21
februar

Delavnica s terapijo - CHI WELL POINTER- akupunktura brez igel

Organizira: KRONA PLUS
Kdaj: 21. februarja ob 15:00 do
21. februarja 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:17 EUR
Organizira:KRONA PLUS
Kontakt:051 31 2002

304 ogledov

OBSEG DELAVNICE

  • V prvem je kratko predavanje o delovanju medicinskega pripomočka CHI WELL POINTER in o čistih osnovah akupunkture, saj pripomoček temelji na njej. 
  • drugi del je namenjen praktičnemu delu. Vsakemu udeležencu se naredi terapija na tistem delu telesa, ki je boleč ali problematičen. Terapija traja okrog 45 minut. S tem želimo pokazati učinke delovanja pripomočka. V tem delu se udeleženci naučijo uporabljati pripomoček tudi sami. Iz pratičnega dela se bo videlo, da je rokovanje s pripomočkom zelo enostavno.

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnice s terapijo se lahko udeleži vsak. Terapija nima stranskih učinkov. Namenjena je posameznikom, ki bi želeli medicinski pripomoček uporabljati sami doma ali na poti, prav tako pa tudi fizioterapevtom, maserjem in drugimu medicinskemu osebju, ki bi pripomoček lahko vključevalo in kombiniralo z ostalimi metodami svojega dela. Pripomoček pa že uporabljajov različnih športnih klubih za športnike pri sproščanju mišic in hitrejšmue celjenju poškodb, fizioterapevti, maserji in tudi v Domovih za starejše za svoje osebje in oskrbovance.

 ZA KATERE BOLEZENSKE TEŽAVE JE NAMENJENA DELAVNICA S TERAPIJO CWP?

Ponavadi na delavnicah obravnavamo bolečine v različnih mišičnih predelih in sklepih. To so bolečine v križu, ramenih, vratu, kolenu, komolcu, prstih zaradi revme, artritisa ali artroze....; prav tako glavobol ali zobobol. CHI WELL POINTER odlično pomaga tudi pri prehladih, kašlju, zamašenih sinusih, saj lepo sprosti kanale in dihalne poti ter omogoči boljše dihanje. Seveda pa pomaga tudi pri številnih drugih boleznih, prav tako kot akupunktura.
Pomembno je izpostaviti tudi to, da CWP razstruplja telo in krepi imunski sistem. Kitajci obiskujejo akupunkturiste preventivno, zato vemo, da obstajajo točke, ki so namenjene krepitvi imunskega sistema, ki jih s CWP zlahka stimuliramo.

KAKO ROKUJEMO S CHI WELL POINTERJEM?

Akupunktura temelji na filozofiji, da po telesu teče vitalna energija, ki ji rečemo Qi (či) in sicer iz notranjosti telesa, na površino (v površinsko ležeče organe – kožo, mišice, tetive, kosti in sklepe). Ta pretok energije poteka po tako imenovanih meridianih ali kanalih. Vsaka bolezen sproži blokado na meridianih. S CWP blokade z lahkoto odpravimo, tako da narahlo pritiskamo na točke bolečin – kože ne prebodemo, kot je to praksa pri akupunkturi.

Na točki obdelave hitro zaznamo ščemenje, utripanje, zbadanje ali pa (pekočo) bolečino, kar je znak, da se blokada sprošča. V nasprotju z drugimi napravami pri delovanju CWP resnično zaznamo in občutimo očitno razliko pred in po terapiji. V nekaterih primerih koža močno pordeči, kar je znak prekrvavitve mesta terapiranja, kar pa v kratkem izgine. Akutna bolečina se odpravi že pri eni terapiji, za kronične bolezni jih je potrebnih več.


ŠTEVILO OSEB V SKUPINI?

Delavnica poteka v zelo majhni skupini. Maksimalno število udeležencev je 6.

PRIJAVA NA  DELAVNICO

Prijavite se lahko na naši spletni strani www.brez-bolecin.si

Na delavnici boste prejeli tudi kratek povzetek predavanja.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Medicinski pripomoček CWP temelji na akupunkturi, vendar brez prebadanja kože. Je zelo učinkovit pri številnih bolečinah in boleznih. Zaradi preprostega rokovanja je namenjen lasti uporabi, vendar ga uporabljajo...


Nalagam...