17
april

DELAVNICA PREBUJANJE BOGINJE IN INTUITIVNIH DAROV - splet/živo

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 17. aprila ob 9:00 do
17. aprila 2021 ob 14:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:za prijave do 15. 4. velja znižana cena 55 € (za kasnejše prijave velja cena 66 €). DARILO za vse tiste, ki ste se že udeležili naših naših dogodkov priznamo dodatni 30% popust na DELAVNICO.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

16 ogledov

Prebujanje Boginje v smislu prebujanja naše ženske energije in našega ženskega principa. Ta ženska živi v vseh nas in ni nekje zunaj, saj živi v vseh ženskah in moških. Po vstopu v novo dobo leta 2012 se je začela na zemljo sidrati energija boginje, kar pomeni, da se je pričelo obdobje uravnovešanja energij naših obeh polov. Naj bo moški ali ženska, vsak od nas ima v sebi obe energiji, potrebno pa jih je uravnovesiti ali vsaj pravilno porazdeliti. Obe energiji se na našem planetu tako ponovno vračata v svojo prvotno, božansko podobo (oba aspekta se preobražata, zdravita, približujeta).

Zato ste vabljeni, da se mi pridružite na posebni delavnici, kjer bomo prebudili našo notranjo boginjo, ki nam bo pomagala na poti do samoizpolnitve in samouresničitve.

Nemalokrat se dogaja, da ženske nosijo »Hlače« v hiši in moški postajajo »Copate«. To se odraža na vseh nivojih, tako pri vzgoji otrok kot pri delovanju celotne družine.

Tako boste spoznali in vstopili v mnoge obraze božanske ženske energije in jim dovolil, da začnejo skozi vas delovati in vam s tem spremenile vaše življenje. Tako govorimo o novi vlogi ženske v modernem svetu (modra ženska). Predvsem, pa bomo skušali, da pričnemo le-to dejansko prizemljiti in živeti svoje resnično poslanstvo.

Prosim, če lahko svojo morebitno udeležbo potrdite do 15. 4. Za prijave do takrat velja znižana cena 55 € (za kasnejše prijave velja cena 66 €).

Kdaj: sobota 17. 4. 2020 od 9.00 do 14. ure
Kje: Tempelj Harmonije (Zabukovica 118 a, Griže) in preko spleta

DARILO: Za vse tiste, ki ste se že udeležili naših meditacij prebujanja Boginje v preteklosti vam priznamo dodatni 30% popust na DELAVNICO.

Delavnico bo vodil Jani v živo na lokaciji Templja harmonije ali pa ga lahko spremljate v živo na daljavo preko spleta kar iz udobja svojega doma ali pa si kasneje pogledate posnetek.

Prijave so obvezne in vsem prijavljenim bomo poslali podrobnejša navodila.

Tokrat se nam lahko pridružite prav vsi, saj ne bomo lokacijsko omejeni ♥ 

Obvezne prijave na:
- janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 ali
- info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart


Dogodki organizatorja

Nalagam...