24
januar

Brezplačni webinar: Ključi do svobode

Organizira: Pure vibration
Kdaj: 24. januarja ob 18:00 do
24. januarja 2021 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Pure vibration
Kontakt:info@pure-vibration.com, 040 416 022

54 ogledov

Webinar: "KLJUČI DO SVOBODE"- nedelja ob 18h  
 

Se mi želiš pridružiti na brezplačnem webinarju v nedeljo , 24. 1., ob 18h, kjer bomo govorili o vzrokih za naše težave (bolečine, bolezni, zakaj v življenju ne moremo narediti koraka dalje ...) in naredili ritual čiščenja zastalih emocij?  
 
Piši mi na info@pure-vibration.com, ali pa prek obrazca na tej spletni strani, da ti pošljem povezavo na dogodek, ki se bo odvijal na Zoom-u.
 
Če še nimaš nameščenega Zoom-a, ga lahko brezplačno namestiš tu: https://zoom.us/download (klikneš na moder gumb "Download").

Kaj zajema webinar?

  • Izvedel boš najbolj dragocene TOP 10 VZROKE, zakaj se v našem življenju pojavijo težave, bolečine, zakaj se nikakor ne moremo premakniti dalje ...
  • Naredili bomo izjemen RITUAL ČIŠČENJA ZASTALIH ČUSTEV in izvedel boš, kako lahko nadaljuješ, da prideš res do bistva svojih vzrokov in se rešiš vseh teh spon, ki te tiščijo nazaj, da ne moreš v svojem življenju svobodno zadihati in živeti sebe. 

Webinar je brezplačen, skupaj pa bomo cca 1h .


Piši mi na info@pure-vibration.com ali prek obrazca, da si želiš povezavo, pa ti jo pošljem :)  
 
Komaj čakam, da začnemo, toplo vabljeni :) 


Brigita

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


Nalagam...