25
junij

Certificirana Access Bars delavnica s Sonjo Turnšek, mag.zdr.neg

Kdaj: 25. junija ob 9:00 do
25. junija 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Cena: 240,00€ *Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov. Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno. Vsakič, ko delavnico ponavljaš je zate cena polovična (120, 00 €).
Organizira:Magical Life - Sonja Turnšek
Kontakt:info@sonjaturnsek.com, 041 922 328.

39 ogledov

Delavnica Acess Bars® je prav posebna.

Je prvi korak do več zavedanja in svobodnejšega življenja.


Kaj če večina tvojih prepričanj in stališč sploh ni resničnih? Pa se še vedno vrtiš v krogu zaradi njih?


Access Bars® so orodja, ki nam omogočajo drugačen način delovanja na tem prečudovitem planetu. Access Bars® je tehnika, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Razvil jo je Gary Douglas, ki je ustanovitelj Access Consciousness®.
Nežni dotiki 32 točk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepričanj, ki jih začenjamo spreminjati. Vsaka od teh točk je povezana z različnimi področji našega življenja.


Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj brišemo čustva, prepričanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam preprečujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.


Bars tretmaji so tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in življenjem, od spanja, zdravja, telesne teže, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko več.


Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje želenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je spremenil tisoče življenj.


Na delavnici se v osmih urah naučiš preprostih orodij Access Consciousness® ter Access Bars® tehnike. Po končani delavnici dobiš mednarodni certifikat in postaneš Acess Bars praktik.


Cena: 240,00€
*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.
Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno.
Vsakič, ko delavnico ponavljaš je zate cena polovična (120, 00 €).
V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo, na koncu prejmeš tudi certifikat o udeležbi.


Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem certificirana facilitatorka Access Consciousness-CF, Access Bars in Energijski Facelift facilitatorka ter facilitatorka telesnih procesov Access Consciousnessa. Sem SOP praktik. Izvajam delavnice AC, individualne seanse ter osebne facilitacije.

  |  www.sonjaturnsek.com

Nalagam...