2
september

Bosanske piramide in Sarajevo

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 2. septembra ob 5:00 do
4. septembra 2022 ob 20:00
Kje:
Prispevek:369 EUR
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:041 203 865 ali potovanja@zaduso.si

43 ogledov

3 – dnevno duhovno potovanje BOSANSKE PIRAMIDE, VISOKO, ZAVIDOVIĆI & SARAJEVO: 2. 9. 2022 – 4. 9. 2022 z vrhunskim welness razvajanjem v hotelu 5 ***** v Sarajevu

1. DAN -- Slovenija–Zavidovići–Visoko
Odhod avtobusa iz Ljubljane v nočnih urah. Sledi vožnja proti Bosni, kamor bomo prispeli v jutranjih urah. Poberemo vas lahko v smeri vožnje. Prvi postanek je v kraju ZAVIDOVIĆI, znanem po velikih kamnitih kroglah in največji krogli v Evropi (8–9 m). Gre za zelo redek in ogleda vreden fenomen. Imeli bomo dovolj časa za meditacijo in idiličen bosanski zajtrk v gozdu ob tihožitju zvokov (vključeno v ceno). VEČ na linku

 Okoli poldneva bomo prispeli v kraj VISOKO, ki je znan po piramidah in zdravilnih predorih. Z vodičem si bomo ogledali predore in energijske megalitske večtonske kamne ter občutili zdravilne učinke negativnih ionov. Obiskali bomo PARK RAVNE 2 ob vznožju predorov, ki je znan po zdravilnih točkah, labirintih, zeleni kristalni piramidi, skulpturi Ona Vesne Neferamis, zdravilnih megalitih Marka Pogačnika, … V poznih popoldanskih urah si bomo vzeli čas za bosansko kosilo v domači gostilni – vključeno v ceno.

Sledi vožnja do hotela 5* v Sarajevu z vrhunsko welness ponudbo – uporaba Wellness & Spa centra je vključena v ceno: finska, bio in infrardeča savna, turški hammam, Niagara tuš, Kambala tuš doživetij, rimska soba, tepidarijumi (relax cona), masažna steza, hladna in slana soba, Ledomat – masaža z drobnim ledom (v skladu z epidemiološkimi ukrepi). Sledi nočitev v hotelu v deluxe sobah. 

2.DAN – Megaliti, Piramida Sonca, Baščaršija

Po zajtrku se odpeljemo v Visoko, kjer se boste samostojno sprehodili po tunelih in pomeditirali ob megalitih K1, K2 in K5. Okoli poldneva si bomo ogledali piramido SONCA, njeno vznožje in vrh.  Na vznožju piramide so zelo zanimive izkopanine starih betonskih plošč iz najtršega betona, kar je velika uganka za znanstvenike. Sledi prevoz s taksiji proti vrhu piramide Sonca, ki je med vsemi svetovnimi piramidami najvišji in najstarejši energetski stroj na svetu. Na vrh piramide se povzpnemo peš (prevoz s taksijem ob doplačilu). Kosilo bo organizirano glede na vreme ali v parku Ravne 2 ali v bližnji gostilni – vključeno v ceno. Sledi vožnja v SARAJEVO in prosti čas za ogled BAŠČARŠIJE. Sledi nočitev hotelu***** z vrhunsko wellnes ponudbo.

3. DAN – Sarajevski predor, Baščaršija
Po okusnem zajtrku bomo obiskali SARAJEVSKI PREDOR, znan kot Tunel spasa iz časa vojne ob razpadu Jugoslavije. Po ogledu vojaškega muzeja se bomo odpeljali v BAŠČARŠIJO, kjer bo dovolj prostega časa za bosansko kosilo, nakup spominkov, … Ob 14 h sledi povratek proti Ljubljani, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

CENA POTOVANJA = 369 EUR

VKLJUČENO v ceno:

3-dnevni program z organizacijo, vodenje potovanja, avtobusni prevoz na relaciji Celje,Ljubljana, Novo mesto-Visoko-Sarajevo-Ljubljana z 2 šoferjema, 2x polpenzion (zajtrk, večerja) v hotelu 5* v Sarajevu, vstop v wellness center in bazenski kompleks hotela***** v Sarajevu, lokalno vodenje in vstopnina v tunele z lokalnim vodičem, bosanski zajtrk in vstopnina v Zavidovićih, vstopnina v tunel Spasa Sarajevo.
DOPLAČILO:  taxi prevoz na piramido Sonca in Meseca

Enoposteljna soba: doplačilo 30 EUR/noč

V primeru da se prijavi manj kot 30 udelezencev – doplačilo 36 EUR po osebi

CENA ne vključuje rizika odpovedi in nezgodnega zavarovanja =  doplačilo znaša 11 evrov po osebi.

Ob prijavi boste prejeli po e-mailu navodila glede plačila (predračun s podatki za nakazilo vam pošljemo po e-pošti).

Program je pripravljen glede na trenutne razmere v Bosni in svetu. Pridružujemo si pravico do manjših odstopanj pri programu ali zaradi vremenskih pogojev.

Maksimalno število potnikov znaša 45, minimalno pa 30. V primeru neizvedbe potovanja, se denar vrne. Plačilni pogoji v primeru odpovedi so v skladu s pogoji TA Za dušo d. o. o.

Prijave zbiramo po e-naslovu: potovanja@zaduso.si ali po telefonu 041 203 865 (Borut).

Več na: Bosanske piramide

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


Dogodki organizatorja

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...