NininSvet
angelske meditacije, readingi, energijske terapije, coaching, postavitev družine, motivacijska predavanja

NininSvet, osebno in poslovno svetovanje

Jezero 190
1352 Preserje

12760 zahval     1198 ogledov

Za mano je dvajset let bogatih življenjskih izkušenj in treningov pri priznanih domačih in tujih strokovnjakih. In ni ga boljšega učitelja od tistega, ki je strokovno znanje in teorijo preizkusil na svoji lastni koži. Najprej me je poklicala angelska vibracija, ki sem je do danes razvila do te mere, da so moje vodene meditacije zares nekaj posebnega in nadnaravnega. Poleg meditacij, izvajam intuitivna svetovanja, kjer se povežem z angeli kanaliziranja in vašimi vodniki in vam predajam sporočila in usmeritve za življenje. Posebno vez imam z angelom čudežev Hamiedom, ki je skozi mene kanaliziral svoja sporočila in nastale so čarobne angelske karte Čudež Srca, ki so na voljo tudi vam. Izjemne rezultate dosegam tudi z izvajanjem energijskih terapij na daljavo, tako za odrasle kot za otroke. Vse več ljudi pa se naroči tudi na energijsko čiščenje prostora.

Del mojega poslanstva je tudi metoda postavitev družine. Gre za prav poseben klic duše, ki sem ga letos začela uresničevati in že dosegam odlične rezultate. Na to pot me je povabil, ker je začutil, da sem najbolj primerna za nadaljevanje njegove poti, strokovnjak na tem področju, izjemen človek, Franjo Trojnar.

Najbolj pa sem zaljubljena  v komunikacijo. Prepričana sem, da je učinkovita komunikacija temelj vseh sprememb in podpora pri kreiranju dobrih osebnih in poslovnih odnosov. Zato sem se komunikacije učila pri različnih priznanih strokovnjakih. NLP mojstrica sem postala s podporo odličnega trenerja Janija Prgiča. Coaching na najvišjem nivoju pa sem se učila pri trenerki iz Londona Saimi Butt in tako postala ena redkih akreditiranih coachev pri ICF v Sloveniji. ICF je največja mednarodna profesionalna coaching skupnost. Učila sem se še pri Robertu Kržišniku osnov NVC – nenasilne komunikacije in veliko znanja pridobila tudi na področju pozitivne discipline.

V krvi imam prodajo in za sabo 18 let izkušenj tudi na tem področju. Zato izvajam vrhunske prodajne treninge in delavnice. Uživam, ko se srečamo na komunikacijskih treningih, delavnicah in motivacijskih predavanjih.

V zadnjem času večino storitev izvajam online. Izkazalo se je, da lahko tako dosežem večje število ljudi, saj se povežemo kjerkoli že ste, kvaliteta storitve pa se ni spremenila. Pri meditacijah dobivam celo povratne informacije, da je bolje meditirati v živo online, saj se v zavetju svojega doma, udeleženci počutijo bolj sproščeno, kar vpliva na globje in intenzivnejše doživljanje meditacije.

Sodelujem pa tudi pri projektu Srečna in Izpolnjena Ženska. Imamo zaprto FB skupino z namenom podpore vseh žensk, ki si želijo delati na sebi, na svoji poti sprememb. Naše vodilo je, da pomagamo vsaki ženski, da poišče popolnost v svoji nepopolnosti in postane junakinja svojega življenja. Jeseni začnemo izvajati spletni tečaj, v sodelovanju z še eno izjemno žensko, health coachinjo, Moniko Kuzman. Tečaj bo namenjen ženskam, ki želijo intenzivno delati na sebi. Trajal bo tri mesece. Dotaknili se bomo ključnih tem zaradi katerih v življenju ostajamo na mestu, se vrtimo v začaranem krogu in ne napredujemo.

Sodelovanje z mano nedvomno prinaša delo na sebi. Prinaša priložnosti za spremembe in osebni ter poslovni napredek. Na kakšen način bomo sodelovali, je seveda odvisno od vaše izbire. Nekateri se raje prepustijo angelskemu vodstvu preko meditacij, readingov in energijskih oblik zdravljenja, drugim je bližji napredek s pomočjo coachinga in uporabo NLP tehnik, ostali pa izberejo kombinacijo obojega.

 Kot je rekel Einstein ‘’Nič se ne zgodi, dokler se nekaj ne premakne.’’ Svetujem, da naredite prvi korak in me kontaktirate. Pot do vašega cilja  pa bomo začrtali skupaj.

Angelske karte Čudež Srca

Angelske karte Čudež Srca

48 inspiracij   12755 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Metka
  komentiral 5 mesec nazaj
hvala, pravo sporočilo v pravem trenutku

Pošlji sporočilo  |  NininSvet, osebno in poslovno svetovanje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...