Svetišče Srca
zvočne kopeli, ples celosti, duhovna potovanja, svetlobni jezik, geomantija, terapije samozdravljenja;

Svetišče Srca, zvočne kopeli, ples celosti, svetlobni jezik, potovanja k bosanskim piramidam, energijske dihalne tehnike, meditacije, geomantično raziskovanje starodavnih svetišč;

Vodovodna pot 41
1381 Rakek

0 zahval     109 ogledov

ZVOČNA KOPEL S PETJEM V SVETLOBNEM JEZIKU

Zvočna kopel je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgerido-ja..., in petje v svetlobnem jeziku.

To je jezik srca, višjih dimenzij ali »light codes language«. Prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in nas spominjajo kdo v resnici smo.

Zvočna kopel nas vodi v globoko sprostitev, v samozdravljenje, transformacijo energijskih blokad ter uravnoveša naše fizično, mentalno, čustveno in duhovno telo. 

PLES CELOSTI

Ples Celosti nastaja v varnem in zdravilnem prostoru, kjer lahko odkrivamo svoj edinstven, svoboden gib in preko njega potujemo v globlji stik s seboj - v svojo lastno celost.

Krajši uvodni del dogodka je voden in se začne skozi razne gibalne, kreativne in meditativne vaje s katerimi se sprostimo, prizemljimo, ogrejemo in povežemo.

Sledi notranje potovanje skozi ples in svoboden gib. Izražanje občutkov in čustev si lahko dovolimo tudi skozi zvok, smeh, jok, praznovanje…, oziroma kakor narekuje energija ali notranje vodstvo. Če začutiš se lahko potopiš tudi v mirujočo meditacijo. Vsi izrazi, ki nas opolnomočijo so dobrodošli.

Predhodne plesne izkušnje niso potrebne. 

DUHOVNA POTOVANJA NA STARODAVNA SVETA MESTA

To so energijsko močnejši kraji, ki so jih ustvarile duhovno razvite civilizacije. Obiski teh krajev nam lahko služijo kot vrata za vstop v stanje razširjene zavesti v katerem tudi sami sebe zaznamo bolj celostno z večjo jasnostjo in globino. Ob tem se lahko sprožijo procesi notranje transformacije, samozdravljenja, komunikacije z višjimi nivoji…

Najina naloga pri vodenju na te kraje je, da omogočiva ljudem, da lažje vstopijo skozi ta vrata z raznimi pristopi za odpiranje in povezovanje kot so vodene meditacije, energijske tehnike, zvok instrumentov, glas, obredi, gib, ples…

Potovanje notranje preobrazbe k Bosanskim piramidam 

Na štiri dnevnem potovanju obiščemo piramide v Visokem, podzemne tunele, tumulus Vratnica in kamnite krogle v Zavidovičih. Obilo prostora je za meditacijo, poglabljanje vase in samozdravljenje. Po drugi strani pa imamo tudi dovolj časa za sproščeno druženje, uživanje v utripu mesta, za slastno lokalno hrano, nakupe… 

Orionova pot skozi ogledalo naše notranjosti 

Celodnevna delavnica poglobljenega raziskovanja nas samih in tega krajinskega svetišča, ki ga je odkril dr. Karel Gržan.

Jezik višjih dimenzij - svetlobni jezik 

Kaj je ta jezik, za kaj nam lahko služi, kako se prebudi v nas, na kakšne načine se lahko izraža? Ima več poimenovanj: light language, izvorne kode, zvezdni jezik, jezik srca… 

Na delavnici bomo spoznavali konkretne primere različnih izrazov tega jezika ljubezni. S preprostimi in zabavnimi vajami, bomo odpirali svojo sposobnost izražanja tega jezika in kanala samozdravljenja.

POSNETKI ZVOČNIH KOPELI V SVETLOBNEM JEZIKU

- po naročilu namensko za individualno samozdravljenje

INDIVIDUALNE TERAPIJE

Te terapije izvajava skupaj za posameznike in pare. Za najino delo se poslužujeva pogovora, dihalnih energijskih vaj, zdravljenja z energijo in dotikom (masaža), s kanaliziranjem svetlobnih kod, s terapevtskimi zvočnimi instrumenti… Vsa orodja uporabljava po intuitivnem pristopu.

Kamai:

Celostne terapije

Izvajam terapevtske masaže pri katerih se poleg dotika poslužujem tudi zdravljenja z zvokom in svetlobnim jezikom.

Energijske slike svetlobnih kod

Z intuitivnim risanjem ustvarjam energijske slike s svetlobnimi kodami, namenjene določeni osebi, prostoru za terapevtske namene.

Ženski krogi

Zdravilna, transformativna srečanja za opolnomočenje žensk.

Dario:

Individualne terapije

Ozaveščanje in sprostitev potlačenih čustvenih blokad, rezanje vezi, osvobajanje bremen preteklih izkušenj, odpuščanje in energijske izravnave...

dihalno gibalne energijske tehnike, rebirthing, zdravilne komore, zen, qui gong, kung fu, rekapitulacija...

Delavnice magičnih kretenj

To so dihalno gibalne energijske tehnike. So zapuščina staro mehiških šamanov kateri so skozi obvladovanje umetnosti življenja dosegli popolno svobodo. Tehnike in znanje se je prenašalo iz roda v rod. Takšne kot jih poznamo danes jih je na zahod prinesel Carlos Castaneda. S tehnikami zbiramo svojo razpršeno energijo, ki nam je običajno nedostopna, jo prerazporejamo po energijskih središčih, sproščamo napetosti, dvigujemo svojo energijsko vibracijo in utelešamo zavest, jasnost in stanje notranje tišine skozi integracijo v vsakodnevnem življenju.

Informacije in programi dogodkov:

info@svetiscesrca.com

Dario - 031 669 824

Kamai - 040 861 078

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Svetišče Srca, zvočne kopeli, ples celosti, svetlobni jezik, potovanja k bosanskim piramidam, energijske dihalne tehnike, meditacije, geomantično raziskovanje starodavnih svetišč;

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...