21
februar

Delavnica s terapijo - CHI WELL POINTER- akupunktura brez igel

Organizira: KRONA PLUS
Kdaj: 21. februarja ob 15:00 do
21. februarja 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:17 EUR
Organizira:KRONA PLUS
Kontakt:051 31 2002

299 ogledov

OBSEG DELAVNICE

  • V prvem je kratko predavanje o delovanju medicinskega pripomo─Źka CHI WELL POINTER in o ─Źistih osnovah akupunkture, saj pripomo─Źek temelji na njej.┬á
  • drugi del je namenjen prakti─Źnemu delu. Vsakemu udele┼żencu se naredi terapija na tistem delu telesa, ki je bole─Ź ali problemati─Źen. Terapija traja okrog 45 minut. S tem ┼żelimo pokazati u─Źinke delovanja pripomo─Źka. V tem delu se udele┼żenci nau─Źijo uporabljati pripomo─Źek tudi sami. Iz prati─Źnega dela se bo videlo, da je rokovanje s pripomo─Źkom zelo enostavno.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnice s terapijo se lahko udele┼żi vsak. Terapija nima stranskih u─Źinkov. Namenjena je posameznikom, ki bi ┼żeleli medicinski pripomo─Źek uporabljati sami doma ali na poti, prav tako pa tudi fizioterapevtom, maserjem in drugimu medicinskemu osebju, ki bi pripomo─Źek lahko vklju─Źevalo in kombiniralo z ostalimi metodami svojega dela. Pripomo─Źek pa ┼że uporabljajov razli─Źnih ┼íportnih klubih za ┼íportnike pri spro┼í─Źanju mi┼íic in hitrej┼ímue celjenju po┼íkodb, fizioterapevti, maserji in tudi v Domovih za starej┼íe za svoje osebje in oskrbovance.

┬áZA KATERE BOLEZENSKE TE┼ŻAVE JE NAMENJENA DELAVNICA S TERAPIJO CWP?

Ponavadi na delavnicah obravnavamo bole─Źine v razli─Źnih mi┼íi─Źnih predelih in sklepih. To so bole─Źine v kri┼żu, ramenih, vratu, kolenu, komolcu, prstih zaradi revme, artritisa ali artroze....; prav tako glavobol ali zobobol. CHI WELL POINTER odli─Źno pomaga tudi pri prehladih, ka┼ílju, zama┼íenih sinusih, saj lepo sprosti kanale in dihalne poti ter omogo─Źi bolj┼íe dihanje. Seveda pa pomaga tudi pri ┼ítevilnih drugih boleznih, prav tako kot akupunktura.
Pomembno je izpostaviti tudi to, da CWP razstruplja telo in krepi imunski sistem. Kitajci obiskujejo akupunkturiste preventivno, zato vemo, da obstajajo to─Źke, ki so namenjene krepitvi imunskega sistema, ki jih s CWP zlahka stimuliramo.

KAKO ROKUJEMO S CHI WELL POINTERJEM?

Akupunktura temelji na filozofiji, da po telesu te─Źe vitalna energija, ki ji re─Źemo Qi (─Źi) in sicer iz notranjosti telesa, na povr┼íino (v povr┼íinsko le┼że─Źe organe ÔÇô ko┼żo, mi┼íice, tetive, kosti in sklepe). Ta pretok energije poteka po tako imenovanih meridianih ali kanalih. Vsaka bolezen spro┼żi blokado na meridianih. S CWP blokade z lahkoto odpravimo, tako da narahlo pritiskamo na to─Źke bole─Źin ÔÇô ko┼że ne prebodemo, kot je to praksa pri akupunkturi.

Na to─Źki obdelave hitro zaznamo ┼í─Źemenje, utripanje, zbadanje ali pa (peko─Źo) bole─Źino, kar je znak, da se blokada spro┼í─Źa. V nasprotju z drugimi napravami pri delovanju CWP resni─Źno zaznamo in ob─Źutimo o─Źitno razliko pred in po terapiji. V nekaterih primerih ko┼ża mo─Źno porde─Źi, kar je znak prekrvavitve mesta terapiranja, kar pa v kratkem izgine. Akutna bole─Źina se odpravi ┼że pri eni terapiji, za kroni─Źne bolezni jih je potrebnih ve─Ź.


ŠTEVILO OSEB V SKUPINI?

Delavnica poteka v zelo majhni skupini. Maksimalno ┼ítevilo udele┼żencev je 6.

PRIJAVA NA  DELAVNICO

Prijavite se lahko na naši spletni strani www.brez-bolecin.si

Na delavnici boste prejeli tudi kratek povzetek predavanja.

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Medicinski pripomo─Źek CWP temelji na akupunkturi, vendar brez prebadanja ko┼że. Je zelo u─Źinkovit pri ┼ítevilnih bole─Źinah in boleznih. Zaradi preprostega rokovanja je namenjen lasti uporabi, vendar ga uporabljajo...

  |  www.brez-bolecin.si

Nalagam...