4
junij

Čiščenje linij prednikov in odkrivanje darov prednikov, z angeli

Organizira: Laluna
Kdaj: 4. junija ob 17:30 do
4. junija 2021 ob 20:45
Kje: Preko spleta
Prispevek:
Organizira:Laluna
Kontakt:lalunaangelacademy@gmail.com/051 305 224

90 ogledov

Naši predniki so nam podarili neprecenljive darove. Modro jih je ohraniti, morda potrebno zopet poiskati in jih ponovno oživiti. Moč tega je neprecenljiva.

Vas vleče, kot magnet v nekaj, neko delo, neko ustvarjanje, pa sploh ne veste zakaj in od kje, ker v vaši trenutni širši družini tega ni? Morda se je nekdo nekoč, nekaj generacij nazaj s tem ukvarjal, se želel ukvarjati, pa mu ni bilo dovoljeno in sedaj to kliče v obuditev skozi vas, kajti vse neuresničene želje prednikov plavajo v energijski matrici vaše linije prednikov.

Na drugi strani, pa smo od prednikov prejeli tudi nerazrešene in skrite stvari, tabuje, travme in zlorabe, ki so se prenesle na naslednjo in naslednjo generacijo in tudi te „plavajo“ v prostoru in času. Vse dokler ne pride nekdo, ki je pripravljen s tem za vedno podelati in ustvariti nekaj novega. Po možnosti lepšega, kar je tudi poanta.

Ste med njimi?

Vem, da je čiščenje vzorcev, prepričanj in programov prednikov energijsko izjemno zahtevno „delo“. Včasih se ti zdi, kot da si sam v vsem in da edino ti razumeš, kaj se dogaja. Ostali pa so kot noj, ki tišči glavo v pesek in ne vidijo. In res ne vidijo. A vidite vi in to je darilo, to je pogumno poslanstvo, ki zahteva notranjo moč, voljo, srčnost in še enkrat pogum. Posamezniki, ki ste prišli tudi s tem poslanstvom, imate v ozadju vso podporo Božanski sil in nikakor niste sami.

Veliko posameznikov (dušic) se je že odločilo, da bo prekinilo mnoge škodljive vzorce in načine delovanja svojih prednikov in to delajo (morda celo nevede) že več let, mnogi so prišli na Zemljo s tem poslanstvom, mnogo pa se jih bo v prihajajočem obdobju za to odločilo, kajti naslednjih deset let so nam Božanske sile odprle energijske portale, z namenom, da se osvobodimo vzorcev in programov, travm, skritega in nerazrešenega, ki nam preprosto ne služijo več in so zgodba starega sveta in nižjih dimenzij.

In tako se nam razkrivajo tudi naši darovi in talenti….

Vabljeni na dogodek, na mistično popotovanje in povezovanje s predniki. Dogodek bo potekal ob podpori čiste angelske energije in bo voden v najvišje dobro.

Obeta se energijski dogodek, z meditacijami in praktičnimi vajami.

Za več informacij in prijave nas kontaktirajte.

Cena: 44 eur

Dogodek bo potekal preko spleta.

V primeru sprostitve ukrepov v živo, v Ljubljani.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Raziščite svoje notranje potenciale in darove. Stopite na pot srca in spoznajte, kdo zares ste. Programi osebne in duhovne rasti, programi za samopomoč, meditacije, delavnice, angelski tretmaji, angelske...

  |  mojcakoprivnikar.si/

Nalagam...