Pure vibration
harmonija telesa in duha

Pure vibration

1000 Ljubljana

5 zahval     1555 ogledov

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi kakršno koli neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je prišlo v neravnovesje, in ti pomagam nazaj k harmoniji. Celostno, ljubeče.

Sem Brigita Marentič, intuitivna energo-terapevtka ter life & health coach. Vsako srečanje s teboj jemljem kot blagoslov, da ti lahko pomagam pri tvoji poti uresničitve. Pri svetovanjih in seansah se opiram tako na znanja, ki nas krepijo celostno (naturopatija, stara kitajska medicina), kot tudi na znanja za razreševanje travm, prepričanj, spreminjanje vzorcev, kot tudi na intuitivne sposobnosti ter znanja za višanje zavesti in s tem ponovnega vzpostavljanja harmonije telesa in duha.

Ponujam ti celosten paket, da boš lahko iz vsakega srečanja odnesel kar največ, in to boš lahko praktično uporabil v svojem življenju. Sprememba, najsibodi na fizičnem, čustvenem, energetskem ali umskem nivoju, ti bo odprla nove poti in ti pomagala videti, kar ti je bilo do sedaj prikrito. Jasnost bo postala tvoja nova popotnica.

Prejel boš, kar boš potreboval, in prakso nadaljeval tudi sam na sebi. Ker le tako so lahko spremembe trajne in učinkovite. Ne glede na to, kakšna je težava, boš prejel točno to, kar ti bo pomagalo iz vrtinca obupa, žalosti, jeze, frustracije, strahu ..., da boš lahko zaživel srečno, radostno in umirjeno življenje, ki ne bo temeljilo na strahu in stresu, temveč na ljubezni in miru v srcu.

  • Želim ti pomagati, da se okrepiš tam, kjer je to potrebno. Na fizičnem, čustvenem, umskem, energetskem in/ali duhovnem nivoju. Da se ponovno prižge proces samozdravljenja telesa in duha.
  • Želim ti pomagati, da pridobiš višji nivo zavesti, in s tem jasno vidiš vse, kar je pred teboj in znotraj tebe. Da ponovno postaneš celostno in harmonično bitje. 

Za doseganje vsesplošne harmonije se poslužujem tako svetovanj in coachinga kot tudi energetskega delovanja na kvantnem biopolju vsakega posameznika, kar izjemno pospeši proces samozdravljenja.

Vabljen/a, da poizkusiš tako individualna svetovanja in seanse, kot tudi skupinske seanse na daljavo.

Želim ti pomagati pri odstiranju tančic, da sam uzreš resnico o sebi. In postaneš sam svoj gospodar.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Pure vibration

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...