20
junij

Celonočna gong Puja

Organizira: Amai
577 ogledov

Gong Puja spodbuja globok občutek miru in dobrega počutja, krepi živčni sistem, uravnava čakre, povečuje energijo in vitalnost. Obdani boste z mogočnim zvokom gongov in telesu boste dali priložnost, da vstopi v stanje popolne sproščenosti in se preda zvoku. Vibracija vas bo odpirala, sproščala vse celice in organe vašega telesa. Lahko boste ležali, spali ali meditirali, ko bo zvok preplavljal ves prostor. Oblecite se v udobna oblačila. Prinesite debelejšo podlogo, spalno vrečo ali odejice za udobno počivanje in steklenico vode. 

Gong Puja se bo odvijala od 22.00-5.30 ure, potem še ostanemo do skupnega lahkega zajtrka.

Vstop v dvorano ob 21.30.

Povabljeni ste, da podelite svoje izkušnje. Pridite z odprtim srcem pripravljeni, da skupaj odpremo naša krila čarobnemu življenju.

Z vami bova Amai -Vesna Kukič Knez, raziskovalka holističnega zvoka, učenka Gong Mojstra Dona Coreauxa iz ZDA in Mojce Malek. Plesna pedagoginja in plesalka. Pesnica izdala dve knjigi Teci Amai 2015 in Razpiram krila 2019. Ljubiteljica narave in življenja samega.

Mia Frangeš Raziskovalka holističnega zvoka, učenka Gong Mojstra Dona Conreauxa iz ZDA in Mojce Malek. Diplomirana medicinska sestra, Bownov terapevt in raziskovalka globin duhovnega življenja.

Število mest je omejeno. V predprodaji do 15.6. je cena 40 EUR.
Redna cena 45 EUR.

Plačilo po pred računu na:
Društvo za duhovni razvoj Milina, Trajanova ulica 4, 2250 Ptuj
IBAN SI56610000017692953 Delavska hranilnica
Koda namena Gong Puja

V sodelovanju z Društvom za duhovni razvoj Milina

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Plesne delavnice, zvočna potovanja in založništvo!


Nalagam...