14
april

Delavnica risanja svetlobnih kod

Organizira: Svetišče Srca
Kdaj: 14. aprila ob 10:00 do
14. aprila 2024 ob 16:00
Kje:
Prispevek:60€
Organizira:Svetišče Srca
Kontakt:info@svetiscesrca.com, 040 861 078

19 ogledov

DELAVNICA RISANJA SVETLOBNIH KOD 


Na moji zadnji delavnici Jezik višjih dimenzij - svetlobni jezik je prišel močen klic, da naj naredim delavnico, ki bo večinoma namenjena samo risanju in pisanju svetlobnega jezika. Zato sem pripravila tokratno delavnico, na katero vas srčno vabim.
Za udeležbo te delavnice ni pomembno, če ste že bili kdaj na kakšni moji delavnici Jezik višjih dimenzij - svetlobni jezik. In tudi ni potrebno, da veliko rišete. Zase lahko celo mislite, ,, da ne znate risati ,, .Edino kar je pomembno je klic vašega Srca. Če vas privlačijo znaki, simboli svetlobnega jezika, ki jih rišejo drugi ljudje, če začutite, da se nekaj premakne v vas, se vas dotalnejo... to je dovolj. To je znak, da vas kliče vaš lasten svetlobni jezik - jezik vašega srca, ki čisto vsak človek ga ima. 


Svetlobni jezik nosi ključe, kode, ki nam odpirajo vrata v stanja razširjene zavesti in nas povezujejo z naše Izvorno Esenco. Skozi ljudi prihaja na različne načine: risanje, pisanje, zvok, govor, petje, gib, ples, smeh, jok....veliko je načinov.
Svetlobni jezik pomaga pri mehčanju in raztapljanju omejenosti našega uma, razgrajuje stare vzorce in blokade, ter osvobaja našega notranjega otroka. Zdravi nas na vseh nivojih, osvobaja, odklepa naše skrite potencijale, ter vodi Domov v stanje Božanske Zavesti. 


Na tej delavnici se bomo spoznali z različnimi načini, pristopi in tehnikami risanja in pisanja svetlobnih kod. Še prej pa bomo skozi sproščanje, meditacijo in preproste zabavne vaje odpirali naše kanale za večji pretok svetlobnega jezika skozi nas. Imeli bomo tudi skupinsko aktivacijo za prebujanje svetlobnih kod v vsakem izmed udeleženih. 
Prebujali bomo našega notranjega otroka, ki še nima nobenih programov kaj je lepo, grdo, se ne omejuje in ocenjuje, ni še nobene kontrole, ampak samo tok čiste kreativne energije. 
Skupaj bomo ustvarili varen, ljubeč in spoščen prostor, kjer se bomo lahko prepustili toku ustvarjalne energije in se čudili vsem skritim zakladom, ki jih nosimo v sebi.
Res boste spoznali veliko načinov risanja svetlobnih kod, kot tudi nekaj osnov svete geometrije in vsakemu se bom posvetila tudi individualno. 


Delavnica bo potekala v nedeljo 14.4. od 10h - 16h v Ljubljani.
Natančne informacije o lokaciji in navodila kaj potrebujete s seboj dobite ob prijavi.
Zaželjen prispevek je 60 e.
Prijave zbiram na mail:
info@svetiscesrcal.com
Za vse informacije pa me lahko pokličete na:
040 861 078 
Zelo se nas veselim! 


Kamai

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Svetišče srca je energijski portal, ki ga ustvarjava Kamai in Dario. Najina skupna ljubezen je ples, gib, zvok in potapljanje v globine lastne Biti ter osvobajanje od vseh...


Nalagam...