4
november

Delavnica: Izdelava in uporaba maceratov (MB)

Organizira: Naravni Kotiček
Kdaj: 4. novembra ob 17:00 do
4. decembra 2020 ob 20:30
Kje:
Prispevek:65€
Organizira:Naravni Kotiček
Kontakt:info@naravni-koticek.si

47 ogledov

Izdelava in uporaba maceratov je povsem enostavna, vseeno pa je izdelovanje oljnih izvlečkov prava umetnost.

Ali macerat izdelujemo na soncu ali v senci? Kdaj uporabimo svež in kdaj posušen rastlinski material? V katerem olju ga izdelamo? Koliko rastlinskega materiala uporabimo? Na vsa ta in številna druga vprašanja bomo odgovorile na delavnici, hkrati pa izdelale krasne negovalne in terapevtske izdelke, s katerimi boš lahko blažila vsakdanje težave.

Na delavnici prejmeš opis kar 20 maceratov, izmed katerih lahko večino doma izdelamo sami, in izveš kako z ostalimi naravnimi sestavinami povečamo učinke naših mazil ter katera eterična olja potencirajo delovanje.


Sledi praktični del: izdelava negovalnih in kozmetičnih izdelkov z macerati.

  • terapevtsko mazilo za prvo pomoč "SOS": uporabimo ga pri vnetjih kože, opeklinah, izpuščajih, odrgninah, pikih insektov in za hitrejše celjenje ran,...
  • protiprehladni roll-on: uporabimo ga pri prehladih, za lažje izkašljevanje, za masažo prsnega koša v primeru dihalnih obolenj,…
  • antistresno masažno olje: uporabimo pri stresu, nespečnosti, napetosti v ramenskem obroču, za sproščanje,...
  • regenerativni balzam za ustnice z ognjičem: uporabimo ga pri razpokanih, vnetih ustnicah in kotičkih ter za vsakodnevno nego.

Več o delavnici: naravni-koticek.si/zacetne-delavnice/izdelava-in-uporaba-maceratov/

PREDAVA:
Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka in dermaestetik. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in Aroma Akademije  ter predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.


DATUM: 4.11.2020  (od 17h do 20:30)

LOKACIJA: Kardeljeva cesta 85. Maribor

CENA: 65 €   –  v ceno je zajeto predavanje z demonstracijo, skripta (naše skripte so tiskane na eko recikliranem papirju) in "crkljanje" z domačim ekološkim čajem.

PRIJAVA: naravni-koticek.si/zacetne-delavnice/izdelava-in-uporaba-maceratov/

Delavnica je omejena na manjše število udeleženk oz. udeležencev, zato svetujem, da čim prej rezervirate svoje mesto.

Lepo vabljeni na eno najbolj aktualnih in dišečih delavnic! :)

ORGANIZATOR

Naravni Kotiček je zavetje za vse tiste, ki se želite umakniti iz vsakodnevnega vrveža in se oviti v čudovite vonje eteričnih olj. Za vse, ki prisegate na naravno...

  |  www.naravni-koticek.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...