3
december

Delavnica IMUNSKA MOČ

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 3. decembra ob 17:00 do
3. decembra 2021 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Investicija Odrasli 65€, Otroci do 15 let Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

17 ogledov

Delavnica Imunska moč bo v petek, 3. 12. 2021, od 17. do 21. ure


V sodobnem svetu običajno jemljemo gripo, prehlad, viroze, oslabljen imunski sistem kot normalne človeške bolezni. Sprejeli smo jih kot neizogiben del življenja, sploh v hladnejših in prehodnih mesecih.  

Kaj pa, če bi si izbrali odlično zdravje ne glede na letni čas ali okolico? Tudi ne glede na trenutno stanje v našem svetu.

Kaj, če bi s popolno lahkotnostjo v svojem telesu ustvarili neomajno trdnjavo zdravja? Kaj, če bi s svojim zgledom vrhunske moči imunskega sistema, “nalezli” tudi naš krog ljudi?

V sistemu Access Consciousness® pri krajši delavnici s pomočjo izjemnega procesa Kvadratni koren od minus ena s polaganjem rok na telo preko oblačil pomagamo spremeniti, okrepiti imunski sistem in strukturo njegovega delovanja, odpraviti posamezne bolezni, ki se skrivajo pod površjem in nočejo priti na plano, pridobljeno znanje pa lahko uporabimo tudi pri težavah z nespečnostjo, artritisu in mnogih ostalih težavah.

Investicija v delavnico:

Odrasli
65€
Otroci do 15 let
Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov
V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnice in seanse vodim Barbara Klaus CF, ASP, Maestro, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, ESSE in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...