19
oktober

Delavnica "Ko spregovori telo"

Organizira: Dance Of Truth
Kdaj: 19. oktobra ob 9:00 do
19. oktobra 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:Posamična delavnica 66€ ... sklop 5-tih delavnic 280€
Organizira:Dance Of Truth
Kontakt:info@danceoftruth.net

346 ogledov

V naglici današnjega vsakdana jemljemo telo kot nekaj samoumevnega, nekaj, kar nam je vedno na voljo, da služi našim ambicijam in zahtevam okolja. Ker večino časa preživimo v svojih glavah, se telesa pogosto sploh ne zavedamo. A telo nam skozi telesne občutke, skozi napetost, bolečino spregovori. In kliče našo pozornost.

Če mu prisluhnemo, in ga skozi gib čuječe pobožamo in omehčamo, nas osvobodi še tako trdovratnih čustvenih spon in pritiskov. Ko telo negujemo, zanj skrbimo, nam to vrača z zdravjem in občutki notranjega zadovoljstva. Popelje nas na pot zavedanja in radosti, na pot k sebi.

Na delavnici »Ko telo spregovori« bomo ponovno poiskali stik s samim seboj skozi različne vaje in tehnike, ki nas bodo vsaka na svoj način peljale globlje v notranji svet telesnih občutkov, čustev in misli. Z usmerjanjem pozornosti na posamezne dele telesa bomo ozaveščali občutek telesnosti, na ta način umirjali um in krepili prisotnost v sedanjem trenutku. Skozi intuitivni ples bomo povezanost z našo resnico poglobili, dovolili našim občutkom in čustvom, da se polno izrazijo skozi gib in skozi proces coachinga ponovno vzpostavili ravnovesje med fizičnim telesom, umom in čustvi.

Več info in prijave: www.danceoftruth.net 

ORODJA, ki jih bomo na delavnici uporabljali:

GLASBA IN PLES

Glasba ima neverjetne zdravilne učinke na naše telo. Ko jo povežemo s prostim gibanjem/plesom, začne v nas prebujati razne občutke, čustva, praspomine, ki so že dolgo zapisani v našem telesu, v naših celicah. Z intuitivnim plesom pustimo telesu, da se izrazi, da spregovori na sebi lasten način. S plesom se počasi pomikamo onkraj vseh omejitev, in s tem dosežemo energetsko pretočnost in ravnovesje.

ČUJEČNOST

Čuječnost je nekaj, s čimer se rodimo. Je v vsakemu od nas, žal pa skozi odraščanje nanjo pozabimo. A je tu, vsakič, ko se nanjo spomnimo. Ne potrebujemo posebnih priprav ali priročnika z navodili. Je naša sposobnost biti polno navzoč/a v sedanjem trenutku. Vodi na pot samozavedanja. Odstira bolj jasen in radosten pogled na svet. Brez iluzij o jutrišnjem, brez navezanosti na preteklo. Uči nas živeti tukaj in zdaj.

COACHING

Coaching je pomemben element in pristop za razumevanje, uravnavanje in podporo povezavi telesa, uma in duha. Skozi zavestno gibanje, občutenje in mentalni proces prebudimo in okrepimo našo sposobnost, da prepoznamo in se naučimo razumeti jezik, informacijo in modrost telesa. To nam daje informacijo in znanje, kako se poslušati in slišati, ter kako uravnavati zdrav odnos med povezavo telesa, uma in duha.

CENA DELAVNICE:

Cena posamične celodnevne delavnice je 66€ – plačilo na TRR najkasneje dan pred delavnico.

Cena sklopa 5-tih delavnic je 280€ za delavnice od 19.10.2019- 09.05.2020.
Možnost plačila na obroke:
40€ rezervacija vpisa v celotni sklop, ki se poravna ob prijavi
120€ 1. obrok najkasneje do 15.10.2019
120€ 2. obrok najkasneje do 15.12.2019

Prednost celotnega sklopa delavnic:
- nadaljevanje osebne rasti
- individualna obravnava z eno od soustvarjalk po izbiri, v času med eno in drugo delavnico
- nižja cena delavnic
- zagotovljeno mesto na delavnici

Cena vključuje:
- organizacijo in vodenje delavnice,
- zvočni posnetek meditacije,
- izročke z napotki za »domačo« prakso,
- individualna obravnava z eno od soustvarjalk po izbiri, v času med eno in drugo delavnico (pri plačilu celotnega sklopa 5-tih delavnic)

Število udeležencev delavnice je v želji po vzpostavitvi večjega zaupanja in povezanosti skupine omejeno na 15 oseb.

PRIJAVA poteka do vključno 17. oktobra 2019 oziroma do zapolnitve mest, na timjan.mateja@gmail.com (+386 41 468 951) ali z izpolnitvijo PRIJAVNEGA OBRAZCA na www.danceoftruth.net
Urejeno plačilo je pogoj za udeležbo na delavnici.

www.danceoftruth.net 

Napovednik naslednjih delavnic:
07.12.2019 Ljubljana 9h-18h
01.02.2020 Ljubljana 9h-18h
28.03.2020 Ljubljana 9h-18h
09.05.2020 Izola 9h-18h
12.06. do 14.6.2020 Vikend delavnice

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

»Dance of Truth« je intuitivno gibanje/ples, ki nam pomaga izraziti in prepoznati pravo resnico o nas samih. Nauči nas izraziti svoje občutke skozi nam lastno govorico telesa.

  |  danceoftruth.net/

Nalagam...