10
november

Delavnica Kreacija Življenja

Organizira: Tempelj Srca
Kdaj: 10. novembra ob 15:00 do
10. novembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:129€ / 99€
Organizira:Tempelj Srca
Kontakt:gregor@gre-gor.com ali z sms-om na 031 424 161, Gregor

58 ogledov

Delavnica Kreacija Življenja je namenjena vsem, ki želite bolj zavestnega kreiranja in spreminjanja svojega življenja oz. realnosti ter prihodnosti.

Na delavnici se boste naučili ozaveščanja ter preverjanja svojih podzavestnih vzorcev in energji v svojem energijskem prostoru. Prejeli boste določena orodja, ki jih boste lahko koristili vsak dan tudi po delavnici.

Naučili se boste tudi konkretnega spreminjana oz aktiviranja/odstranjevanja podzavestih vzorcev v trenutku, ter s tem osvobajanja od različnih blokad in omejitev. 
Prav tako se boste naučili spreminjanja občutkov oz energij v telesu.

Na delavnici boste prejeli tudi več zavedanja in se naučili, kako sploh živeti drugače, se počutiti drugače, delovati drugače kot ste bili navajeni do sedaj. Napolnili se boste namreč z novimi, morda tudi nepoznanimi občutki in s tem ustvarili novo realnost, nove možnosti, nove priložnosti izkušanja življenja drugače kot do sedaj, za čudovito prihodnost.

Po delavnici boste drugačna oseba, saj boste znali upravljati s svojim življenjem. Določene trditve, omejitve za vas ne bodo več veljale, saj se boste lahko sami odločili kaj bo za vas resnica. Počutili se boste bolj varno, mirno, svobodno z eno besedo FANTASTIČNO, morda celo bolje kot kadarkoli. To bo pričetek vašega novega življenja, vaše nove realnosti.

Delavnico Kreacija Življenja izvaja Gregor Šikman, energo-psiho terapevt, atlasolog HumanUP in učitelj tehnik samozdravljenja (ThetaHealing®, Access Bars®, Usui Reiki, Imara Reiki, Angelskih zdravljenj).

Opravljene ima naslednje seminarje in certifikate za: PranaHealing začetno in nadaljevalno stopnjo, pranično psihoterapijo in kristaloterapijo, psihološko samoobrambo, pranični Feng Shui, Arhatsko Jogo, Kriyashakti, začetni in nadaljevalni DNK 2 ThetaHealing® seminar, ThetaHealing® seminarje Manifestacija in Obilje, Duše Dvojčice, 15-dnevni seminar Intuitivno Anatomijo, Igro Življenja, po sistemu Access Consciousness™ tudi Access Bars delavnico ter Fundation in Level 1 ter za različne Access Consciousness telesne procese. Opravljene ima tudi vse Usui in Imara Reiki stopnje, ter seminar za Angelskega Učitelja po sistemu Diane Cooper, PEH - Plejadansko energijsko zdravljenje, Radiestezijo ...

Gregor Šikman je certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni ThetaHealing® seminar, ter napredne ThetaHealing® seminarje Intuitivna Anatomija in Manifestacija in Obilje, prav tako tudi za Usui in Imara Reiki, Access Bars in Access Telesnih procesov in učitelj za Angelskega Terapevta.

Lokacija: Tempelj Srca, Livadna ulica 46,  2000 Maribor
Energijska izmenjava: 129€, za predčasne prijave do 5.11.2019 je prispevek 99€ ter tudi za študente (število mest je omejeno)
Organizator: Prostovoljno humanitarno društvo Tempelj Srca

Rezervacijo in prijavo na delavnico potrdite s plačilom akontacije v višini minimalno 29 eur, ali celotnega zneska na transakcijki račun društva; SI56 6100 0002 1991 896 – Prostovoljno humanitarno društvo Tempelj Srca, Livadna ulica 46, 2000 Maribor
namen nakazila: Ime in priimek akontacija za delavnico KŽ MARIBOR

Dodatne informacije in prijave na gregor@gre-gor.com ali s sporočilom na 031 424 161.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Prostovoljno humanitarno društvo Tempelj Srca deluje na področju osebne rasti, izboljšanju kakovosti življenja posameznika in nudenja pomoči ljudem na vseh področjih.

  |  www.tempeljsrca.si

Nalagam...