Naravni Kotiček
aromaterapevtska izobraževanja in delavnice ustvarjanja naravne kozmetike

Naravni Kotiček, aromaterapevtska izobraževanja in delavnice izdelave naravne kozmetike

Brnčičeva 21
1000 Ljubljana

2 zahval     1109 ogledov

Naravna kozmetika

V Naravnem Kotičku, ki ga vodim mednarodno certificirana aromaterapevtka Inka Plauštajner Gerkšič, se naučiš izdelave negovalnih izdelkov za obraz in telo, ki bodo tvojo kožo popolnoma prerodili. Razvajali jo bomo z naravnimi, hranilnimi in le najboljšimi sestavinami, ob tem pa upoštevali ne le stanje tvoje kože, ampak tebe kot celoto. Izdelujemo vse, kar ti poželi srce.

Aromaterapija

Aromaterapija je znanost in umetnost uporabe eteričnih olj, z namenom uravnovesiti, uskladiti in krepiti človekovo zdravje. Prizadeva si, da bi poenotila fiziološke, psihološke in duhovne procese ter povečala prirojene sposobnosti samozdravljenja vsakega posameznika. Gre za holističen pristop, katerega cilj ni le odpravljanje posameznih simptomov, pač pa celostno zdravljenje.

Na delavnicah se naučiš samostojnega formuliranja naravnih pripravkov, s katerimi si lahko pomagaš pri prehladih, nespečnosti, nosečniških težavah, pa tudi depresiji, poškodbah in vnetjih. Varno in na naraven način lahko pomagaš tudi svojim otročkom ali hišnim ljubljenčkom.

V Naravnem Kotičku ti nudim:

Delavnice so primerne zate, če te zanimajo posamezne tematike, ne glede na to ali si začetnica ali napredna izdelovalka. Zate sem izbrala najbolj zanimive teme in sigurno boš našla pravo zase.

Akademija je zate, če si želiš poglobljenega znanja s področja aromaterapije ali izdelave in formulacije naravne kozmetike. Programi so poglobljeni in zasnovani tako, da ti omogočijo samostojno izdelavo in pisanje lastnih formulacij.

Svetovanje pa je zate primerno, če si želiš individualnega pogovora. Če te pesti kakšna posebna (kožna) težava in sama rešitve ne najdeš, ti pomagam.

O meni

Tu sem, da te naučim kako si izdelaš individualno prilagojeno kozmetiko ali terapevtske pripravke. Samo zate in za tvojo kožo. Za tvoje zdravje in najboljšo nego.

Sem strastna raziskovalka skrivnostnega delovanja naše kože in formulatorka neskončnega števila receptur. Sem velika ljubiteljica naravne in negovalne naravne kozmetike. Vedno iščem odgovore v naravi in alternativni medicini in prepričana sem, da bova našli rešitev tudi za svojo težavo. Imaš kakšno? Z veseljem ti pomagam!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Naravni Kotiček, aromaterapevtska izobraževanja in delavnice izdelave naravne kozmetike

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...