18
december

Čudežna Manifestacija

Organizira: NininSvet
Kdaj: 18. decembra ob 18:00 do
18. decembra 2022 ob 20:30
Kje:
Prispevek:48 eur
Organizira:NininSvet
Kontakt:ninangeli19@gmail.com

450 ogledov

Zagotovi si svoje mesto na najbolj čudežnem dogodku tega leta…


Angeli so me izbrali, da kanaliziram čudežno manifestacijo za dušice, ki ste celo leto skozi delo na sebi izbirale sebe na svoji poti. Izberi se tudi tokrat, pridi po čudež in manifestiraj svoje želje.

ZAKAJ bo Čudežna Manifestacija tako posebna?

 • Zato, ker je skrbno načrtovana in vodena direktno iz enosti. 18.12.2022 je namreč prav poseben datum, ki vibrira dvoje. 18 je najmočnejše število v vesolju. Simbolizira ENO NESKONČNOST. Njena vibracija je tista, ki nas usklajuje z našim dušnim planom. Saj, ko izpolnimo svoj dušni plan, postanemo nesmrtni v neskončju enosti.
 • Seštevek datuma simbolizira vibracijo vesolja 3 6 9: 18 (1 + 8 = 9). 12 (1 + 2 = 3). 2022 (2 + 2 + 2 = 6). Metodo 369 je kanaliziral in predstavil brezmejni Nikola Tesla. Govori o tem kako lahko skozi poznavanje moči te metode manifestiramo svoje želje.
 • V meditaciji se bomo povezali z angelom čudežev Hamiedom in angeli manifestiranja in obilja ter uskladili z vibracijo vesolja in neskončnosti.
 • Najprej bo na vrsti moje predavanje o tem kako se uskladimo z vibracijo čudeža in kako uporabimo metodo 369 za manifestiranje svojih ciljev in želja. Potem pa kanalizirana meditacija za podporo manifestacije naših želja.
 • Vsak udeleženec prejme svojo darilno vrečko, v kateri ga čakajo unikatnačudežna darila:

  Unikatna svečka za meditacijo Čudež Srca, ki bo vsebovala kristale angelov obilja in manifestiranja ter kristale samega angela čudežev.

   

 • Svečke bomo pred meditacijo prižgali, da jih bodo angeli in vibracije vesolja še dodatno napolnili, tako da bo tvoja svečka vsakič, ko jo boš prižgal/a podpirala manifestacijo tvojih želja.


  Število mest je omejeno zato pohiti s prijavo...

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V NininemSvetu z delom na sebi premikamo meje. NininSvet združuje svet komunikacije, svet motivacije in angelski svet. Vsak, ki želi izboljšati svoje življenje in spremeniti svojo pot, bo...

  |  nininsvet.si/

Nalagam...