kože,
- hitrejše celjenje ran in manj vidne brazgotine (tudi obstoječe),
- bolj zdrava koža in celoten videz,
- izboljšanje aknaste kože.

Delavnica je sestavljena iz krajšega teoretičnega dela in daljšega praktičnega. Na delavnici tretma dvakrat prejmete in ga dvakrat izvajate oziroma se ga naučite izvajati drugim. Po delavnici dobite mednarodni certifikat in lahko takoj začnete z izvajanjem Facelifta sebi, vašim domačim, znancem ali na strankah.

Učinki tretmaja so navadno vidni pri čisto vsaki osebi že po delavnici. Za trajnejše in globlje učinke pa se priporoča 20 tretmajev.

Več informacij o meni, delavnici, video prikaz tretmaja in sliko osupljivih primerov pa dobite s klikom SEM.

Upam, da se vidimo in pomladimo skupaj!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...

  |  polonaplesec.si/

Nalagam...