12
maj

Brezplačna Access Bars ® predstavitev

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 12. maja ob 19:00 do
12. maja 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:info@polonaplesec.si

48 ogledov

Osvobodite se stresa, skrbi, vrtenja v začaranem krogu negativnih in neželenih misli.

Access Bars je izjemna tehnika, ki v vašem življenju lahko spremeni prav vse – odnos do sebe, vašega telesa, prinese več samozavesti, bolj zadovoljujoče partnerske odnosov, več denarja, zdravja, boljšo spolnost, komunikacijo, več kreativnosti, miru, umirjenosti in hvaležnosti.

Kako je to mogoče doseči z eno tehniko?!

Barsi so 32 točk na glavi in vsaka izmed teh točk je zadolžena za določeno življenjsko področje. Ko držimo posamezne točke, se sprošča elektromagnetni naboj, ki se ustvari na podlagi misli, čustev, občutkov in prepričanj v povezavi s tem področjem. Na ta način se osvobajamo tistega, kar nam več ne služi. To nam prinese več možnosti, lahkotnosti in zdravja.

Znanstveniki ugotavljajo, da gredo naše celice pod vplivom misli, čustev in občutkov v elipsasto obliko, kar je lahko začetek bolezni. Med Bars-i se celice postavijo nazaj v svojo prvotno obliko. Barsi so znanstveno dokazani. Znanstveno dokazano se med Barsi ustvari vidna sprememba v možganih. Barsi so kot bi pritisnili tipko reset na vašem računalniku. Samo da gre tu za vašo glavo. Saj veste, kako zelo je vse povezano z našimi miselnimi procesi.

Ljudje po Access Bars seansah poročajo o:

– večji zbranosti, jasnosti in lažjem reševanju problemov,
– izboljšanju depresivnih in anksioznih stanj,
– veliko večjem občutkov sreče in izpolnjenosti,
– manj bolečin in hitrejših okrevanjih po operacijah,
– spremembi določenih vedenjskih vzorcev,
– premagovanju raznih odvisnosti in psiholoških ne-harmonij,
– manj notranjih bojev in konfliktov z ostalimi ljudmi,
– manj stresa in travm,
– manj negativnih reakcij na neprijetne situacije in več notranjega miru,
– več sproščenosti in boljšem spancu,
– preseganju omejitev.

Na brezplačnem srečanju vam bom predala 3 transformativna orodja, ki jih boste lahko začeli uporabljati TAKOJ in vplivajo na več lahkotnosti ter spremembo vaše energije. Razložila vam bom več o Access Consciousness-u in Barsih. Na voljo bom tudi za vsa vaša vprašanja. Srečanje bo potekalo preko spleta, preko aplikacije Zoom. Vse informacije o tem, kako se priključiti dobite po prijavi. 

S prijavo nič ne izgubite, lahko pa veliko pridobite. 

Srčno dobrodošli. 

V soboto, 15.5.2021 vodim celodnevno Access Bars delavnico v živo. Če vas zanima več o tem oziroma že veste, da se mi želite pridružiti, pa kliknite prosim SEM.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...