Amai
umetniško ustvarjanje

44544 zahval     1387 ogledov

Ujeta v iluziji življenja samega, me je življenje na nek način »primoralo« skozi ravno ne lahke lekcije, da sem končno dojela in si dovolila biti jaz-jaz. Kajti bolj ko sem zanikala svojo resnično Bit, bolj sem se oddaljevala od sebe, težje so bile lekcije.

Zato, naj se vam predstavim in vam povem svojo zgodbo, prepletene z mislimi, kratkimi zgodbicami, barvami, ilustracijami, plesom, zvokom ...

Sem Amai.. Sem prinašalka davno izgubljenega časa…Sem ta čas sam.

Ob rojstvu mi je bil v zibelko položen praspomin na čas ko…

... sem plesala in še vedno plešem ...

... sem se predajala zvoku in še vedno se predajam kozmičnimu zvoku gonga, bobnov, veternim zvončkom ...

... sem pisala in še vedno pišem ...

Amai je pripravila posebno izkustveno plesno delavnico V objemu matere Zemlje.

1. V OBJEMU MATERE ZEMLJE

Drage Bojevnice.
Čas je, da se dvignemo iz pepela,
otresemo saje iz sebe,
se zavemo mogočnosti Matere Zemlje
in ponosno z vso svojo svetlobo, močjo,
začnemo kreirati svoje življenje, ki smo ga dostojne.
Da začnemo živeti svojo zgodbo, svoj ples.

Vabim vse tiste, ki vam je gib, ples pri srcu in bi želeli zavestno spoznati njegove alkimistične učinke, da skupaj prebijemo tančico iluzije v kateri živimo in da se podamo na pot proti svoji pravi, izvorni moči, da ji dovolimo, da zažari in da zajame vse plasti našega življenja.
Vabim tiste, ki bi se želeli zavestno povezati ali še bolj poglobiti stik z Materjo Zemljo in z vsemi njenimi kraljestvi in v polnosti čutiti njeno podporo skozi komunikacijo. Plesno predznanje ni potrebno.
Delavnica poteka individualno ali skupinsko. Največ do 5 plesalk.

2. ZVOČNA POTOVANJA

Amai vabi v objem galaktičnih zvokov skrivnostnega Luninega gonga in gonga matere Zemlje, ki vas bosta popeljala na vaše posebno izkustveno notranje popotovanje. V času zvočne kopeli ustvarimo bogat spekter različnih tonov, frekvenc, ki v kombinaciji z namenom ustvarijo učinkovito uglaševanje bitja in prostora na mnogih nivojih. Udeleženec se postopoma potopi v zvok, zavibrira, odloži bremena vsakdanjika in se regenerira. Na zvočno potovanje z gongom, tibetanskimi posodami vas bo popeljala Vesna Kukić, učenka Gong mojstra Dona Conreauxa iz ZDA, plesna pedagoginja, pesnica, ljubiteljica narave in Življenja samega.

Zvočna potovanja potekajo individualno ali skupinsko. Srčno vabljeni na posebno izkušnjo.

3. PESNIŠKI PRVENEC: TECI,AMAI, TECI

22. septembra je izšel pesniški prvenec Teci, Amai, teci, avtorice Vesne Kukić. Pesmi, misli, barve so odsev moje Duše, mojih izkušenj kot ženske v tem kaotičnem svetu, mojih žalosti, bolečin, izgub, veselja, radosti, sprejemanju sebe, svojega telesa, čustev, povezovanja z naravo, s celotnim Stvarstvom, uživanju v svoji družbi, potapljanju v svojo Bit in učenja, da sem na prvem mestu jaz, da edino v celotnem Stvarstvu največ svoje ljubezni potrebujem jaz sama. Hvaležna za vse izkušnje, tako svetle in temne, kajti dobila sem najdragocenejše darilo in to je vrnitev k sebi, k svojemu Izvoru, k svoji Luči, Ženskosti in notranji moči.

Toplo vas vabim v mojo družbo, branje pesmi, šamanski boben, tibetanske posode, gong in v družbo še dveh izjemnih žensk Mojce Kasjak, samozaposlena v kulturi, povezovalka dogodka, branje pesmi in Andreje Rajšek, ples. Z veseljem pridemo v vaš kraj in predstavimo na svojstven način pesniški prvenec. 

Za več informacij pišite na amai.umetnisko.ustvarjanje@gmail.com.

Ples, Zvok in Pisanje mi bogatijo in osmišljajo bivanje na Zemlji. Hvaležna za vsa spoznanja, da lahko na te načine udejanjam sebe kot ustvarjalno bitje. Hvaležna svoji Duši za vso svetlobo, podporo in navdihe.

Angeli Razpirajo krila

Angeli Razpirajo krila

15 inspiracij   10016 zahval
Amai te spominja

Amai te spominja

15 inspiracij   34515 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Gabrijela
  komentiral 4 leto nazaj
Še jokam.....v bolečinah.
Hvala za vzpodbudo

Pošlji sporočilo  |  Amai - Umetniško ustvarjanje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...