8
oktober

Dan odprtih vrat - Free healing camp

Kdaj: 8. oktobra ob 15:00 do
8. oktobra 2023 ob 19:00
Kje:
Prispevek:Prostovoljni prispevek na osnovi vaših izkušenj
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@potdozdravja.si / 068/130-711 (Jure)

47 ogledov

Dobrodošli na Dan odprtih vrat.

Pridružite se nam na septemberskem nepozabnem dnevu, ki je posvečen vašemu dobremu počutju in zdravju.

Z veseljem vas vabimo na poseben dogodek zavoda Pot do zdravja, kjer se lahko prepustite sproščujočim terapevtskim izkušnjam popolnoma brezplačno!

Prijetno in sproščeno druženje bo povezovala ekipa odprtih in prijaznih pranoterapevtov, ki bodo izvajali spodaj navedene storitve

Pranično zdravljenje

Pranoterapija se izvaja brez dotika in je namenjena lajšanju vseh vrst psiho-fizičnih težav ter odstranjevanju napetosti, energije stresa in energijskih blokad iz energijskega sistema (avre in čaker).

Namen pranoterapije je, da se energijsko razbremenite, počutili bolj sproščeni ter fizično, psihično in energijsko lahkotnejši.

Akupresurna masaža na stolu

Masaža, ki velja za eno izmed najhitrejših in zelo učinkovitih načinov sprostitve in poživitve telesa po kateri se boste počutili popolnoma sproščeni, bistveno lažji in razbremenjeni.

Namen masaže na dnevu je sprostitev napetosti v mišicah in zmanjšanje bolečin vratu in hrbta ter izboljšanje počutja in  razpoloženja.

Več o učinkih masaže si preberite na: https://potdozdravja.si/aktivn...

Energijsko zibanje

Energijsko zibanje sproža valovito gibanje celega telesa in predsatvlja sproščujočo in zelo učinkovito aktivnost, ki popolnoma sprosti napetost od gležnjev do vrha glave. 

Namen zibanja: pospešuje krvni in energijski pretok, izboljša pretok kisika v krvi, zmanjša mišične krče, masira hrbtenico in vretenca, ...

Po 15 minutah zibanja, ko se zibanje ustavi, boste v telesu občutili nepopisne občutke sproščenosti.

To pa še ni vse!

Dan odprtih vrat povezuje prijetno s koristnim, torej boljše počutje ter osebni rast in razvoj. 

Za vse ljubitelje astrologije ob naročilu materiala v vrednosti 23€ podarjamo astrološko poročilo po vaši izbiri.

Izbirate lahko med splošnimi, specifičnimi ali mističnimi poročili iz kataloga oz. naše spletne strani: https://www.astro-reports.com/...
(poročila se izdelajo v izvornem angleškem jeziku)

Prispevki za dobre namene

Dogodek je brezplačen, so pa zaželeni prostovoljni prispevki. Zbrana sredstva, vključno z naročenimi astrološkimi poročili bodo namenjeni pokrivanju stroškov zavoda Pot do zdravja, ki si prizadeva za povezovanje in izboljšanje kakovosti življenja ljudi skozi izobraževanja in različne terapevtske pristope. 

* Del sredstev pa bo namenjen tudi pomoči ljudem, ki so utrpeli škodo ob nedavnih poplavah.

Pridružite se nam na tem posebnem dnevu, napolnjenem s pozitivno energijo, psiho-fizično sprostitvijo in priložnostjo za dobrodelnost. Skupaj ustvarimo boljši svet za vse nas. 

Več o dnevu odprtih vrat: https://potdozdravja.si/dan-odprtih-vrat/

(Prijave so zaželene niso pa obvezne)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...